19

Анонимен

преди 12 години

Къде чу за такъв добив в Англия и Франция това комистическата пропагамда е мамсиджейс

18

Добрич

преди 12 години

Анчо *** кирке ти тъпан имаш ли земя в Добруджа.Като нямаш затваряй си плювалника.Аз имам земя и не искам да ми я тровят.А и водата която ползваме също искам да е чиста.Като има такива тъпани които искат ш.газ да си го търсят из София,Банкя,Бояна и околностите.А ако говедата който пишат и мислят че някъде дават пари против добива да кажат къде че да отида и да взема и аз.Простаци.

17

Анонимен

преди 12 години

Въпрос към еколозите-Къде бяхте и защо работят:аец козлодуй,кцм п-в,кърджали,нефтохима,минимарица-изток,погребенията в земята замърсяват още повече.Другаре-земята е много опасно място за живеене.Нямате си представа какви колбаси /в които има меса от умрели животни/и млека ядете.Забранете тоалетните на двора,автомобилите също.

16

до 15

преди 12 години

Аз викам да ви маиката шопска , преди това писахте какви сте ми били велики ,а я се вижте готови сте цяла добруджа да подарите ,да отровите и теи нататак за 30 стотинки по ниска газ.На маината ви , нова столица във Варна ,ай сектир от тъпия ви шопски манталитет да гледате само в собственото си село аман.

15

JD

преди 12 години

Ако и при нас ще започнат земетръси от шисти като в Англия и Франция кой ще ни плаща за щетите????

14

Анонимен

преди 12 години

Кое не вярно бе *** до 10 , къде са 500 къде 100 долара , знаеш ли колко плащаш за тръбата , транзита , фирмите посреднички дето са се наредили на опашка , можеше една авангардна технология да навлезе у нас но тъпите *** и заблудени еколози я забраниха

13

Анчо

преди 12 години

Явно Газпром са платили повече от нужното на наще икулози и сега искат да се доработят парите с акции в Румъния. :-))))))))

12

Анонимен

преди 12 години

Тоя номер в Румъния няма да мине,там хората са нормални и в цялата държава са останали само 37 ***.Не искате фракинг,тогава ще има фъкинг с цените на горивата.

11

Анонимен

преди 12 години

И сега ако ръумънците не наложат мораториум какво ще правите май пак ще гризнете руското дръвце

10

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ЩЕ ГО КУПУВАМЕ ОТ РУМЪНИЯ ПЪК ПОДЗЕМНИТЕ ВОДИ ОБЩИ.КВО ПРАЙМ СЯ.

9

НЕ на фракинга!!!

преди 12 години

Шистовият газ, ако го има няма да изчезне !Нека има технология гарантираща екологичната безопасност и финансовата рентабилност и тогава да започнем с добива..., ако до тогава не сме разработили възобновяемите енергийни източници и все още има нужда от този газ...И не евярно, че ще ни бъде по-евтин, това са приказки за наивници !

8

azz

преди 12 години

С тая забрана станахме за смях на всички видове кокошки по света..... Щото де факто забранихме ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОУЧВАНИЯ И ДОБИВ НА ПЕТРОЛ в Бг - уникално явление за целия свят....Но то си е казано - *** народ - слаба държава, манипулирана от невежи "еколози" и чужда пета колона"....

7

Анонимен

преди 12 години

Абе незнам... Арабите превърнаха пустинята в оазис от продажбата на нефт и газ, а ние превърнахме оазиса си в пустиня, щот сме пустиняци...

6

hagen

преди 12 години

Дупчат близко до границата за да не прекарват дълга тръба до Б-я когато започнат да ни продават газ.

5

БГто

преди 12 години

Абе шефе, маи искаш да решаваш вмести другите, тази даржава е на всички. Даите ми 2000лв заплата, които ми даде да си ходи

4

Анонимен

преди 12 години

ЕКОЛОЗИТЕ ДА ГО Д***Т...

3

Уикилийкс

преди 12 години

Във водата се добавя толуен. Ето това се крие от хората!!

2

Анонимен

преди 12 години

румънците да не са руски *** като нас, че да гледат само за руските интереси

1

Анонимен

преди 12 години

Не на проучванията и добива на шистов газ.Който има мераци да проучва да си ходи в собствената държава и да си дупчи на воля и да си добива колкото душа му иска. Аз не желая, нито да проучват, нито да добиват, нито нищо.