29

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново! Атака показа какво мислят! същото направиха и останалите!ДПС+БСП+ГЕРБ - една партия, един народ:)) Нали така беше гербери с ***!:))

28

Анонимен

преди 12 години

На фона на световната криза S&P потвърди рейтинга на България като стабилен ! Аве Борисов! Аве Цезар! Ние, честните и почтени български граждани те поздравяваме!А Плюнковците срещу Борисов и ГЕРБ да се гръмнат в задните си *** части!Кухоглавите *** комуноиди от жалката бесепарската *** орда на *** Кутев освен, че са недоклецани педерунгелелчета, са и долни предатели, само плюят като дръгливи камили по Борисов и ГЕРБ, а реално с изгонването на крадливата БСП от властта, ББ спаси България от кризата и от хиперинфлацията, която със сигурност щеше да бъде още по-страшна и от Жан Виденовото управление на БСП!

27

с изтекъл срок за го

преди 12 години

На снимката - плевел с изтекъл срок за годност!

26

Анонимен

преди 12 години

Е, то оставаше опозицията да му се радва!

25

до:1добавен от: хаха

преди 12 години

За разлика от теб поне Доган е законно роден,не като теб ***.

24

Накакан атакист

преди 12 години

Аха, евнусите от Бардака, наречен Атака, се активизираха. Явно на тях им се искаше тъпият като ВОЛ(Волен) и мазният като ***(Сидеров) да бъде избран за президент, но българският народ съвсем заслужено го прати в трета глуха - където евнусите от националисческият бардак могат спокойно да си грухтят колкото искат, хубавото е че няма кой да ги слуша.Атака, Атака - на Волен Сидеров Бардака,На Ахмед Доган - Гея - Бордея.

23

Анонимен

преди 12 години

Абе Плевня! нали при ГЕРБ за първи път България оглави класацията за най-корумпирана държава:)) Какви ги плещиш:))

22

ХА- ХА- ХА !!! ...

преди 12 години

Какъв президент е този мишок ?! Това ще е най-слабият, зависим и безличен президент на България в цялата и история.Напъни на хвалипръцко и друго нищо. Само празнословие и обещания, каквито сме слушали много и преди. Куклата на конци на Бойко не е и не може да бъде "баща" на всички българи.Той е един *** !!!

21

харесват ми

преди 12 години

На мен пък ми харесват - г-н Попов и жена му - г-жа Плевнелиева!

20

Анонимен

преди 12 години

Калфин е президент-сънува Станишко иблажено се усмихвано събужда се и: изненаданякой друг се е настанилв президентското кресло на Дондуковската сграда.Разрева се Станишкокато видя, че Росен е това!Рев сополи, рев сълзиникой не може да го успокоиБСП в чудо се видяи на помощ извика Доган ага който бързо му направиедна голяма Чаламбаааано Ламбовеца всичко разбравзе си шапката и Збогом им каза!

19

тривиални глупости

преди 12 години

Плевелиев само повтаря изтърканите тривиални глупости на пожарникаря, защото не е в състояние да измисли свои собствени глупости!

18

Анонимен

преди 12 години

Ненапразно ДПС не застана зад Атака наример! Ми нали наскоро Турция остана много доволна от признаването на Възродителния процес и непризнаването на геноцида над арменците!

17

до 17

преди 12 години

Прав си хубаво е да се пробва дали Темида работи има доста национални предатели които си чакат реда.

16

Анонимен

преди 12 години

Уплашиха се Бероне:))))

15

посредствен лакей

преди 12 години

Лафовете на плевела не са приказки на сериозен политик, а на един посредствен лакей, който говори само това, което се харесва на господаря му, в случая на кукловода му.

14

Анонимен

преди 12 години

Аз пък за първи път харесах поведението на Атака! Каквото си мислеха, това и показаха! Предпочитам хора с такива лица, отколкото на тези в другите части на опозицията, които пък доказаха, че са едно цяло с ГЕРБ!

13

г-н

преди 12 години

пуснах по някое време телевизора и останах втрещен - ама той четеше,новия ни президент четеше написания от някой друг разбира се текст.За два месеца как не можа поне първата си реч при встъпването си на власт да научи наизуст! Срамота!

12

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Правителство от Герб,Президент от Герб ,Съдебната система на Герб .Хубавото е че ГРОБ вече не може да се оправдава занапред със съда......от седмица и тази институция е под управлението им..........ха сега да видим колко осъдени ще има..........ГЕРБ облада Темида пред разсеяния Брюксел.Управляващите бяха толкова твърди в прокарването на магистратските кандидатури, че изобщо не ги интересуваха дори критиките на официален Брюксел. Нещо, което със сигурно ще им се връща тъпкано. Лошото е, че и на цялото общество. Защото едни от най-тежките забележки в последния мониторингов доклад бяха именно заради липсата на прозрачност при назначенията на съдебната власт.При избора на съдебните инспектори управляващите ясно показаха, че изобщо нямат никакво намерение да се съобразяват с мнението на неправителствения сектор или пък с предупрежденията на Еврокомисията.Те избраха на практика без почти никакво обсъждане 10 членове на инспектората към Висшия съдебен съвет. Това, което дава смелост на вицепремиера Цветан Цветанов и на министър-председателя Бойко Борисов да си правят каквото искат, е ситуацията в ЕС.И двамата разчитат на това, че забележките, които получават от Брюксел, са ритуални, но без последствия, тъй като България не е сред фундаменталните проблеми на съюза.

11

Анонимен

преди 12 години

Може всички парламентарни групи да си го мислят, че президента е избран с измама, но се страхуват да го кажат на глас!

10

Анонимен

преди 12 години

Като го няма Марин който и без това не се появава никога никъде не е интересно. Странно защо политически трупове се изказват срещу новия президент, айде у лево.