19

Анонимен

преди 12 години

Плевня провери си ръката за трипер първо бе

18

Интервю

преди 12 години

Интервю с Плевнелиев:- Другарю Плевнелиев, защо са ви така големи ушите?- За да слушкам по-добре другаря Борисов!- Защо са ви така добре измити очите?- За да чета от очите на другаря Борисов всяко негово желание и да го изпълнявам!- Защо ви е толкова празна главата?- За да я пълня с ценни мисли на другаря Борисов!- Защо ви е толкова голяма устата?- За да повтарям неуморно всяка една лъжа на другаря Борисов!- Какви са тези конци, които висят от вас?- Тези конци са, за да ги дърпа другаря Борисов....

17

кукловодът

преди 12 години

Не се заяждайте с протежето на пожарникаря, Плевнелиев! Той казва само това, което му внушава кукловодът!

16

123

преди 12 години

Успех на Росен ! Гоце в трапа !

15

да-да,ама не

преди 12 години

Изпращаме един милионер и посрещаме друг...И двамата са кадри на БКП,невероятно но факт.Повръща ми се от :мутро-милиционеро-олигархо-чалгаро КОМУНАЗИ.Бог да пази България.

14

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Малиииии, в България имало 45 процента газпромчета... - ужас...

13

Хайванков

преди 12 години

Небезизвестният агент на ДС Гоце си отива с 45% доверие. Българският народ е *** и заслужава да бъде мачкан защото не прави правилни преценки. Гоце въобще не трябва да бъде одобряван, а Плевнята не трябваше да става президент. Духай супата, народе ***!

12

Анонимен

преди 12 години

при Росен Петров......не бил забогатял ,а само се обогатил,какво е това

11

до хан Крум

преди 12 години

Круме не се пали много и предните и сегашните управници са били членове на БКП.Та нали Бойко Борисов лично е бил бодигард на Тодор Живков.Като пресметна май само Тодор Кавалджиев не се е клел във вярност на БКП.Дори ББ в прав текст е казал"Какво се радвате като,че ли нещо се е променило".

10

С. Друмев

преди 12 години

Кириле, неясен си! Само ГЕРБ!

9

Harmony

преди 12 години

В картофеното ми кюфте има камъче,зъбите ми негодуват.Това атака ли е ?

8

Анонимен

преди 12 години

Първанов от гол *** за два мандата стана милионер без да броим имотите

7

галактика

преди 12 години

В края на ВТОРИ мандат 45 процента одобрение са си нещо /стига да са верни/. Не съм нито от БСП, нито поддържам Първанов, просто коментирам процентите. Както казваха учителите някога - можеше още....

6

Анонимен

преди 12 години

И двамата са ***!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Какъв президент е тоя бе, президент е някой дето върши нещо за държавата, тоя за 2 мандата свърши едно голямо нищо. Съответно изпращаме нищото .

4

Бг

преди 12 години

"За Плевнелиев е най-висока подкрепата сред хората на възраст между 30 и 50 години, сред високообразованите, сред жителите на столицата и на големите градове."Абсолютно нормално, докато за Първанката знаем от къде идва подкрепата - изкуфели пенсии, представители на турско-*** раса без средно образование и пр.

3

Притежателя на коне

преди 12 години

Изпращаме най-позорния президент в цялата българска история ,сбогом Гоце НЯМА ДА НИ ЛИПСВАШ!

2

Кирил

преди 12 години

Най- много ми хареса това................................................... Росен Петров: Г-н Първанов , вярно ли е че Премиера Ви е казал "Обичам те ,ти си достоен президент и човек,горд съм че те познавам ,а Вие сте му отговорили "И аз те харесвам много Бойко" Първанов: Казвал съм че харесвам единствено жена,просто благодарих на Борисов за милите и топли думи,но той после ми се обиди като казах че е слаб премиер" КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН НАЛИ- БОЙКО ОБИЧА ПЪРВАНОВ,А ВИЕ ХОРА ?

1

хан Крум

преди 12 години

Мачкай комунизите Плевня с тебе сме набий им главите на кол на червената свинщина.