134

ДО 166

преди 12 години

На такива "въпроси ",такива отговори ...!"Каквото повикало,такова се И обадило"..!

133

Анонимен

преди 12 години

Един ден на Борисов паметника ще го вградим в паметника на Съветската армия. Там най-добре се вписва неговия образ.

132

Анонимен

преди 12 години

Виждам че втория мандат на бойко е просто неизбежен.Ще спечелят изборите убедително дори да се откажат и от предизборна кампания.Просто нямат алтернатива...всички от опозицията са заедно с БСП-мафиотите и народа разбра това.Дано ГЕРБ да продължават по този начин.Най- после след 20 години мафия да се случи нещо добро за БЪЛГАРИЯ.ГЕРБ.

131

Анонимен

преди 12 години

До този момент правителството няма собствена политика, то действа под натиска на обстоятелствата - съкращава разходи, което правят всички в Европа заради кризата. По отношение на магистралите се продължават вече 40 годишните усилия поне една от тях да бъде завършена. По отношение на европроектите - също правим като останалите държави, само че с по-малък успех. И те така.

130

ДО 161

преди 12 години

Вместо да правиш проучвания тук ,по-добре си занеси ***, до урните за гласуване !Хубаво подстрекаваш ,но никой не ти се връзва ...ХАХАХА!

129

Пешо

преди 12 години

Триона е хубаво нещо. Аз като започвам да правя секс си връзвам един на ***............къде три кубика дърва нарязвам..........:)

128

Една_от_БГ

преди 12 години

Странджа ориджинал, наистина ли си толкова *** или специално тренираш преди всеки коментар? Знам, че това е задължителна черта на всички в ЕТ Герб, но все пак.Президентът по конституция ПРЕДСТАВЛЯВА държавата.Премиерът е част от ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА власт. "СИРЕЧ", избран е там за да върши работа, а не да маа' простащини по телевизора 24/7.Изобщо не знам, откъде ти хрумна това идиотско сравнение.Опитай да мислиш малко следващия път. Малко. Да не взема да ти стане нещо.

127

ОБИДЕН- 130

преди 12 години

Щом си засегнат, значи е точно казано!Колкото до интелекта, ПРАВОПИСЪТ ТИ ГАВОРИ ВМЕСТО МЕН!Бедният ти речник-също. За словестния ти багаж, да не говоим.

126

ДО 149

преди 12 години

За какво ревеш ,кратунчо.....?Нали за 20г.това сътворихте ,това ви е рожбата ---ГЕРБ и АТАКА---?Защо не си искате ---ДЕЦАТА ....А?

125

Анонимен

преди 12 години

Аз ще гласувам ГЕРБ до пълното изечване на комунистите от България!!!

124

Анонимен

преди 12 години

Премиерът губи обществена подкрепа много бързо. По форумите пишат разни хора за да създават илюзията, колко е популярен, но това е просто невярно. Подкрепата в момента за него е около 10%.

123

Аспарух

преди 12 години

"...Ако един музикант не свири два месеца, той ще забрави да свири, мотивира предложението си премиерът. Ако един пожарникар не пипа маркуча два месеца, той ще забрави как да го държи! Ахахахахаххаххххахахахахахахахахахахаааа

122

До 147

преди 12 години

Казва се се ***, а не ***, както пишеш ти, *** такъв! За това преценката ти за Б.Б. е тъпанарска.

121

Анонимен

преди 12 години

До Zemevladelec - Аз за последните 20 год. по-добро правителство от това не сам видял. Работи се и то здраво !Всеки ден едно българско дете прави опит за самоубийство. Тези стряскащи данни изнесе днес пред журналисти д-р Михаил Околийски, ръководител на направление "Психично здраве" към Националния център по опазване на общественото здраве. Най-малкото дете, опитало да сложи край на живота си, е било на 8 години.bTV НовинитеИ ти си ми един Zemevladelec! Млада госпожице ***, това че МВР ви плаща днес, не носи гаранции за утре.

120

krass

преди 12 години

Един ден от БСП на мен ще ми вдигнат паметник. Ще дойдат други хора и ще ми бъдат благодарни за това, което правя, заяви премиерът. !!!??? Бат Бойко,почваш да ме тревожиш.Не вярвам това да е случайно изпускане ! Какво БСП ще ти благодари ?! БСП-то в моргата ! Ако ти работиш за тяхно благодаря - и ти подир тях ! Не разбрахте ли че БГ-тата не искат комуноиди.Не искаме да изглеждаме в очите на нормалните държави ойтвратително като сев.корейци или руснаци !

119

Анонимен

преди 12 години

а де де плювачите кажете кой е по честен по достоен дайте именцаааа ...кой ...ама нямааа а да плюеме можем мноо щот в полит институтите само на това учат

118

и все пак!

преди 12 години

"Да изчистим Президентството за 1 ден "....от 22годишната ---***!

117

ДО Сладострастен

преди 12 години

СТАНИШЕВ...ТИ СИ...ПОЗНАХ ТЕ ВЕДНАГА...ПРИЗНАЙ СИИИИ

116

Анонимен

преди 12 години

Щом комунистите реват на умряло, значи България върви към добро!

115

алоо,опозицията...

преди 12 години

Гювечът свърши ...сори,много ли е голяма --сушата ?Много е гадно ,20 г.ядене без да плащаме ...!