19

ха

преди 12 години

Баси ташака.Тия петимата са супер ***.

18

Жо

преди 12 години

ЦИТАТИ: "...приятелят на собственичката извадил пистолет" ПОСЛЕ: "...полицаите открили и иззели 9-милимитров револвер "Блоу 38"ЯВНО, писачите на ДНЕС.БГ не правят разлика.

17

Анонимен

преди 12 години

Мразя наематели, колко пъти ми бягаха гадовете без да си платят....отврат.Трупат сметки, чакаш ти човешки а те бягат докато си на работа.И оставят *** след себе си!Наемателите са гнусна работа.Нали са все селяни!

16

Митко

преди 12 години

Хазяите са такива, *** им ***...

15

мбуахаха

преди 12 години

*** не се прави така. Първо бой, и след това се сяда на масата за преговори.

14

Жо

преди 12 години

НЕ БЪРЗАЙТЕ да раздавате правосъдие. От статията не става ясно, кой какво дължи на другия. Не е редно със сила да се искат пари от наемателите, но не е правилно и да се живее в чуждо жилище и накрая да го напуснеш без да си платиш разходите.Няма да имаме европейска държава, докато у нас се ръкопляска на тарикатите и на нарушителите- гратисчиите в рейса, джигитите по улиците, некоректните длъжници, неплащащите данъци, такси и т.н. Иначе, всички се възмущаваме, че държавата ни е клоаката на Европа

13

Провинциалист

преди 12 години

Питаме си защо живеем без промени и развитие. Неможе дза има преход без активно участие на Софиянци. На тях обаче не им пука. Няма местен софиянец с по-малко /средно/от три панлелки отдадени под наем /визирам червените бабички и подобни/. Ето защо те са сравнително добре. Останалите софиянци са в държавната игра - служители и чиновници с по 2 - 3 заплати + някякви допълнителни работи и длъжности. Затова Сел.стопанство е занемарено, животн. загина. и ще Ядем ГМО та.Всичко това скъпо ще ни стр.

12

Софийски

преди 12 години

до 11Щом смяташ така, вземете та се изнесете най- накрая от София.

11

асдф

преди 12 години

Блоу 38 е газов пистолет. Не виждам защо триете коментара. Просто отбелязвам факт.

10

Анонимен

преди 12 години

ОТ ИНВЕСТ БАНК КРАДЪТ ПАРИ ОТ СМЕТКИТЕ НА ХОРАТА,ДО МОМЕНТА КРАЖБИТЕ СА ЗА НАД 10 000 000 ЛВ,А СЛУГИНАЖА И МЕДИЙНОТО ЗАТИШИЕ НЕ СТИХВАТ,ТЕ ТВА Е ДЕМОКРАЦИЯ

9

Анонимен

преди 12 години

щом няма имена значи ПАК са от ***(турски) произход

8

Гошо Тъпото

преди 12 години

Превъртели...софиянци.Затова в София съм идвал само 2 пъти и един път влезнах по...погрешка от околовръстното,на път за Кривунделово и докато изляза на...правия път следедин час,съм псувал без..прекъсване.

7

Анонимен

преди 12 години

Селяните ако се изнесат от София за няколко месеца, софиянци или ги чака гладна смърт или ще се избият с пистолети. Като няма кой да им снася мамбо и да ги храни, друго не може да се случи. Иначе винаги се правят как мразели селяните.

6

Чужденец

преди 12 години

Културни особености на българския етнос

5

Анонимен

преди 12 години

samo taka priqtel

4

alooo

преди 12 години

Blow 38 е газов пистолет ;) Можеше да го отбележите в новината

3

vc

преди 12 години

a zashto gi e durjala tazi glupava jena tolkova vreme

2

IVo_1

преди 12 години

Тая явно е решила че са й крепостни селяни и цял живот ще цоца от тях. Много са прости ...... чесно .

1

Илиян

преди 12 години

Какво по дяволите става? Тотално откачиха хората....