65

тервел

преди 12 години

ей тъкмо си викам ей сега ще поздравя всички ..ииии ..хоооп ..те ти булка спасов ден ..нова доубиваща всичко детско и красиво новина в мен...е как да се придържаш към някакъв етикет и да не бъдеш поне саркастичен като такива деяния се случват през ден два .тия не се наиграха и не спреха с простотиите присъщи на пещерни хора .е а ми кажете какво ценно остана в тая държава .сега и нови ордени трябва да се създават щот тия имт тежест на фалшива пендарка и ще е обидно за всеки следващ награден

64

Ivan

преди 12 години

Гоце вече съвсем се оля.

63

Възмутен

преди 12 години

Тоя дрът пръч Марин с правомощието което Гоце му даде и по негова заръка ПОМИЛВА И ПО ТОЗИ НАЧИН ОСВОБОДИ *** ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ - ЕДИНСТВЕНИЯТ РЕАЛНО И ЕФЕКТИВНО ОСЪДЕН ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ !!! ШЕФА НА *** ПАРТИЯ ЕВРОРОМА ОТКРАЙ ВРЕМЕ АГИТИРА ЗА ГОЦЕ И ДОКАЗВАЙКИ ВЯРНОСТА СИ ДОКАРВА 80% ОТ *** ВОТ ЗА БСП !!! ЗА ТОВА ГОЦЕ ТИХОМЪЛКОМ ГО ИЗМЪКНА ОТ ПАНДЕЛАТА , А ЗА КАПАК СЕГА ДАВА ТОЗИ ОРДЕН ЗА "ЗАСЛУГИ КЪМ БЪЛГАРИЯ" КАТО НАГРАДА ЗА ПОМИЛВАНЕТО НА ***! МАРИН К'О ДРУГО Е НАПРАВИЛ?

62

Ето на :

преди 12 години

Високото отличие беше гласувано още миналата година от кабинета по предложение на президента. В мотивите за награждаването му се посочва, че той активно участва в обществено-политическия живот на страната и има голям принос за военно-патриотичното възпитание на младите хора и гражданите.Като офицер ген. Марин има значителен принос за изграждането и развитието на Сухопътните войски в Българската армия. От присвояването на първоофицерско звание до преминаването в резерва служи на различни длъжности в Ракетни войски, като от 1990 до 1998 г. е командващ Ракетни войски и артилерия в Сухопътните войски.Уволнен е оттам заради репликата да бързаме бавно към НАТО, произнесена публично.Тя обаче му помогна да стане вицепрезидент на Първанов и да изкара заедно с него 10 г. на "Дондуков" 2.Правителството мотивира награждаването му и с изключителен принос в работата с българите, живеещи извън пределите на страната.

61

Дришлю за посерко

преди 12 години

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак. АМАН от ЧЕРВЕНИ *** !!!! И Доган е носител на ордена, сещайте се за ква награда стаа въпрос. Дано НОВИЯ президент с указ го отмени тоя орден - по-големи *** от носителите на ордена "Стара Планина " НЯМА !!!!

60

Анонимен

преди 12 години

До 59.Не е много учтиво да имате такова поведение и да си позволявате такъв език.Но това е ваш проблем.Във връзка със статията за 8 години за пръв път сега името на вицепрезидента се споменава,което ще рече че заслугите са му "огромни".Това е пълен абсурд!

59

ori

преди 12 години

Пичове, четете бе. Марин беше първия, който се опъна на П. Стоянов за разбиването на ракетните войски в България и по точно ракетните комплекси СС-+00, от които братчетата хамериканци полудяваха. И нормално след опъването да го махнат и да отиде при ***.

58

До #64

преди 12 години

А.Марин беше уволнен от П.Стоянов заради израза си, че военните не могат да изпълнят командата "Бегом към НАТО!" А Пешо С. смяташе, че БА може в кариер да се присъедини към войските на Северноатлантическия съюз. Оттам се получи разногласието и ген.Марин беше тутакси уволнен.

57

Аз до 68

преди 12 години

Искаш да кажеш че е мълчал като Антон Иванов пред Гешев???? Хи Хи Хи Хи!

56

До 68

преди 12 години

Прав си. Марин направи този гаф. Съгласи се , че за 10 години той е направил не повече от два-три гафа. Съгласи се, че има един друг човек, който ако за един ден не направи десетина гафа няма да спи спокойно. При това много хора му се радват. Не мисля, че ти си един от тях.

55

До 64

преди 12 години

Главнокомандващият винаги има право ! И сега .

54

До # 59

преди 12 години

Не съм сигурен, че Ангел Марин или както се будалкаха с името му "Ачо Мамин" е един достоен българин, а че е истински генерал от армията, мога да гарантирам. На няколко пъти загатна и в едно свое интервю показа, че е малко тъБичък- ама малко! Да си припомним неговите думи: Вие какво смятате, че като свалите Първанов от президентския пост, ще изберете друг? Тая няма да стане, аз ще го заместя, а имайте предвид,че съм по-лош от Първанов! След този му гаф Г.П. му забрани повече да се изказва и истинският генерал от БА няколко месеца мълча като комунист пред фашистки съд! # 59, как да разбирам, че и ти си офицер, може би генерал о.р.? Все пак си оставам малко резервиран в тази насока, защото български офицер много рядко използува думата "***". Виж, някой бивш партизанин може да я знае.

53

Анонимен

преди 12 години

До 22 януари има много време. Гоце може да организира церемония и да връчи и на себе си орден"Стара планина".

52

До пост № 62

преди 12 години

Добре е да знаеш, че генерал Марин беше уволнен от редник Петър Стоянов, по предложение на ефрейтор Иван Костов. Причината - политическа. Марин беше казал на публично място, натовците да уважат майките си. Това е положението. Жив и здрав да си.

51

о

преди 12 години

После мАрин да го награди с ордена.

50

На крив космос

преди 12 години

ракетата му пречи . Марин е дисциплинарно уволнен генерал .

49

1

преди 12 години

генерал от армията=червена шапчица, ако ме разбирате правилно...и за кво му го дава ордена на тоя каскет, не че не го дават вече на сляпо, куцо и сакато...пълна девалвациая

48

Мери

преди 12 години

Завършек на президентския мандат в типичен селски стил.Все едно,че казва "Аз на толкова тумбаци, дето не заслужават, дадох орден Стара планина I степен, та на моето ли вице няма да дам!". В интерес на истината, безразборното раздаване на този най-висок български орден на *** и Пульо стана като "добър ден" и той сведе неговата стойност до минимално ниво. Пък и селското чедо очевидно не знаеше,че има и II и III степен и раздаваше все такива I степен!

47

Защо ?

преди 12 години

В този форум има няколко тъпанара, които плюят по Първанов. Прочетете, че награждаването на Марин е по предложение на Министерския съвет. Тъпанарите какво очакват ? Марин да бъде избран за член на Съюза на художниците или за футболист на годината ? Та той е един достоен българин и истински генерал от армията, а не от противопожарната охрана.

46

Наглеци мръсни

преди 12 години

тцъ тцъ тцъ нагъл , по-нагъл , комунист