1325

Анонимен

преди 12 години

Ne e istina prosto...

1324

буба

преди 12 години

И ква стана тя:когато става дума за *** привилегии, те НЕ СА българи, а РОМИ.а когато става дума за *** задължения, не трябва да говорим че *** не спазват нищо, защото било етническо напрежение.Господа управници, не се усещате че то4но така вие вкарвате етническото напрежение?Защо за *** има специален режим КОГАТО БЪЛГАРКИТЕ ИМАТ САМО ПО 1 ДЕТЕ ????????

1323

КОКИЧЕ

преди 12 години

Тази интеграция е невъзможна.От друго не,ама от това национално харакири ГЕРБ ще се катурне.

1322

Анонимен

преди 12 години

Boli me surceto gledaiki kak *** po selata iznudvat Bulgarite.Idva mi da vzema edna pushka i da otida, puk kakvoto izchistq tova.Mnogo e jalko che durjavata ne obrushta vnimanie na tozi problem,a nqkoi den shte stane strashno. Nie nqma da se dademe bez boi, te shtesa 20-30% ot naselenieto. Shte stane kato v Kosovo, no tova ne e za losho spored mene.Da im se dade teritoriq, da im se vzimat pasporti, lichni karti, bg grajdanstvo i tam.Bez vrushtane.

1321

Анонимен

преди 12 години

Прави ми впечатление, че повечето от пишещите коментари са жени. Това са майки, които с мъка са "вредили" децата си в детските ясли. Някои може и да не са успели. Дотам ли я докарахме? Жените да са по-мъже от уж мъжете?ЧАКАМЕ НЯКОЙ ИЛИ НЯКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА НИ ВОДИ!!!!НАРОДЪТ ОТ МНОГО ГОДИНИ Е ГОТОВ, НО НЯМА ОТГОВОРНИ ПОЛИТИЦИ!КЪДЕ Е "АТАКА"?КЪДЕ Е СИДЕРОВ?

1320

Анонимен

преди 12 години

Нека да им плащат детската, но да плащат и на всички останали Българи също таксите за градина и да има места за децата им в тях

1319

абсурдизъм

преди 12 години

*** търсят алтернатива как да се забременява на 8 годишна възраст и да се раждат износени бебета в 6 месечна бременост. Така два пъти в годината ще раждат, ще увеличат производството си съответно и печалбата от бебета. А ние ще работим и ще се чудим как да свържем двата края за да отглеждаме *** ***!

1318

Мариян

преди 12 години

С теб съм кръстоносецо!!!

1317

Анонимен

преди 12 години

Айде стига де...то бива,то може,ама.... БЪЛГАРИНО,ТИ СИ СИ ВИНОВЕН, ОЩЕ СТОЙ И СИ ТРАЙ!!!!

1316

чашата прелива

преди 12 години

Докога ще търпим? Пълна дискриминация спрямо българите!Наглостта им няма край! Кой ще връща заема, тъпите мутри дето измислят тези закони ли?

1315

Кръстоносец

преди 12 години

Съд за националните предатели ГЕРБ. Нужно е въстание срещу управляващата ни мафия.Ако все още има българи.В името на нашите деца,трябва да се опълчим срещу *** на България.Няма да емигрирам ! България за българите ! Да живее Волен Сидеров и всички патриоти готови да умрат за Отечеството ! Народе събуди се ! Колко от вас ,дето пишете тук ,могат да се жертват за България ? Питам КОЛКО ?

1314

до 1329

преди 12 години

Абе глупчо за какъв мир говориш при положение че съвестните със закон са длъжни да издържат несъвестните ? Ти на това мир ли му викаш ! Без война няма да стане тази работа ! И ако днес ние не я направим утре тя ще падне многократно по-тежка върху гърба на нашите деца.Войната трябва да бъде с правителството а не с *** !

1313

Политолог

преди 12 години

Ако ГЕРБ направят тази фатална грешка, в следващия парламент просто няма да влязат, защото няма да прескочяат 4%ната бариера!

1312

В.В.

преди 12 години

МАМА ВИ *** НЕЩАСТНА!!!

1311

анонимен

преди 12 години

НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПРЕСТАНАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ С ТИЯ ГЛУПОСТИ...политически игрички... тия така наречени роми..са от хората които могат да се приспособят към всяка една ситуация...СТИГА ДА СЕ ДАВАТ ПАРИ ...ако не не ги търсете..и стига да искат..но те не искат...

1310

много лошо

преди 12 години

Държавата ще плаща таксите за детска ясла и градина на децата от ромски произход,--------------------------------------- Това не е моята държава ! Проклети да са днешните български управници ! Направиха народа си роби на ***. Ако бях умряла преди 20 години никога не бих предположила, че ще се стигне до подобен резил

1309

Марк

преди 12 години

ББ щял да интегрира ***!!!Еееегати!А бе някой може ли да посочи една страна в света , където *** са се интегрирали!!Това е невъзможно!!Ако ББ успее сигурно ще стане Нобелов лауреат по интеграция на неинтегрируемите!!

1308

като гръмнат

преди 12 години

Абе да бяха европейски пари да го преглътнем , ама да взимаме заем и да плащаме лихви заради *** , това вече е върха на наглоста и глупоста . Тогава и българските деца няма да плащат яслите и предучилищните забавачки , иначе дела до дупка в Страсбург за дескриминация !!!!

1307

Дано не е вярно!

преди 12 години

Снощи чух, че ще има войно в БГ, между българи и ***- в предаването "Горещо"- каза го една ясновидка.....Дано управляващите озенят риска от това напрежение и предовратят....Всъщност не дано, а е тряхо задължение да наблювават къде какви напрежения има и да взимат мерки за да живеем всички в мир!!!!!

1306

Милото

преди 12 години

Леле ,леле--жива да не бях !!!!