29

Кублай хан

преди 12 години

Светостта на делото, да защитиш честта на родината си го прави непреходно, а това предопределя неговото величие. Цвети и Григор постигнаха точно това.

28

bravo

преди 12 години

дори и чудесата не стават без много труд и упоритост !!

27

САЩ и ГЕРБ!

преди 12 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски *** и *** да бъде дадена на САЩ!Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и *** *** в България! Само с повече американска култура и музика може да се превъзпита това безмозъчно балканско племе, което не е дало нищо на света!Купувайте си американски стоки (компютри, телефони.) и спонсорирайте и рекламирайте американската икономика!ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

26

DEIMOS

преди 12 години

Днес е голям ден за тези деца,които вече станаха бойци!!!Да са здрави,защото са обречени да побеждават и да ни радват!А колко малко радости останаха за българите!БРАВО!!!

25

Марк до 13

преди 12 години

Казвал съм и пак ще кажа:Нещастните лузъри, които никога не могот да се зарадват на нищо добро свързано с родината си са ктор за успелите хора!!Неудачници, които всдячески се опитвот да избият комплекса от проваления си живот са *** върху който стъпваме!Браво на наште!Супер новина!

24

Анонимен

преди 12 години

Добре ве как може да се казваш Марди? Че и Фиш?

23

Българан

преди 12 години

С грубите си просташки постъпки Марди Фиш олицетвори за кратко поведението на цялата американска нация към по- малките и бедни народи, но Григор и Цвети постигнаха своето и победиха с невероятна красота и лекота гордите янки.

22

Селянин

преди 12 години

до 13 тенесистаЗнаех си че гаден мангало турчин ще се изходи на хубавата новина.А иначе браво на нашите тенесисти.

21

До Тенисист

преди 12 години

Понеже упоменах "хейтъри" да се не мяркат тук , ти реши да се "изцвъка" на метеното... И понеже искаш да ни покажеш , че си Голем па Тенисист , пожеал с нескопосан коментар за пилци да ни покажеш, че си много знаещ...Ех, голяма е човешката завист. като си толкова капазитет, що не беше ти на мястото на Гришо, а?

20

Анонимен

преди 12 години

Браво на Цвети и Григор!!! А какво е направил Марди Фиш, че не успях да гледам?

19

НН

преди 12 години

Ей, "тенЕсиста", що не вземеш да се нагласиш сам, отзад??? Като не можеш да се радваш на победите на другите, що изобщо си се пръкнал на този свят???

18

ChM

преди 12 години

Браво, добре започна 2012 . С пожелания за все така добро бредставяне и на другите турнири за Цвети и за Гришо. Много сте готини.

17

Анонимен

преди 12 години

ТенЕсист, виж Марди Фиш колко се ядосваше и се впрягаше и пак напиши, че му е било все тая. Американецът беше извън себе си. Ако аз само тренирам, не би ми пукало.

16

Анонимен

преди 12 години

Тенесист, по това как пишеш, всички разбрахме, че не си етнически българин. Дори "името " ти е с грешка. Ходи си злобей по турските форуми... стига да има интернет в Анадола.

15

Анонимен

преди 12 години

Браво на Гришата и Цвети!Поздрави за ВАРНЕНЕЦА :):):)

14

Историк

преди 12 години

Браво идеален подарък за днешния празник.Браво.

13

тенесист

преди 12 години

Безсмислена победа на безсмислен турнир! Факта че сменят регламента, за да може да си фанел полета говори достатъчно! Пилците се броят на Аустрелиан Опен, а не на такива тренировъчни турнирчета. Не разбирам що сте зинали в телешки възторг, аз на това му викам сиромашка радост.

12

Анонимен

преди 12 години

Марди Фиш много се изложи. Пред цял свят. Браво на Цвети и Гришо - най-красиви и най-талантливи.

11

миткалото

преди 12 години

КАКВИ ДЕЦА РАЖДА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!БРАВООООООООО!!!!!!!Мачкайте наред.

10

Анонимен

преди 12 години

Браво Гришо , браво Цвети!Велики сте!