380

Мечо Пух

преди 12 години

***КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!***Какво ще рече това?-Че КОЛКОТО ПОВЕЧЕ се връзваш на лъжите на Дянков, ЦвъЦвъ и Премиера, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ мизерия и унижения ще получаваш.Народе????

379

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Корупцията била намаляла, "симпатичен президент", който ръси самохвалебствия! Ужас! Като в сайта за запознанства - "ИнтИлигентна, с чуство за хумор"...

378

Дедо Владика

преди 12 години

Асфалтът или оцеляването на родителите и децата ни?...така стоят нещата в момента.Ще кажа на Боко и на ГРОБ...извинете ГЕРБ.Е***ете си майк***та НЕЩАСТНИЦИ.Унизихте ни, уморихте ни и ни рекетирахте като народ и нация така както никой до сега.Превърнахте ни в най-бедните, най-унизени и онешрвдани същества в Европа.Анатема Бойко,!Анатема ГЕРБ!Амин!

377

оле

преди 12 години

Няма икономика,няма стандарт.Другото е дрън-дрън.

376

до 380

преди 12 години

Много си наивен. За работеща и произвеждаща икономика магистралите са без значение. Продукция от големи предприятия, даващи по 400 и повече работни места, както суровините за тях се возят с влакове или кораби. като потвърждение на това: до заводите на Панасоник, Нокия в Унгария магистрала няма, до завода на Киа в Словакия - магистрала няма, до завода на ФИАТ в Полша магистрала няма. Румъния няма и 1 км магистрала но в привлякла над 2 милиарда инвестиции, а от нас капиталите бягат - ЗАЩО, бе?

375

Анонимен

преди 12 години

376, нормални работни места никога няма да има без да има нормална инфраструктура!

374

do 378

преди 12 години

А сега кражби изобщо няма... нали? И как така фирмите и хората зад тях са едни и същи и при предишните и при боко - при предишните се е крадяло, ама сега не.... Блаженни са вярващите.

373

Анонимен

преди 12 години

КУ,НЕ МОЖЕШ ДА АСФАЛТИРАШ ЦЯЛА бЪЛГАРИЯ,ТОВА СТАВА С ***,ТОЙ МОЖЕ ЗАЩОТО ПОЛЗВА 75% ЦЕЛЕВО ФИНАСИРАНЕ ОТ Еврофондовете,които бяха спрени на Станишев-защото има кражби и се отклоняват.

372

Анонимен

преди 12 години

А бе,вие сте голям майтап-господинчото си прави кефа,играе си мачлета,тенис,показва хватки на ***,а вие си мислите че мисли за вас и България!И се дърлите в сайта-едните го величаят,а другите мразят!Пълен идиотизъм!А истината е толкова прозрачна!Кой е луд-който яде зелника или....?

371

ку

преди 12 години

Трябват ни работни места с нормални заплати а иначе можем да асфалтираме цяла България и пак си е все тая.

370

е,

преди 12 години

Ако сте бедни първо помислете на къде ви отиват парите. В този свят нищо не се губи. То съществува но зависи къде :)

369

един

преди 12 години

Освен, че е бедна държава нашата страна е държава без държавни мъже с воля, без работеща полиция и скодоумна данъчна администрация. Ако не беше така, все щеше да се намери поне един умен, който да спре бентлито(мерцедеса, БМВ и т.н.) и да попита голобрадия (дебеловратия)-ти декларира ли си доходите? Ти плати ли си данъците? И ако колата е служебна(регистрирана на инвалид или друго подобно) да им направи една хубава данъчна ревизия на последните 5 години дейност.

368

Анонимен

преди 12 години

367,вярно,че в БГ е пълно с абсурди-но най големият абсурд е нашата нова класа на милионери,които до един се пръкнаха от средите на ДС,някои ги наричат мафия,аз обикновени бандити-защото такъв е всеки,който не си плаща данъците и източва държавата.Да видим кои бяха на Бузлуджа-Баневи-ком.секр и секретарката му-сега едри изндустиалци-продали съдрания дюшек и закупили половин БГ,Гергов-не може до вчера да гледаш ***-днес виден член на партията-майка..забравиха СВОБОДА,РАВЕНСТВО,БРАТСТВО..

367

ентъртейнър

преди 12 години

Германската журналистка е пропуснала да провери някои дребни факти, а именно- по изследване на организацията на ЕС корупцията в България се е повишила последните 2 г.- специализирани съдилища от този тип има само в Словакия...след 18 в.- ДДС във Франция например е 19,6 %, в България е 20 % дотук митът с най-ниските данъци и сие.- миналогодишният дефицит на "отличничката" беше почти 6 процента, при позволени 4 от ЕС, който се опитахме да излъжем с данни.

366

зико

преди 12 години

Ние българите на изборите винаги мислим че избираме голям политик да ни управлява. А после се оказва че голям политик е този който е лъгал по добре от конкурентите си. Защото политика е символ на лъжец. Но не всеки лъжец е политик Както и политиката е лъжа но не всяка лъжа е политика.

365

ДО 366..

преди 12 години

ВЪРТЯТ ГИ Я, ЧЕ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.

364

до 368

преди 12 години

Един стар виц: Бай Тошо поискал да знае какво яде българския народ, докладвали му: - Народа яде картофи, партийците хапват месо... И бай Тошо констатирал че в България се яде месо с картофи! И един нагледен пример - 5 семейства нямат жилище, но Цуцо има 6 апартамента, според статистиката в България на всеки 6 семейства се падат 6 апартамента!

363

Забравихте ли

преди 12 години

България остава страната с най-много бентлита в ЕС? ХаХаХа Бедна държава

362

до 365

преди 12 години

Когато един народ реши че милиционер ще ги спасява от комунисти - това е загубен народ! А загубен народ - загубена държава! Всичко което се случва в България е следствие от начина ни на мислене. Кълвем на силни думи, не обръщаме внимание на миналото и делата - хак да са ни и БСП и ДПС и Борисов- заслужаваме си ги! Не само защото общо 3 милиона *** гласуваха за тях, за защото има едни други 3 милиона на които им е все тая! Корабът потъва - ние спорим кои да е капитан... а никой не иска да изпомпва водата или да кърпи дупките от които тя влиза... само акъл даваме и се дърлим кои е виновен... Никой няма да ни помогне насила, никой няма да ни "оправи" защото сме го избрали. Може да гласуваме за различни партии, но когато ни удрят с пенсиите, с акцизите, с осигуровките, няма лекарства за раково болните - трябва да сме единни - и да скачаме веднага - политиците да знаят че номерата им не минават. Иначе спасение няма!

361

Мдааа....

преди 12 години

ПРОЕКТА-АТАКА НЕ УСПЯ, ВОЛЕН СЕ ОКАЗА С ОТКЛОНЕНИЯ, ПЪК И Е ДРЕБЕН НЕ ВДЪХВА ДОВЕРИЕТО НА БОЙКО С МОЩНОТО МУ ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ. НО ПРОЕКТА ГЕРБ УСПЯ. ДА ЖИВЕЕ КГБ И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ВЪРТЯТ НА ОНАЯ СИ РАБОТА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ 21 ГОДИНИ.