28

Анонимен

преди 12 години

браво на 30. Синтезирал е най-важното! Уж предишните са виновни, а името Тиквата излиза от всяко управление последните 12г. Що така?

27

История

преди 12 години

2003 на власт НДСВ първи секретар на МВР Б.Б. - Сделка с Царя2006 на власт БСП, кмет Б.Б. от който зависи отчуждаването на земите (за справка Отдел "Архивен" към СГО), забавяне на отчуждаването и завеждане на иск от Изпълнителя2012 на власт ГЕРБ - България осъдена от ИзпълнителяНищо лично и сложно, тя манджата е една и от Тикви от тогава та до днес!

26

един чужденец

преди 12 години

честит ви умен премиер българи , " честита мутра " .искренно ви съжалявам

25

ББ пак се ос...а

преди 12 години

А кой беше кмет при отчуждаването? Тиквата! Ето това са последствията от правенето му напук на Станишев!

24

До 10

преди 12 години

Те летищните такси се вдигат заради по високата категоризация на летище София демек, че могат да кацат и в мъгла самолетите, което ще е някакви си 25 EUR на човек ;)

23

финансист

преди 12 години

Айде ще трябва да намалят сега пенсиите за да се избият тези пари.

22

От 20

преди 12 години

Не знам защо на обективни истини се слагат минуси в този сайт, но явно е практика!Та не знам ТИ който слагаш минус дали изобщо си си направил труда да прочетеш малко документи защото за съжаление работата ми е свързана с това и съм прочел доста неща и да Б.Б. е виновен и да СГО е виновна и да БСП са виновни и да НДСВ са виновни, но най виновни са ГЕРБ, че министрите не са проверили "наследството" си ;) Плащането както винаги от нас - народа! Айде със здраве има още дела в Париж срещу България!

21

булгаристан

преди 12 години

че те кенефестанците кога не са губили международни дела и спорове ха ха ха ха

20

Анонимен

преди 12 години

Истината е че е комплексна вината и на НДСВ и на БСП и на ГЕРБ, защо на ГЕРБ ще попитате Вие ами защото има още арбитражни дела срещу България, но ТЪПИТЕ повтарям ТЪПИТЕ мутри НЕ са си направили труда да проверят. Скоро и Русич ще ни осъди, а доколкото съм запознат и ИСпаняи смята да спечели две дела срещу България. БСП и НДСВ са виновни до степен, че не са осигурили "чист" терен за следващите и са им оставили мини, но и Б.Б. носи вина заради забавяне на отчуждаването! Искам минус заради истинат

19

Анонимен

преди 12 години

Грубо към 100 000 долара дневно за една година....

18

Иван

преди 12 години

Поредният кошмар ! Хайде да обжалваме пред съда в Гватемала и да ги осъдим !!!

17

Анонимен

преди 12 години

Информативно, отчуждаването на земи през 2006 за летище София е дадено на Столична Голяма Община, за което има документи. В случая не защитавам никой, но истината е че правителството на НДСВ е вкарало България с тази сделка, а впоследствие заради забавянето на отчуждаването и съответно строителството ни осъждат. Кмет през 2006 е Б.Б. в Столична община се пазят и документие за отчуждаване на имотите и за Околовръстното и тогава на власт бяха БСП, но кмет Б.Б. Документите са в архива. Четете!

16

До 16

преди 12 години

Какъвто си нескопосник ще дадеш фира докато изплащаш далаверите на соцкрадците! Няма нужда да ти въвеждат данък "живот"! И без това само съществуваш!

15

честито

преди 12 години

При тройните крадци стана това БСП НДСВ ДПС

14

Анонимен

преди 12 години

Тиква, утре кажи на оня очилатия, дето само го хвалели от ЕС да въведе "данък живот" и "данък въздух", че да си изплатиш борчовете.

13

Анонимен

преди 12 години

Чакам Руснаците да осъдят герберастите на 1милирард евро неустойки.

12

истиното боли

преди 12 години

Че какво общо има Станишев с правителството на Симеон в което беше и ББиткото? По-добре питайте ББиткото какво е ставало тогава и какви са били далаверите! ТОЙ беше шеф на всички милицшонери и ДС-та, много добре е знаел какво и как става и защо, ама си е траел за едните пагони дадени му от Първанов и Доган!

11

Анонимен

преди 12 години

Сега този който е докарал кувейтския "инвеститор" да го вкарат в затвора.

10

я си спомнете

преди 12 години

Да не забравяме, че Тиквата беше в това правителство по това време. Къде спахте сладко по това време г-н Борисов? Или за вас беше по-важно да станете генерал, макар и по смешен начин.

9

Иван

преди 12 години

Uzunski : Да ама не - кувейтците са дошли да инвестират в България защото тогава / 2003 г когато е подписан договора/ управляваше цар а те си падат по такива особи/ а може и рода да са/.През 2006 г когато пускат терминала пък управляваха комунисти и са бръкнали в кацата вместо да платят на фондацията.