69

фактите

преди 12 години

Този изгуби всички избори ама не си отива Що не ходи да шие униформи в Русия нали това е завършил

68

3D

преди 12 години

"Станишев заяви, че има усещането, че през последните две години и половина живее във виртуална реалност, която няма нищо общо с действителността."Така е Серюгин - преди РЕАЛНО крадяхте, в действителността, сега само ВИРТУАЛНО можете да плетете схеми за нови кражби...

67

.....?

преди 12 години

Той е...!Съси Хамстера!Също виновен за 20г.,ПРЕХОД.......точка !

66

до сеГЕЙ-лизеца 62

преди 12 години

уважаеме смешнико с номер 62 ,да ти го набия да раменете!!! стига стоя съсел, не желая България да прилича на Беларус,Русия и тнт. Желая да сме поне като Чехите и Словенците.Такаче серГЕЙ ,никога!!! да не са ме ши...ли лудите!!! а ти 62 ,незнам дали не си чифгокопитно?

65

до 62

преди 12 години

Вие не сте и *** бе, *** червен разширен

64

до 62

преди 12 години

Понеже е "велик" ,затова ....БСП,не е била толкова ИЗПАДНАЛА партия .....от както съществува !Слугата....., на Доган .....!

63

da..

преди 12 години

Крайно време бече ,Станишев да излезе от матрицата на лудостта!

62

поддръжник

преди 12 години

За *** гербери ПАК повтарям -БАТЕ СЕРГО Е ВЕЛИК!!!

61

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Станишев,ти макар и никога да не си бил член на БКП си оставаш убеден социалист......Но никога не си приписвай титлата на убеден комунист......Имаш още много ,много път да извървиш докато стигнеш един ортодоксален,закърмен с партията- майка комунист........Бойко Борисов - уикипедиа.........Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП.Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз.Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя.По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях.

60

най-успешният

преди 12 години

МАГИСТРАЛИ ПУСНАТИ В ЕКСПЛОТАЦИЯ ПРЕЗ ПЕРИОДА 2004 - 2008 Когато фактите говорят ,и мутрата Борисов трябва да мълчи. 1. На 30 декември 2005 г. е открита отсечката Шумен - Каспичан с дължина 12,8 km 2. / Карнобат Бургас/ Участъкът е с дължина от 35,2 km. Той започва от края на 325-ти km и стига до края на магистралата при последния 360-ти km, където тя свършва при пътния възел на бургаския кв. Ветрен и първокласния път гр. Бургас Участъкът е в експлоатация от 2 ноември 2006 г. .Лот 1 - между Оризово и Чирпан .Участъкът е с дължина от 38,7 km. Първият подучастък e в експлоатация от 1 юли 2006. 4. Вторият подучастък между Чирпан и Стара Загора от края на 186-ти km до 208-ми km действа от 5 октомври 2007 г. или 22 км. 5.На 16 май 2007 е открит готов участък от 16,6 км между Харманли и Любимец. 6.На 31 януари 2007 година е открита първата отсечка от магистрала Струма, която е с дължина 19 км от Драгичево до Долна Диканя. Общо построено от правителството на Станишев 144.3 км автомагистрали.

59

Анонимен

преди 12 години

Мачкай, Станишка. Мутрите разбират само от ритници.

58

Николай Стоянов

преди 12 години

Станишев, долена и противна гадино, погледни един път този младия народ - бъдещето на България как те ненавижда и мрази и направи добро да изчезнеш от България, ТВАР с ТВАР...!!!!!

57

Анонимен

преди 12 години

Само плюете и мрънкате! Все някой ви е виновен. Някой трябва да ви даде наготово. Дори и някой да ви даде, ще ви е малко, и пак ще сте недоволни и мрънкащи. Не заслужавате нищо! Търтей, смотани и нещастни. Дебела тояга за вас.И браво на Борисов.Само така.

56

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ *** НАРОД .КАКЪВ СТАНИШЕВ БЕ ,ТОЗИ *** КАКТО И НЕГОВИТЕ ДРУГАРИ ТРЯБВАШЕ ДА СА В ЗАТВОРА ОТДАВНА.А ТАЗИ ДОЛНА ПАРТИЯ ЗАБРАНЕНА ЗАВИНАГИ.

55

Анонимен

преди 12 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ БСП-*** ИЗГОРЯ...ДО ОСНОВИ....ЕЕЕ ОСТАНА МААААЛКО ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО МУ-СЕРГЕЯ,РУМЕНОВЦИТЕ,ГОЦЕ.... И СЕ РАЗМИРИСВАТ МАЛКО АМА...СЛАБА РАБОТА.ТЪРПИ СЕ.ДОГОДИНА НЯМА ДА СЕ УСЕЩА.

54

Анонимен

преди 12 години

*** хамстер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 12 години

Здраве, късмет и издържливост на Борисов, за да има сили да поняся простотиите на материала и ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ ВСЕ ТАКА УСПЕШНО ЗА БГ!!!

52

wiktor

преди 12 години

Станишев - главен редактор на в. "Дума"!

51

Анонимен

преди 12 години

ПОКАЗВАЙТЕ ГО ОЩЕ ТОЯ *** ПЪК ПОСЛЕ ЧЕ ЧУДЕТЕ ЧЕ НАРОДА ГЛАСУВА МАСОВО ЗА ГЕРБ.

50

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ НАГЛЕЦ ЗА НЕГОВАТА СИ КОТЕРИЯ ЛИ ГОВОРИ.АМИ ИЗЛЕЗТЕ БЕ *** С ***.ИЗЛЕЗТЕ АМА НЯМА ДА СТАНЕ.ТАМ ВИ Е МЯСТОТО-В ЪГЪЛА.ДА МЪЛЧИТЕ И ДА СЛУШАТЕ.АКО НЕ-ШАМАРИ И ШУТОВЕ.