48

картонче или агент

преди 12 години

Какви картончета, бе, тия са агенти на ДС и КГБ. Картончета имат и хора, които мръсниците *** са се опитали, но не са успели да вербуват - винаги има и почтени хора. Тия са най-обикновени ***.

47

вън

преди 12 години

Червената *** пак се разгрухта. Не желаем повече подлеци и доносници да определят живота на българите. Докато има БСП/БКП ще има и мръсотия до шия.

46

до 40

преди 12 години

Понеже моите родители бяха политически "неблагонадеждни", аз нямах, въпреки, че бях отличник, никакъв достъп до езиковите гимназии през 70-те години! Те бяха елитарни, и подчартавам, бяха запазени изключително за протежета на комунистически функционери. Учениците в Английската се смятаха за нещо много особено, защото зад гърба им беше ДС! И не случайно 99 процента от тези ученици отидоха да работят в ДС!

45

Пич

преди 12 години

Сега светна ли ви къде е проблема на България и защо не можем да мръднем напред и на един милиметър? Проблемът е - Гоце+съдилищата. Всичко все още се дърпа от Седефчов и е във вреда на всички български граждани.

44

Анонимен

преди 12 години

Vse ste nedovolni i vse mrankate!Nali ideiata beshe da se mahnat agentite ot posolstvata a sega neshto pak ste na drugo mnenie...Vse pak shte si otidat tia agenti,goce veche go niama

43

обективен ,но тъп

преди 12 години

32,много си прав с една МАЛКА ПОДРОБНОСТ ОБАЧЕ: нашите посланници са работили за ВРАЖЕСКА СТРАНА,а сега работят като такива на ПРИЯТЕЛСКА СТРАНА. ТОЗИ НОМЕР НЕ СТАВА САМО КАТО СЕ ПРЕКРЪСТИШ ОТ КОМУНИСТ НА СОЦИАЛИСТ, ОТ КАГЕБИСТ НА софийски демократ. Това става в България, СТРАНАТА НА МОСКОВСКИТЕ ТИКВИ,но не важи за нормалния свят.Затова: ритник в задницата и сиктир на село,откъдето си дошъл с каскета и цървулите,които уж били партизани.

42

Анонимен

преди 12 години

До тука бяхте с картончетата, дотука бяхте със социалистическото равенство, дотука бяхте с червените далавери! Кака Пена се ожени! И да виете, и да не виете - власт повече няма да видите! Цяла България очаква Гоце да си тръгне и нещата да започнат да се родреждат по местата им! Ще хвърчат Пенгезовци, ще хвърчат агенчтета...Ако Борисов поиска - хората ще му дадат и още един мандат! А вие си вийте, от вас това не зависи!

41

Швейк

преди 12 години

ЦЦ и ББ също имат картончета на доносници на 6-то. Донасяли са банички и боза на КПП -то за чифт гуменки и анцуг с емблема на Пума

40

до 26

преди 12 години

Прав си с изключение на това,че само децата на елита учеха в английската. Аз и половината ми клас сме доказателство,че не е така. Завършила съм през 70-те. Без да се изтъквам, но от 112 у-ще (основното в същата сграда) , влязохме само пълни отличници в 114 Английска гимназия. Което не значи,че някои други не са влезли с протекциите на родителите си.

39

Анонимен

преди 12 години

Toest,sled okolo 20 dni ste ima shutove za donosnizite,zastoto idva Nov Den,nali.Eh,drugari.......

38

Анонимен

преди 12 години

Главният Говнояд на България - Слави Трифонов от БТВ-то, окрилен от финансовите стимули на Гоце Койота /тайния собственик на БТВ/, всяка делнична вечер от ефира на Гоцевата ТВ ни поднася личното си меню, а то винаги е едно и също: притоплени стари, многократно дъвкани от него и идиотската му трупа от ***, изпражнения на Гоце и приятелския му кръг от червени милионери-олигарси, които още не могат да се примирят с факта, че Борисов трайно ги изрита от властта и сега не могат да крадат както преди! Но тия нещастни *** ако си мислят, че с тая жалка трупа от лайногълтачи ще успеят да навредят на правителството на ББ много се лъжат ще продължават да си ядат смърдоляците още дълго време до като празните им кратуни най-после уврят и разберат, че вредят единствено на себе си!

37

ъъъ

преди 12 години

Ами все доносниците - най-кадърни! Да се даде шанс и на другите хора, нищо, че не са доносници. Може пък и не-доносниците да имат някакви качества!

36

Скотланд Ярд

преди 12 години

Няма юридически използваемо доказателство, че Г.Марков е убит. Отидете в азерватната камера на Скотланд Ярд и се убедете, че там няма нито измисления чадър, нита измислената сачма. Сачмата, която я показваха по телевизиите, беше плод на въображението на бедни журналисти, желаещи да заработят хонорар. Най-вероятно Скотланд Ярд упорито мълчи по случая, защото именно те са съпричастни към смъртта на Марков. Нали знаете, предателите никой не ги обича и всеки си ги използва за собствени цели. Какво пречи на британците, те да са пречукали Марков, за да припишат това убийство на българските служби? Подобен е и случаят, когато бай Тошо спаси живота на С2 (Симеон 2), след като той не можа да си върне борча от три милиона долара към Ванче Михайлов. Бай Тошо нареди да се изплати част от борча от държавната хазна, за да отнеме възможността на главорезите на Ванче Михайлов да пречукат вече споменатия С2, и това убийство да не го лепнат отново на българските служби!

35

77777

преди 12 години

Кое е за предпочитане - трима посланици, които имат картонче към ДС, което не значи че са били доносници - варианти много или да предпочетем трима некадърници от ГЕРБ за посланици?

34

Анонимен

преди 12 години

"Така тримата посланици от Хага, Белград и Атина заведоха дела с мотива, че по Конституция само президентът може да назначава и освобождава от длъжност ръководители на дипломатически мисии, а Георги Първанов отказа да подпише укази за това."Не бойте се другари! Имате още цели 20 дена да крадете на воля, преди да дойде Плевнелиев и да ви бие шута един път завинаги :)))

33

агент в 7-мо

преди 12 години

Цецо, срещу кого си донасял, когато си работил като агент в 7-мо Управление на ДС?

32

Обективен

преди 12 години

Реалността е, че почти всички дипломати на всички държави са и сътрудници на разузнаването. Само в България това се счита за нещо лошо.

31

pissed off

преди 12 години

В тая скапана страна всички държавни институции се съдят и си правят номера,апък ние чакаме да свършат нещо полезно.

30

АЗ

преди 12 години

E николайчо взима пари от няколко разузнавания тъй че ще си извади от дйоба да плати евентуалните им финансови претенции, произтекли от некъдърността му и слугинажа му!

29

Анонимен

преди 12 години

Сега на тяхно място ГЕРБ ще изпрати Калинка ...