175

До 174

преди 12 години

Аз съм и роднина и съм на расти също... и не пия и пуша постоянно трева...родителите и като беше малко дете се разведоха...майка и е виновна за това, че тя е избягала....Престанете с просташките коментари кой как изглежда !

174

Атака

преди 12 години

Разград... интересно какви приятелки са!

173

Анонимен

преди 12 години

Изчезна и 14-годишна, приятелка на издирваната Мати от София Tova ne e na dobre.

172

MKS

преди 12 години

Да не пишете простотии,а просто се помолете за момичето да е живо и здраво!

171

Винех

преди 12 години

Исках да кажа до 171, извинявам се.

170

ВИЗИЯТА ГОВОРИ

преди 12 години

Децата,които се носят в този стил са в пълно отрицание на всички утвърдени норми в обществото-пият, постоянно пушат трева,просто са неуправляеми.Харесват скитническия начин на живот-често можете да видите групички от такива деца,раздърпано облечени,с китари,насядали по земята-нещо като съвременни хипита.Нищо чудно двете дружки да са драснали някъде.Дано да се върнат живи и здрави.Едно време имаше трудово--възпитателни училища за провинилите се-добре ще им се отрази на тези пикли.

169

Винех

преди 12 години

До 172И какво като са избягали? Ами ако бяха твои дъщери? Може да не ги познавам,но се моля на Бог да ги намерят.Това са Българки все пак.В този форум просто доказвате в колко омразен народ сме се превърнали.Просто ми е болно да чета коментарите...

168

Анонимен

преди 12 години

Напоследък взеха да изчезват все по-млади момичета.Я се замислете! Един куп примамливи обяви има в интернет пространството:"Търсят се млади момичета за секретарки в чужбина,заминаване веднага,не е нужен език,пътуване-безплатно,заплата 2000евро"И такива наивни деца клъвват веднага,не се обаждат на никой и после били изчезнали.Ами като намат акъл ще изчезнат.Кой дава такава заплата без образование,стаж и език,само защото си млад и наивен.И после изневиделица се оказва,че са станали ***.

167

айде де

преди 12 години

Абе какво толкова сте се насълзили! Изчезнали били, друг път- явно са избягали да си поживеят и бас държа,че не им е за пръв път! А вместо ревливо да призовавате:" да излезем и да ги търсим", по-добре се обърнете с призив да не допуснем това да се случи, задължението на родителите е не само да създадат децата , а и да ги направят ХОРА! И да важно е как изглежда на снимката ТОВА ВСЕ ПАК Е ДЕТЕ НА 14 години,кой допусна да изглежда така? Не казвам,че децата са виновни, а възпитанието и отношението!

166

Винех

преди 12 години

Дано и двете ги намерят живи и здрави.Това си пожелавам за Коледа.

165

до 165

преди 12 години

Ами пуснете ги, това им трябва наистина. По два пъти трябваше да сигнализирам за нередност в коментарите, преди тия от днес.бг да се досетят, че трябва да започнат да разкарват, поне в този случай педофилите и психичноболните от темата!!! То бива, бива...!!!

164

Анонимен

преди 12 години

Алоо Цветанов и вие Съдебните с големите 13 заплати кво става бе???*** нагло нападат линейки,*** свободия!!!!!!!!Изчезват деца,вие мълчите,къде са децата???Палят коли,закривате болници,лихви безбожни,народа беден и болен -подайте си веднага оставката!!!!!!!!!!!!!1

163

Анонимен

преди 12 години

мвр издирва изчезнали моми ,само че истината е че просто са избягали и искат да опитат от живота........дано да им дойде ума в главите

162

олеле

преди 12 години

какви са тези глупости, които говорите тука, как изглеждала и къде имала синки? не ви ли е срам, детето е изчезнало!!!вие, дето ги пишете тия неща, сте истинската прогаза на българия.

161

до 159

преди 12 години

Я кажи отворко къде има, че да те пусна сега първо теб да намеря, че да те подведа под отговорност и най-вече каква работа имаш ти да гледаш по "другите места" на едно момиче има няма 14г.? Знаеш ли ако реша да бъда *** като теб, колко ще търкаш наровете по арестите? Човек преди да каже нещо добре трябва да обмисли какво може да си докара на главата?Най-малкото сега ако писне някой,че във форумите пишат "запознати" с момичетата, ще пишете с дни обяснения!Ама то това ви трябва.

160

@rumen221

преди 12 години

По абсолютно същата логика може да се твърди, че с началото на делото срещу бившия общински съветник от ГЕРБ (докато кмет беше премиера, а заместник-кмет по сигурността вътрешния министър) започнаха палежите на колите. Нали така?Ето, днес беше делото за мярката му за неотклонение. Вчера по БТВ ни научиха как правилно се палят коли с пожарникарска демонстрация (от професионалисти). Днес Фандъкова решила да понижи в длъжност 26 шефа, а медиите го казват УВОЛНЯВАЛА.Апропо, ще го пускат ли КоКи?

159

Анонимен

преди 12 години

ей...хора...стига сте писали само щуротии....

158

.

преди 12 години

Престанете да пишете такива долни неща.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

157

АЗ

преди 12 години

И ако си бяхте направили труда да прочете някои от коментарите щяхте да знаете, че Мати не живее с майка си, баща й почина и живота й никак не е лек. И както някай беше писал не е важно как изглеждат важното е, че ГИ НЯМА! И вместо да се бълват простии нека всички когато излезем навън се оглеждаме в хората около нас и ако видим двете момичета им помогнем да намерят пътя до в къщи! За това, което се случва сме виновни и ние!!!

156

т тц тц

преди 12 години

"АААААААА сега да вземат да уволнят директорите на училищата дето учат! Как така са допуснали децата да изчезнат и още да не са намерени!?"