301

Тъй ам'чи

преди 12 години

Не само да ви похвали, мачле трябваше да направи с вас и дори да падне.

300

дядо мраз

преди 12 години

браво бойко, слушал си много тази год. ще ти донеса голям подарък, медал от обама за вярна служба, куче

299

Анонимен

преди 12 години

Който може - бяга. Останалите да хранят *** и пенсионерите.След време ще останат само пенсионерите и ***, а след това и само ***. Накрая и те ще избягат, а тази земя вече ще е в чужди ръце, когато ще дойдат новите "българи".

298

Голям смях

преди 12 години

Реално като гледам обстановката в страната 65г. възраст за пенсия няма да реши проблема.Малко са поне на 80г. трябва да се пенсионират тези,които се определят за българи.Такива са сметките-за да може бай *** да прави качествено чаавета,и *** да може спокойно да роди 7-10 бройки,робът българин трябва да работи повечко(нали така).Сега някой ще възроптае-ама те българите не са роби,те са свободни.Щом 2милиона *** храните,как сте свободни?Роби на *** сте вие-истина ви казвам.

297

tarikat

преди 12 години

работете, аз не работя и нямам претенции към държавата, нямам и чувството че съм ограбен, ако доживея ще вземам социална пенсия. винаги ще има балами, затова бойко ми е като кръвен брат

296

Анонимен

преди 12 години

И този ни лъже, че сам си копал картофите??? Вижте му ръчичките само, какви са нежни, мотика не са хващали!

295

Анонимен

преди 12 години

На снимката: *** в костюм

294

До 291 от онкоболна

преди 12 години

И аз до скоро работех, като луда.Сега съм временно пенсионер по болест.За *** си прав, ама на никой не пожелавам пенсия за раково заболяване.Да си жив и здрав, да не разбереш как се чувствам!

293

Таласъмчо

преди 12 години

Откривайки официално тази детска градина Боко всъщност узаконява грандиозния грабеж, който е извършен при реиновирането на сградата. Корупцията преди Боко беше жестока, но днес при него тя е убийствена.

292

Do 293 ot 288

преди 12 години

Dosta si prav neznam koi da e i koi ne. Samo ne iskam da sa BSP bez da se sardqt, no tova e polojenieto.

291

до 288

преди 12 години

Когото и да изберете, ще е все тая, ако преди това не сте набучили на колове сегашните и предишни управляващи!!!

290

Анонимен

преди 12 години

Та казвам аз,понеже няма ...мъни,и пенсии ще видим ...през крив макарон, един е лозунга :Подоходния праг от 350 лв. бруто ДОЛУ !!Помощи и детски до 3-то, а не до 23-то *** !

289

аз глупакът

преди 12 години

Това с вдигане на пенсионната възраст става малко като анекдота дето: във фирмата не плащали заплати, а шефа пита дали работниците си плащат за вход! Т.с всчки рабатещи в ЕС и нашата държава ще си плащаме с пенсионните осигуровки, че правим нещо градивно. Едва ли ще доживеем пенсиите си ! Да живеят *** и всички на социални с лично свободно време! Останалите са глупаците!

288

гад

преди 12 години

комунизма, караш москвич 3 дни, 2 дни ремонтираш. е и, бързаш ли някъде. е сега бързайте за никъде

287

Продан

преди 12 години

А какви мислите, че са членовете на герб, откъде дойдоха, как се появиха,?! Това са все хора с дълъг политически стаж от всички цветове. Това, което ги обединява е алчността за власт и пари т.е. това че някой е против герб, не означава че е комунист или социалист или каквото и да било. Мисля, че тези нещо вече отмряха. Важно е каква политика води едно правителство, мисли ли за народа си и националните приоритети на страната. Е, тези сегашните вече 2 години показват че са твърдо срещу народа си,?

286

Анонимен

преди 12 години

Kajete koi da izberem na sledva6tite izbori ako kajem 4e nqma da sa GERB?

285

От ЦРУ и МОСАД

преди 12 години

Браво Бойко, добре се справяш с ликвидацията на славяните

284

Анонимен

преди 12 години

Италианци и Гърци си живеят добре и продължителността на живота е голяма 82 години нагоре , кой не верва да види в нета.. Ние българите мрем като кучета , А Боко еничара на 09.12.2011 подписва в Брюксел, че ще даваме 2милиарда да спасяваме гърци и италианци..

283

Браво Бойко

преди 12 години

Вие сте най-големите *** досега

282

fori

преди 12 години

Когато един *** забавлява народа, това е комедия. Когато същият този *** води народа - трагедия. Йохан Волфганг фон Гьоте