171

до 192

преди 12 години

Хахаха Арменец е бре ,да честито на момчето.

170

Анонимен

преди 12 години

4estito na momi4eto

169

хасан

преди 12 години

само да подчертая че Рафи е турско име, и се произнася Рааафи, с удължено 'а', честито на момчето

168

До 189

преди 12 години

Ами аз пък не го приемам като теб! Това е една възможност млади или неизвестни таланти да имат шанса да сбъднат една своя мечта!Аз приветствам такова "опошляване" (да ти имам и думата! Че и възвишения ти интелект!)

167

гост

преди 12 години

Защо цвилите глупости ???????Рафи е БЪЛГАРИН защото живее в България ,семейството му е от България и когато отиде да записва албум пак ще е българин.И тримата финалисти ще имат възможност и големи шансове от тук нататък,а времето и възможностите ще покажат кой е талантлив във всички аспекти.За тези ,които тук са написали всевъзможни злобни коментари не заслужават да се нарекат БЪЛГАРИ!!!!!

166

Дядо Петър

преди 12 години

X-factor - нов принос в опростяането и опошляването на нещастната ни младеж.ЗАЩОТО *** НАРОД СЕ УПРАВЛЯВА ПО-ЛЕСНО.Особено като го държиш и беден.

165

Анонимен

преди 12 години

Рафи напълно заслужава победата. По мое скромно мнение 2-ра трябваше да е Сани защото Богомил, при всичкото си добро пеене, си остава малко дървен. От журито само Поли ми хареса - добричка, естествена и мила - останалите само гледаха как да си побутнат участниците малко по-напред. Това важи малко повече за Васко Василев.

164

the dude

преди 12 години

Не знам за Х-фактор, ама знам от опит нещо друго - Първата която изгониха навремето от "Стар Академи" беше Аксиния. Победител беше Марин от Пловдив (спомняте ли си го изобщо). Времето показа, че единствено тя успя да стане известна - Аксиния. Точно тази , която изгониха първа поради некадърност, но която имаше невероятна физика и красота. Рафи не може да бъде звезда. Прекалено е грозен и прилича на Жокер от старо тесте карти. Сани има много по-големи шансове след време да го мине по известност, помнете ми думата. Бого мил също. Има класа и чар в това момече, в Рафи няма нищо, освен една палячовщина. Отделно е и много нисък, а такива не стават звезди. Само си помислете, ако сте продуцент и трябва да правите концерт, кой ще спонсорирате - Рафи, Сани или Богомил. Отговорът оставям на вас.

163

new koz

преди 12 години

До 177 ти си чул, ама днес.бг кога ли ще разбере? После новинарите ще кажат че българите са мързеливи, не садете хората по себе-си драги новинари. И добрите хора си отиват. Почивай в Мир!!!

162

Стефан Гамизов

преди 12 години

Това предаване беше една пълна боза- от начало до край. Да почнем с журито... Поли Генова е една пикла с 2- 3 песнички, провалила се тотално на Евровизията. Тоя *** Магомет никой не го е и чувал. А що се отнася до Малкия Киркор ли беше, Гарабед ли беше, след няколко месеца никой няма да си спомня за него!

161

чичо Митко

преди 12 години

Още в началото на предаването, когато видях как мага Астор се застъпи за него и каза, че е приятел със семейството на Рафи и го познава от бебе, после Ники Кънчев каза, че фаворит му е Рафи и казах на жената, че арменчето ще спечели...и познах :)))

160

бургазлия

преди 12 години

Браво!

159

Гошко

преди 12 години

Не гледам телевизия, не го знам тоя, знам за зладоледите "Рафи". Едва ли съм изтървал нещо важно, така или иначе на пролет никой няма да си го спомня тоя. НО ВЕЛКО КЪНЕВ ЩЕ ПОМНИМ ВСИЧКИ!!!

158

Анонимен

преди 12 години

Моя страна,моя Злобария!!!!!!***,и затова безкрайно завистлив народ,тотално неграмотен и бездуховен!!!Като толкова много разбираш от всичко,народе български,защо си на този бълхАрски хал?!

157

Анонимен

преди 12 години

Ако не бяха толкова неприятни хора тези в журито, можеше и да изгледам финала. Както и да е, такова нещо не бих си причинил, така че без коментар.

156

new koz

преди 12 години

Не го знам това X Factor какво е, ама не ви ли прави впечатление че в БГ за да спечелиш нещо не трябва да си българин.

155

diavolcheto

преди 12 години

БРАВО, РАФИ, ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ НА ПОБЕДАТА ТИ!Боги е много талантливо дете, но се иска още доста да научи, за да спечели на такава голяма сцена!И съм сигурна, че много скоро отново ще чуем за него!Още веднъж - Честито, Рафи! Страхотен си!Заслужи си го!

154

Жорката

преди 12 години

Браво, Рафи! Защо ви е толкова трудно да го кажете? Момчето спечели, а вие го обърнахте на патриотизъм и колко ни е гадна историята. Срам ме е колко жалки и посредствени сме. При всеки повод повтаряме едно и също. Късмет отвъд господин Кънев.

153

Митко

преди 12 години

Велко Кънев е починал, тук пишете глупости за екс фактори...

152

ann

преди 12 години

4estito RAFI. Ne sam te sly6ala no ti si ot zemiata na RAIA -ARNENIA zemiata mejdy Tigar i Efrat.4ESTITA. Ti 6e yspee6 za6oto znae6 kak da go napravi6. Yspex