120

Всичко коз

преди 12 години

Парламент, министри, областни управители, кметове, директори и заместници 6 месеца без заплати и разходи, само за ток и нищо друго. Те това е антикризисна мярка. Айде Дянков и Миленчо изчислявайте.

119

kires

преди 12 години

Двама агенти+един ***= Тримата ***!

118

arhar

преди 12 години

Гоце като стане млад пенсионер , няма ли да взима по 2700 лв месечна пенсия ? Наистина ли той е загрижен тогава за пенсионната реформа ? Та нали , за да взимат високи пенсии Гоце и сие, трябва да има едни други хора, които да работят до 90 г., за да придобият 60 г. трудов стаж и след това да взимат по 90 лв пенсия ?Ако това не е лицемерие от страна на Гоце, тогава какво е ? Изживява се като поредния ' спасител ' на нацията ли ?Магистратите вече си раздадоха по 13 - та заплата за ' добре ' свършена работа ... Някой да не би да е чул Гоце да критикува ' независимите ' магистрати ?Бившият ' синдикалист ' Кр. Петков не беше ли част от ' проекта ' на Гоце ? Ами тогава ?

117

Анонимен

преди 12 години

Май ГЕРБ още дъго време ще е на власт с гласовете на *** и с фалшифициране.

116

Анонимен

преди 12 години

Ми как няма да е съгласен, нали тъй са му заповядали и той се съгласява къде да иде.

115

я да питам

преди 12 години

тези които искат пари от сивата икономика, искате ли си редовно касови бележки когато пазарувате?

114

Анонимен

преди 12 години

Vaobshte ne me valnuva veche!!Tova e!!Da digat da svaliat,vse taia! I onia v evropa i te ne me valnuvat! Da ima da niama EU,vse taia! Vechno nie sme precakani.Kucheto si lae,kervana si varavi!! Ne plashtam NIKAKVI osigurovki i niama da plashtam.Subiraite si parite.Vlagaite gi v neshto.Dali v banka,dali v zlato ili nedvijim imot,pone sa si vashi.Niama da rabotia 65 godini,prez koito az da mizerstvam,a politicite da blagodenstvat.I nashite i onia v evropa-TA.I sled pensia da mi davat stotinki

113

А. Кутев

преди 12 години

Вой, казах!

112

baj hoj

преди 12 години

Гоце ще се изс..ре за последно, да видим после кой ще бърше сополите на комунистическата смрад.

111

МАЗЕН ЦИГАНИН

преди 12 години

Да живей стинката партя ГРЕБ дет ми дава нек лев да гласува за ней.Тоз хора от тоз партия много шукар И за чавеата мисли Няма вече трябва работи щот правителство мисли за сичкото ***.Вече ше отива да работи само бълагарите.А аз ше лежи дома ше прави чавета и ше взима помощ от ГЕРБ.Герб шукар партия ,*** партия.Да цивей сичкото *** в правителствоту.Щот там само *** бе.Сааамо ***.И бат Тиквата и дянков даже и Светан Светанов *** бе.Мислят за нас.

110

Даола

преди 12 години

Един народен представител, чието име на чух, току-що заяви от трубината на парламентарния контрол, че е гласувал против закона за пенсионната реформа и председателят едва не го изяде с парцалите като наприказва разни глупости от рода на че е употребил трибуната неправомерно.За мен действието на депутата е в посока на прозрачността и аз го привествам - стига анонимност.

109

Василев

преди 12 години

Колкото повече се изкачва *** по дървото , толкова повече й се вижда червеният ***!!!Колкото повече се надува като пуяк мутрата , толкова повече проблемите на хората остават нерешени!!!Главата му е дебела, дрънчи на кухо, такъв шамар му лепнаха от Шенген ,че още му дрънчи!!!Добре, че ЕС го плесна през ръцете за АЕЦ Белене , иначе щеше да на зароби с неизгоден договор!!!Популист от класа ,изчака да минат изборите и да симулира малко реформи!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

108

trak

преди 12 години

Parvanov dnite ti sa prebroeni. Ne si davai mnogo zor.

107

явертъ

преди 12 години

факт е че при бсп и дпс беше най-голямата демокрация, тарикатите и шуробаджанците обираха каймака, но и за простия народ имаше по нещо. престъпниците също не бяха притеснявани, верно трепаха доста хора ама те пък бяха все разни богати включени в играта, а това простия човек който мисли със стомаха си не го касае.

106

РИМ

преди 12 години

Бати Бойко каза и съвета от римляните до него решиха:"ДА ГО ДУ.АТ БЕДНИТЕ". Проблеми няма, решение има.

105

аман от вас бе

преди 12 години

СИНДИКАТИТЕ умело фалираха БДЖ, сега и на НОИ са взели мерника, жалко че пак обикновения човечец ще го отнесе

104

до 99

преди 12 години

Не нашта мама, а твоята дето те е изс**ла и не те е възпитала....

103

Реалист

преди 12 години

Реалността е, че в България от 22 години всички приказват за реформи, а реформи почти не се правят, а ако се направят, то обратното на дефиницията за реформа, нещата отиват към по-зле. Реалнсотта е, че имаше работещи механизми в България, които с ликвидирането на монопола на държавата върху собствеността през 1991 години, можеха да продължат да работят, защото живота ги беше наложил. Вместо това, демократите ги разрушиха и ги замениха с очевидно неработещи механизми. За това сме най-зле в Европа

102

Berta

преди 12 години

Комунистите от герб така и не проумяха, че не е нужно увеличение на пенсиите, а да се даде на хората това, върху което са се осигурявали в действителност и тяхното осъвременяване според заплатата, която са получавали. Тавана на пенсията не дава възможност на хората да се осигуряват върху реалните си доходи и да се пълни хазната. Да вдигаш прага за пенсиониране при тази вълна от безработни млади хора и по време на икономическа е просто безумие. От комунист и милиционер трудно се става икономист

101

Анонимен

преди 12 години

Тренчев е един абсолютен ***, комунистическа *** и ЕДИОН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ *** в новата история на България.