368

Патилан

преди 12 години

САЩ се опитват се да нагнетят обстановката за огромен глобален конфликт или трета световна даже, за да редуцират населението и да установят новият им световен ред!Абсолютни психопати и изверги!

367

Нянго

преди 12 години

Кажи, преподобни Отче Георги,какви хартийки ще ползват хората?Минава ми през ума руска рубла, севернокорейски донги, ирански дирхами, или ако не - какво друго?

366

отец Георги

преди 12 години

Когато човек печата пари, това е измама, когато държавата печата - инфлация ...не че златото или среброто са голямо богатство в сравнение с истинското богатство, което Бог подарява, но хартийките ("парите") са още по-безстойностни и чрез отдавна действащата порочна и измамна "балонена" финансова система, са ефективен инструмент за упражняване на земно робство от имащите власт (вкл. и над "легалното" печатане на банкови хартийки ("пари")) над нямащите власт (и съответно - хартийки).Но скоро Бог ще хвърли най-големия измамник в подземната бездна и 1000 години той няма да може да *** народите да нападат Божиите хора. Нито да прокарва измамни хартийчени финансови системи.През това време едва ли някой ще ползва зелени американски хартийки или европейски по-шарени хартийки.

365

Нянго

преди 12 години

Абе патилане, вземи се спри малко бре!Надявам се поне добре да ти плащат за "работата" тук. :))

364

Патилан

преди 12 години

Обама продължава процеса на трансформиране на Америка в нещо, което прилича на нацистка Германия, с подсилена Национална служба, местни цивилни шпиони, подслушване без заповед, погазване на Втората поправка (в Конституцията), FEMA лагери и военно положение."Дресьорите" на Обама открито се обявяват за създаването на нова Световна банка, която ще управлява всички нации на Земята чрез въглеродни данъци и военна сила. Международни банкери целенасочено организират световно финансово претопяване, за да банкрутират държавите и им наложат Световно правителство.

363

Патилан

преди 12 години

От хаоса се появява човекът, в когото Германия вижда това, което виждат в Обама днес. Неговото име е Адолф Хитлер, а неговите ораторски способности и речи, също подкрепени от ритуални прояви на техниките за психологически контрол, го правят нещо като немски месия, досущ немски Обама. Хитлер е обещавал промяна, надежда и нещо, в което да се вярва, и то в тежките следвоенни времена на финансов колапс

362

Патилан

преди 12 години

В определен момент САЩ ще обявят фалит. По принцип Америка трябваше да обяви фалит на втори август -сега вече просто разпространява агонията си и в други континенти и държави които са стабилни. Сега САЩ може да поддържа монопола си върху емисията на долара като световна валута, само с военна сила. Затова, ТЕЗИ, които държат властта там - доларовият емисионен център - ще трябва да прибягват до резки агресивни мерки, може би и до разпалване на ядрен конфликт. Ще наблюдаваме милитаризиране на ситуацията в света - разпалване на регионални конфликти - заради "борбата с тероризма в полза на човечеството и демокрацията" и др. подобни глупости. Разбира се, дълговете на правителството на САЩ са надминали всякакви разумни предели и сривът на долара е въпрос на време. Печатането на долари върви с колосални темпове. По правилата на монетарната либерална икономика, той вече не би трябвало да съществува. Допреди 2-3 години реалното покритие (стойност) на 1 долар беше ... 4 цента, според независими анализи. Днес покритието му е още по-малко. Инфлацията в САЩ се е натрупала толкова, че може да изгърми всеки момент Свръхвисокото равнище на дълга е най-големият проблем за американската икономика, като рано или късно, манипулациите с курса на долара, ще завършат с чудовищна катастрофа. Именно в такъв момент, за да се прикрие сривът на долара, може да станат нови събития", подобни на атаката на Световния търговски център в Ню Йорк. Те ще станат повод за отказ от "стария долар", в когото държат капиталите си всички "световни терористи и прочие злодеи" и за въвеждане на новата валута, например "амеро". Не е трудно да се предвиди, че в такава ситуация САЩ няма да признават чуждестранната доларова наличност под предлога, че е от наркотрафик, тероризъм или че е фалшива. Достатъчна е само малка паника и ще започне масивно освобождаване от държавните облигации на САЩ. Изхождайки от тези съображения американската финансова върхушка се нуждае от нулиране на дълговете. Доста аналитици твърдят, че в съвременния свят е възможно всичко. Причина за замразяване на външния дълг на САЩ може да стане терористична атака с *** ядрена бомба в американски град, разпространение на пандемията от "свински грип",птичи грип или нещо подобно. Защо не Трета Световна Война. Все нещо ще измислят!!! САЩ са една фалирала държава!!!

361

Анонимен

преди 12 години

Гадните Евреи се опитват да завлекат колкото се може повече държави във война! Иран, Русия едвали няма да подкрепи, после Китай едвали ще остави петрола, САЩ, ЕС, Израел, доскоро и Турция мале не ми се мисли какво ни чака! Алчността на човека щее ни затрие! Не напразно са го казали те хората сами ще се унижтожат!

360

До 349

преди 12 години

Какво значи "до един"? Предлагаш световната мутра САЩ да избият до крак над 75 милиона човека - народ с над 6000 годишна история? Не е истина, че има такива органични отпадъци като теб... Дано поне осъзнаваш какъв *** си.

359

анонимен

преди 12 години

Дайте му Нобелова премия за литература на Патилан белким мирася най-сетне

358

славянин

преди 12 години

Не от рецесия , а от фалит са застрашени! Те дори са във фактически фалит, но не искат да го обявят!

357

Патилан

преди 12 години

Президентът на Боливия Ево Моралес призова американският държавен глава Барак Обама да бъде лишен от Нобеловата награда за мир заради разрешените от него въздушни удари срещу Либия. "Как може лауреат на Нобелова награда за мир да води БАНДА, която да атакува и да нахлува? Това не е част от защитата на човешките права, нито пък уважение към самоопределението на народите", каза Моралес на пресконференция.

356

Патилан

преди 12 години

"Обама: САЩ не са застрашени от нова рецесия":Естествено, нали вече имате над 200 годишен опит в печатането на хартийки без покритие. Когато ФЕД напечати долари и ги даде като заем на американците, те се задължават към ФЕД (всеки месец правителството на САЩ плаща на ФЕД стотици милиони...) Обаче зелените хартийки отиват да разпределят стоките на световния пазар, при което производителите на реални стоки получават в замяна долари. Те (световните производители) именно са реалните кредитори на САЩ, докато ФЕД е нещо като виртуален кредитор. Макар до сега брадатите и плешиви евреи от ФЕД да са били на страната на САЩ, след натрупване на огромен дълг, ФЕД ще прехвърли подкрепата си на срещуположната страна, тоест да застане срещу САЩ. Вярно е това, че ФЕД прави помен с чужда пита, обаче все пак някои са яли и пили, а щом са яли и пили, ще трябва и да плащат. Някой ще трябва да плаща и този някой е Американския народ...сега вече идва келнера с бияча отзад и требе да се плати сметката !!!Обама е медиен артист. САЩ, а и целият свят в момента се управлява от шепа хитри евреи. Те направиха атентатите 9/11, те поддържаха войните през последните 100 години. Който вярва на новините, е пълен ***. Отдавна " икономиката " на САЩ е в моргата ! Иначе никога нямаше да се появи черен президент там ! "Президентът на САЩ готов с мерки за създаване на нови работни места"- Как се разрешава проблема с откриването на нови работни места ? Ами, готов е планът за подкрепата на "мирно протестиращите демократи" в Сирия, Иран... Тия са вампирясали, ако не водя войни изпадат в криза.

355

Анонимен

преди 12 години

само най-долен страхливец и подлец може да подклажда военни конфликти и после да разчита друг да му върши мръсната работа ,това са ,,това е манталитета на (избраните)

354

славянин

преди 12 години

Наистина *** за да отклонят вниманието на света от ''световната капиталистическа криза'' са готови да запалят Трета Световна Война, и точно сега се вижда най-добре кой е най-големият враг на човечествотото! И други врагове има човечеството, но те са след този!

353

Марк

преди 12 години

КТези лакирани маймуни няма ли да спрат да се излагат!Така говореши и Сеаддам Хюсеин , а го обесиха като куче, след като верликата му армия се скри в миша дупка щом първия морски пехотинец стъпи на брега!Впрочем ирак води 8 години война с Иран, ако помните!Така че са един дол дренки!Той и Кадафи нали се дуеше, а само с ракети го навряха в канализацията,ь кактои плъх!Същите *** са и тия!!

352

Pepsi vs Limonada

преди 12 години

Въпрос:Защо Израел има ядрено оръжие а ние не?Нима те са нещо над другите държави та да имат.И много ме радва за хората които искат Израел да пускат ядрени ракети над Иран.Днес над Иран утре може и нас да зарадват.Нима това е невъзможно?Хмм Сърбия нима не е близка с България, а каква стана тя САЩ я смляха за да освободят същите тези (Косово) каквито са им противници в момента.Затова харесвам САЩ, силният печели другите да духат упата.Дано направят още мегапродукции в България та да сме High!

351

до 353 от славянин

преди 12 години

Русия има ракети за територията на Европа със среден радиус на действие от 3000 до 5000 километра обхват т. нар. тактически ракети, а за територията на САЩ има ракети със обхват над 5000 километра т. нар. стратегически ракети, така че няма опасност да си изразходи ракетите предназначени за САЩ по Европа! Освен това за тактическите ракети няма действащ договор между Русия и САЩ за тяхното съкращаване, има договори за стратегическите.

350

TO ALL

преди 12 години

ABE PRIBERETE TOZI PATILAN V PSIHIATRIATA!!! VEROYTNO MALKO SE E NAPATIL,ILI PATILATA MU SEGA ZAPO4VAT!!!

349

Патилан

преди 12 години

Замисляли ли сте се какво точно представлява т.нар. ПРО, която САЩ и НАТО толкова настоятелно искат да инсталират в Европа?Официално САЩ и НАТО твърдят, че ПРО има предназначение да пази Европа от евентуален удар от ... Иран или Северна Корея. Това е много неправдоподобно твърдение, имайки предвид разстоянията до тези евентуални врагове. Известно е, че интерконтиненталните балистични ракети са най-уязвими в началната фаза на полета си, когато скоростта им е все още ниска, а траекторията - непроменяща се и предвидима. Веднъж излезли в горните слоеве на атмосферата скоростта на ракетите е вече много голяма, като всяка ракета може да носи до 10 ядрени бойни глави с променлива траектория, които могат да поразят с голяма скорост различни, отдалечени един от друг обекти. Защитата на бойните глави е такава, че може да понесе почти директен ядрен удар и да остане невредима до момента на достигане на целта си.Това прави защитата от такива ракети почти невъзможна, освен ако не бъдат поразени още в началото на своя полет, т.е да падат точно над главите ни, а не в САЩ!Ако противоракетната отбрана има за цел ирански или корейски ракети, то ПРО съвсем логично би трябвало да бъде разположено в близост до точките на изстрелване. Например в Афганистан или Ирак или пък Япония. Корабите от системата AEGIS са мобилна версия на ПРО и могат да бъдат разположени по вода в Персийския залив, северния пасифик или на много други подходящи места места. Може да не се съмнявате, че на упоменатите места отдавна са разположени ПРО комплекси след като през 2002г. САЩ (тогава президент е Дж. У. Буш - младши) едностранно прекратиха "договора за ограничение на системите за противоракетна отбрана" от 1972г. По силата на този договор никоя от страните няма право да изгражда системи за противоракетна отбрана с изключение на 1 локация. Това е направено, за да не се почувства някоя от страните достатъчно защитена и да предприеме ядрено нападение срещу другата. Договорът подсигурява "взаимно унищожение" и по този начин възпира страните да се атакуват. И САЩ и Русия имат системи за автоматичен ответен удар, които в случай на ядрено нападение ще изстрелят в отговор целя ядрен потенциал, дори ако ръководството на армията и правителството са унищожени при първия удар. Сега желанието на САЩ и НАТО е да разположат елементи на ПРО и в Полша, Чехия, Румъния и Турция. Защо? Погледнете картата на ПРО има я в интернет. С червено са отбелязани държавите, където САЩ имат или искат да изградят ПРО, тези, които са съюзници на САЩ по различни договори за икономическо и военно сътрудничество, както и тези в които САЩ имат окупационни войски. Там много ясно се вижда как Америка е обградила Русия, арабите и Китай!!!