15

ku4eto

преди 12 години

само не разбирам защо кс не отмени закона за доо и той е противоконституционен в конституцията осигуровките са ДОБРОВОЛНИ

14

добре, добре

преди 12 години

Мдааааа...Ясно е че комунистите си искат старото статукво и ДС другарите трябват да бъдат защитавани, както и лансирани. Но това е радостно, защото показва истинската им същност и на какво държат.

13

ku4eto

преди 12 години

////Депутатът от Коалиция за България ............Магистратите отмениха текстовете///....и въпреки че не са на власт пак комунистите продължават да се месят

12

Анонимен

преди 12 години

*** потъпкаха тази страна с цървулите си

11

Драги съфорумци,

преди 12 години

ако пишете в коментарите си думички като "гepбо-кoмyниcти" и т. н., критикувайки основателно номенклатурната тоталитарна власт в България (вече с ново лице!), рискувате да получите 100%-oв бан! В същото време нейни защитници, служещи си с епитет "cпepмoяд" и подобни се толерират, стига да са в тяхна полза! Всеки сам да си прави изводите кой и кого обслужва мeдията! (ПП ..която вече се рекламира агресивно и по БHT!)

10

бай Киро

преди 12 години

-този пияндурник,Корнезов ,който отдавна не трябваше да бъде на това място не разбра ли едно нещо:цяла Европа се отрече от бившите агенти и доносници отДС-докога бе хора ???

9

Анонимен

преди 12 години

Егати самозабравилия се дебелак. Министъра на външните работи е "министърче" той за какъв се има? Пък да не говорим какви глупости говори, може забраната да е отменена, но президентът има пълното право да отзове който си поизка посланик и министъра да предложи нов такъв на негово място.Иначе тея комунисто ДС-ари как се оказаха все на такива постове или там са се родили?Еееее аман от наглеци

8

wiktor

преди 12 години

Сценарист и режисьор: Героги "Агент Гоце" Първанов.

7

геро

преди 12 години

Ама този КУРнезов жив ли е още

6

Анонимен

преди 12 години

За жалост новия морал на герберухите не включва спазването на законите.Какво е една КОНСТИТУЦИЯ за тях?

5

Червен пръдлю

преди 12 години

Абе дайте да я забраним тая гнила боклучава терористична организация наречена БСП !!! Още повече, че има прецеденти в историята !!!И тези дърти червени пръдлювци няма да се изпускат неподготвени !!!!

4

dmx

преди 12 години

Няма ли кой да нашамари това пиянде Корнезов. Докога ще се занимаваме с тези ченгета. Я да ги изритват независимо под какъв предтекст, че станахме за смях.

3

ууууу

преди 12 години

този коорнезов не го харесвам, но това което казва е абсолютно правилно и точно.

2

Бекъм

преди 12 години

*** потъпкаха тази страна с цървулите си а защо сега да не я тъпчем с джапанки например.И защо този *** Корнезов ще размахва заканително с пръст - нали ги видяхме на изборите!Оакаха се! сега и лидерът им го избраха единодушно в европейският *** клуб. Да си вземе там и Азер Меликов, ***, Калфин, Стоилов и мома Янка и да ни се махат от главите.

1

Анонимен

преди 12 години

Общ портрет на Национални престъпници, с отрязани глави.Бива.