206

тим

преди 12 години

евро фондовете не са спрени но са драстично намалени и все повече държавата ще трябва да дофинасирва проектите с бюджетни средства поне до 2014

205

Анонимен

преди 12 години

Добре бе, как е по-добре, да гледаш две деца с 0 лева или с 400. Ти или не мислиш или не можеш да го правиш. Да не говорим, че ако тебе те оставят да бачкаш на товарен влак и да го разкачаш докато върви сигурно ще се на*акаш от зор. Дори и в Бангладеж има влакове. А влаковете ако се поддържат добре и ако има читави управленски решения всичко ще е чисто и добре поддържано.

204

до 199

преди 12 години

Но тука е най-облагодетелстваната, защо ли?

203

Анонимен

преди 12 години

199 - Кой свят! Герберският:)) Искам да закрият МВР защото е неефективно, а освен това тротоара е неефективен, защото се спъват хора в него:))) Да се накажат сложилите го:)) Ами то по света БДЖ-тата са на държавна дотация простако, ама няма как да знаеш:) Във Франция средното доплащане на билет е 12 евро, а в България - 0,9лв! Нещо да кажеш *** герберо:))))))

202

до 198

преди 12 години

Еврофондовете са спряни! Пари за проекти по ОП транспорт започнати от това правителство така и не са платени от ЕС! Може би защото изпълнители и под изпълнители в крайна сметка са същите като при предишните!

201

тим

преди 12 години

товае истината щом нямаш работеща железница значи нямаш и работеща икономика двете неща са взаимно свързани

200

До 182

преди 12 години

Алооооооо,за МИЗЕРИЯТА и МРЪСОТИЯТА сме си виновни ние!Каквото оставим,това ще намерим във купетата!

199

Анонимен

преди 12 години

Do 187!!!!MVR ne bi triabvalo i da bade pe4elivsha struktura TAPAKO!!!Nikade po sveta POLICIIATA ne pe4elivsha!!

198

сссс

преди 12 години

И какво ше стане .......Айде кабинета подава оставка в тея трудни времена за целия свят?Ще спрат евро фондовете,ще спрат инвестициите ,колкото и малко да са те !!! Кой ше състави правителство? Колко партии ше бъдат в него,и ще могат ли да се разберат въобще за нещо?И колко *** трябва да си за да подкрепящ стачката в БДЖ......железницата тъне в мизерия,влаковете са от 40 год.Аре ше остант на работа ше си мизерстват с по 400 лв заплата,и ше карат така още няколко години.

197

тим

преди 12 години

в франция ползват един показател в министерството на икономиката всеки месец получават справка колко товари са превозени с железницата и по този показател правят ставката за състоянието на икономикта си а имено ако има намаление на товарите значи икономикта е спаднала производителноста и и е зле ако има повишение на товарите значи има реален ръст в икономикта значи щом тук бдж няма товари значи няма работеща икономика и не се произвежда нищо

196

Х

преди 12 години

Спират заплатите на стачкуващи!!!!!!!! Скапана, жалка, малка Българио!!! Мутренска държава! Няма свобода на гражданина, няма свобода на словото, няма никаква свобода! ДОКОГА?!?!?!??!??!

195

Читател

преди 12 години

Всички виждаме как синдикатите си изкарват заплатите-на гърба на работниците. А къде бяха преди 4 г.,когато едно друго правителство тегли безумен заем, а сега всички ние трябва да връщаме на кредитора-800 млн.лв? Къде бяха 20 г.,когато БДЖ се грабеше като за последно, за да докарат железниците до това състояние. Сега е много лесно да се извиват ръцете чрез стачки, а навремето едни яли и пили, сега други плащат.

194

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихи! Преди изборите - цветя и розе, а след това - съкращения, фалити, вдигане на пенсионни възрасти:))))) Те това е ГЕРБ! Една голяма ЛЪЖА!

193

Анонимен

преди 12 години

Мачкай Бойко!Долу стачката!Я марш на полето,има работа за всички!

192

Анонимен

преди 12 години

180 - Аз пък МВ не ползвам и искамв да го закрият! Приходи не носят данъчни, НОИ, инспекция по труда и т.н.Да се затварят! веднага:)))))

191

Анонимен

преди 12 години

Никой ***, който е влизал във властта не се усети да намали товарния автотранспорт за сметка на жп. -товарното бдж излиза на печалба(добра).-пътищата си остават здрави (доколкото може БГ пътищата да са такива)-жертвите от катастрофи (с пияни и заспали тираджии) спадат до минимум!

190

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ какви добрички бяха..... хвалеха се, че кампанията им е положителна.... и като минаха изборите и извадиха секирите !

189

АНОНИМЕН

преди 12 години

Пожелавам на всички, които подкрепят антисоциалната политика на Пожарникаря да останат без работа и да свикнат с миризмата на кофите за ***.

188

До Малчо

преди 12 години

Като си толкова умен защо не обясниш как така БТК след 1 година струваше 1 милиард евро а бе купена за 100 милиона лева? Ами и сега ако кажат дай - да нарежем на скраб БДЖ ще излезнат над 10 милиарда евро от БДЖ . Какво стна с Кремиковци - купиха го за 300 милиона а сега като го нарежат на скраб ще вземат 1 милярд и земя за постройки за още толкова ! ГОЛЯМ СИ УМНИК ВЪВ ФРАНЦИЯ И ЖП ТО И ЕНЕРГЕТИКАТА ВСИЧКО Е ДЪРЖАВНО! НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ БИЛА ДОБЪР СТОПАНИН!

187

Анонимен

преди 12 години

171Прав си Малчо, но най-голямата структура носеща загуби е МВР:))))))) Нещо имаш ли да кажеш за тях или си ограничен партийно, по герберски:)))