41

ййй

преди 12 години

Да вярвам ли на ушите си???Едно *** изпълняващо длъжноста миунистър,което значи,че трябва да спазва законите и йерархията на държавните структури да се изказва така за най-висшестоящия орган???Но какво ли се чудя.То се учи от Тиквата....

40

Анонимен

преди 12 години

Никито за коя точно България работи?

39

БЪЛГАРИ.......

преди 12 години

РУСКАТА И БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ , ПРОВЕЖДАТ НЕЗАКОННИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В АЕЦ-КОЗЛОДУЙ, С НОВ ВИД ЯДРЕНО ГОРИВО , ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО ЗА БЪЛГАРИЯ!ПРЕЗ М.АПРИЛ, Т.Г., Е ИМАЛО АВАРИЯ СТАРАТЕЛНО СКРИТА ОТ ОБЩЕСТВОТО !ТОЧНО ЗА ТОВА Е ПРЕБИТ ДИРЕКТОРА НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ!БЪЛГАРИ, ДА СПРЕМ РУСКИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ И НАШИТЕ ДЕЦА!!!ВЪН , РУСКАТА *** ОТ БЪЛГАРИЯ!СМЪРТ ЗА БЪЛГАРСКАТА ЧЕРВЕНА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ!ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!УВОЛНЕТЕ ВЕДНАГА ВИНОВНИЦИТЕ ОТ АЕЦ И МИНИСТЕРСТВОТО!!!!

38

Браво на КС !

преди 12 години

Не може един не приет във факултета по ДС мърляч да управлява България, а читавите, които са го завършили да не могат да бъдат посланици. Също така не е приятно син на служител от ДС ( Николайчо Младенов) да се прави на портокал. Аз съм работил с баща му в ДС. Бог да го прости, той беше добър офицер.Без него Николайчо едва ли щеше да бъде секретар на Учкома в средното училище, нямаше да завърши висше образование, най много да беше станал един шлосер с дочено таке в някое СПТУ.

37

До 33

преди 12 години

Въпросът е в изборът, където не може да се поставя като условие липсата на картонче в ДС, имаш право да избираш тези хора навсякъде, но те не могат да работят като дипломати, ако искахме лустрация, трябваше да се направи още в началото на 90-те, а не 20 години по-късно, а дори да е сега трябва да се приеми пълна лустрация (нещо, което не се желае), а не само за външно. А когато не искаш да изпълниш решение на съд, това е нарушаване на закона

36

До 31

преди 12 години

ХахахаххааКозлодуй е най-наблюдаваната централа от Международната агенция, мислиш, че възможно да се прикрие инцидент? И аз му четох интервюто на ***. Имал бил 2000 документа, защо не ги е представил на Международната агенция и на обществото питал ли си се?? И вземи се ограмоти малко поне на елементарно ниво в Викито има достатъчно материяли по темите реактори, аец, гориво и т.н. Достатъчни да добиеш елементарна представа.

35

Анонимен

преди 12 години

Ех,***,кога стана кюмюрджия,кога ти почерня ***?Решил си да бъдеш по- голям от Конституционния съд?Това да не ти е Надежда Михайлова?

34

Анонимен

преди 12 години

г-н Младенов, хипотетично и теоретично имате основания и право, но на практика именно Конституцията ни не позволява да се изчисти името на България. Получава се Парадокс. Ако КС приеме промените(което те разбира се не искат да сторят по разбираеми причини-болшинството) ще влязат в разрез с Конституцията, която пък им оставя вратичка да си измият ръцете като Пилат Понтийски и пак да са в правото си...Остават вариантите-Нова Конституция или Отзоваване на "дипломатите" от Президента. Това е.

33

протеже на ДС

преди 12 години

Николай Младенов произхожда от червено комунистическо семейство. Ако бащата на Николай Младенов не беше служител на ДС, Николчо никога нямаше да стане комсомолски секретар в английската гимназия и министър на външните работи! Само деца на служители на ДС и на ЦК на БКП притежаваха правото да учат в английската гимназия в София и да следват в Чужбина. Николчо беше привилегировано протеже на ДС! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

32

елита на нацията

преди 12 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник и всякаква друга морална ***!

31

Анонимен

преди 12 години

абе *** смръдлив ти бе *** смръдливо ти ли ще чистиш лицето на България ТИ чеето семейство лижехте *** на тато скрий се *** не се опитвай да изземваш функции на висши органи на властта защото вярно ще засмърдиш

30

До 15

преди 12 години

С какво външния министър нарушава законите,бе ***,не е ли негово право по закон да праща като дипломат когото той избере и президентът одобри.Това,че продължаваш да защитаваш тези,които през последните 20 години ни докараха на това дередже,говори само за умствената ти изостаналост.

29

Анонимен

преди 12 години

Министърчето за какви посланици говориш Вземи поне вестници да четеш ,че ставаш смешен Как така ЖАБАРИТЕ ви се изплюха в мутрата на цялото министерство виж какъв отговор са пратили за лекарката в Италия И то на официална дипломатическа нота на така нареченото министерство Ако имахте поне някаква тежест ,никога нямаше да го направят А щом постъпват така ,означава ,че Ви мислят за диви ***

28

Г-Н , ПРЕМИЕР..

преди 12 години

ВЯРНО ЛИ Е , ЧЕ В АЕЦ-КОЗЛОДУЙ , СЕ ПРОВЕЖДАТ НЕЗАКОННИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ОТ РУСНАЦИТЕ , С НОВ ВИД ЯДРЕНО ГОРИВО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО ,КАКТО ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ,ТАКА И ЗА РАБОТЕЩИТЕ ТАМ?ЗАЩО Е СКРИТА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА АВАРИЯТА С ТОВА ГОРИВО ,ПРЕЗ М.АПРИЛ Т.Г., ?ДО КОГА , РУСНАЦИТЕ , ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ С НАС БЪЛГАРИТЕ , КАТО ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА И ЩЕ НИ ТРЕТИРАТ КАТО , КРЕПОСТНИЦИ НА РУСИЯ?КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА , АКО СЕ ПОВТОРИ ЯДРЕНИЯ ИНЦИДЕНТ ОТ ЧЕРНОБИЛ, У НАС?ЗАЩО Е ПРЕБИТ ДИРЕКТОРА НА АЕЦ-а И ИМА ЛИ ВРЪЗКА?

27

Анонимен

преди 12 години

"КС пречи на изчистването на образа на България!"Не, г-н Младенов! Вие и вашите съпартийци пречите да докажем че в България не ни управляват *** без образование и елементарно чувство за логика!

26

ГЕРБер

преди 12 години

Егати и съдебната система, бъкано е с комунисти! :(

25

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

24

Стоянка Петрова

преди 12 години

Браво. Прочетох статията и разбрах, че е много умен и с много твърда позиция, въпреки че е толкова млад господин Николай Младенов. Такива твърди и последователни в позицията си хора трябват на България. Стига вече червени шушумиги, където всичко е на принципа "наш другар". Отделно всичко което е казал е точно така, до последна дума.

23

Анонимен

преди 12 години

Чисто човешки, не мога да разбера как може публично да пикаеш върху паметта на баща си и чичо си, само и само с комерсиална цел. Не че е тъпо момчето, дори на моменти има и проблясъци, ама е жалко за нематериала със среден коефициент на интелигентност и памет, различна от 5 мнинути.

22

Анонимен

преди 12 години

ми те, комсополските секретари, като племенника на Петър Младенов, по презумпция си бяха доносници на ДС. не е имало нужда да ги вербуват. нали затова, заради вярна служба към ДС, всичките получиха от "куфарчета с мангизи" и станаха милионери.