112

Аграрни тръпки :)

преди 12 години

Селски драми :)

111

Анонимен

преди 12 години

а, не! 109, Фидосова още в активностсамо Масларова, Е. Михайлова и Цачева.

110

Анонимен

преди 12 години

До 101А кой ги слага тези млади жени на власт?!!Дай първо да кастрираме мъже политици, които не си държат ципа затворен.Спомни Клинтън.

109

предложение!!

преди 12 години

Ай бе, Волене, монтирайте камерите в къщите и ще сте най -гледания Биг -Брадър. Вкарайте и смс гласувания за Капка или Деница та да бъде цирка пълен. Че сал с един клоун като теб цирк не става.

108

Ganji

преди 12 години

MAXNETE SI UMRELITE BANERI BE PRASETA MRUSNI ZNAETE LI KAK MI CIKLI TAPACI!!!!!!!!!

107

Баба Яга

преди 12 години

Българите сме доказани продажници.Аз също помогнах на 4 персни да достигнат завидни върхве и те ми се отблагодариха за това с подобна низост.Така,че не се учудвам,че и тук нещата стоят така.Вече съм се заклела...на никой няма да си подам ръката.А на сеирджиите във форума и драскащи колкото да си излеят помията без да мислят, ще им кажа само едно-"Бай,бабо да не те срещне същата мечка".Само тогава ще оценят това което сега казвам.Вие сте най праведните-така ли да го възприема?Аман от ***!

106

300+ партии

преди 12 години

97,ами при толкоз драми, чуди се човекът отде да налее още пари за сериалите, за режисьорите, за актьорите, пиарите, гардеробите и прочие :)

105

модератор ПЕДЕРАС

преди 12 години

*** майно, пак ли триеш постовете на хората бе, ***?????

104

Лайняно жълто

преди 12 години

Електората на АТАКА доби размерите на члена на Болен Сидеров :)Да не се окаже, че в крайна сметка на следващите избори той ще е главният и единствен член на тази партия.

103

каката

преди 12 години

айде и тук стана един "Листопад". Ей, Сидеров уж срещу роми и турци, а гледай как копира от сериалите им.

102

Анонимен

преди 12 години

В основата на всеки скандал стои жена!Жените в политиката трябва да са на средна възраст,консервативни с утвърдено място в живота.И НАЙ-ВАЖНОТО,ДА ПРИЛИЧАТ НА ИСКРА ФИДОСОВА!!!

101

Анонимен

преди 12 години

дреме им на тях че ги обсъждаме ....митко *** (104) го е сметнал много добре аиде и аз да имам тези милиони .... пък ще ми е все тая какво говорят гласоподавателите ми...

100

Анонимен

преди 12 години

Добре бе ама това е ситуация от национална важност, защо мълчи премиерът и кога най-после правителството ще излезе с решение на въпроса? Не бива да се отлага, че ако не се реши кой кого и къде в тая цялата история - тогава за България ни шенген ни еврозона! Капка и Деничка са двете ключалки, символизиращи просперитета на нашата страна, без тях България е нищо направо! Бойко излез и кажи мнението си, тебе чакаме, въздай правда!

99

до 86

преди 12 години

*Объркал си рейса......* !

98

Анонимен

преди 12 години

VOLENE zagubish lI DOGAN AGA SHTE TE ZAKRILI

97

митко тъпото

преди 12 години

евродепутат: 4г. Х 12м. =48м. 48м. Х 36 000 евро =1 728 000 евро. Коментара е излишен.

96

хххх

преди 12 години

хххх

95

Крис

преди 12 години

Я,как нещата се връщат!Навремето,когато Капка беше женена за Кин Стонов,а работеше заедно с Волен във в.Демокрация се търкаляха по диваните на редакцията и бяха уволнени.Но да не ги мислим-цялото им семейство доста се възползва от политиката,а Димитър Стоянов е невнятен и не става за лидер.В тази ситуация жадната за власт е Капка!!!

94

Анонимен

преди 12 години

В основата на всеки скандал стои жена!Жените в политиката трябва да са на средна възраст,консервативни с утвърдено място в живота а не млади които мислят предимно за забавления и кариера.Да се наложи възрастов минимум за всички депутати от 40г така,както е и за президента.Хайде кажете моля какъв житейски опит имат 25,30 та дори и 35 годишните за да коват законите на България?!Нагледахме се на млади министърки,директорки на еврофондове,депутатки-манекенки,които произвеждаха единствено скандали...

93

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

НОВАТА сапунка "Капкопад" е в праймтайма на всички телевизии. Зяпай, народе! Плачи и се радвай, коментирай и одумвай! Така ще минем по-леко през кризата, дето края й не се вижда. Хляб няма да има, но пък зрелища -- изобилие.