84

КАШЛАВАЛИТЕ

преди 12 години

Бойко още е министър на кабинета който за 3 години надмина и комунистите по - кражби , ама нали трябва да е номер 1 във всичко

83

ГЕРБер

преди 12 години

Аз обичм скариди и сьомга.На 30 ноември ще си направим един голям коктел за нас,а вие студувайте!

82

Червената помия

преди 12 години

Някой да даде пример, за национален протест, не предаден първо от вътре, от към профсъюзите?Учителската стачка така я направиха, че Янка я предаде, и съкратиха сума ти учител, направиха директорите пожизнени феодали.Полицейската стачка-и тя така-тези, които водеха протестите по телевизията, ги видяхме в челните редици да бият баби и старци пред парламента.Животновъди, металурзи, медицински кадри, все предадени в последния момент от профсъюзите, когато седнат очи в очи на масата на преговорите.

81

КАШЛАВАЛИТЕ

преди 12 години

Искаме БДЖ , Кремиковци, Булгартабак,Лукоил,ВИК тръби и Язовирите да изчезват както по - Бойково - искаме като ГЕРБ да ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ

80

АДМИНИСТРАТОР

преди 12 години

Моля лицето което е влязло тук през прокси сървър да излезе и да спре да пише минуси и плюсове по 10 пъти на един и същ пост.

79

КАШЛАВАЛИТЕ

преди 12 години

Краде ни се разбира се ние искаме като Бойко Борисов

78

агент Буда

преди 12 години

От ГЕРБ ще организираме контрапротест с помощта на МВР.

77

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

И не ми пробутвайте номерата, че ГЕРБ или БСП ми били плащали...Аз работя за кеф!

76

Анонимен

преди 12 години

Комунистите гласят безсрочна стачка от 24 ноември и протест на 30 ноември. :))

75

Анонимен

преди 12 години

Във всички държави, които в момента са в криза, са управлявали социалисти.

74

Анонимен

преди 12 години

МАфията на Гоце пак е въстанала срещу ГЕРБ.

73

Историк

преди 12 години

Във всички страни като Грузия, Египет, Йемен и Киргизия, в които е работил Симеон Дянков, след напускането му народите се бунтуват заради икономически срив.Сами си направете изводите колко е кадърен Монито Дянков.

72

САМО ГЕРБ

преди 12 години

Кашкаваладжии гладни ли сте бе?Краде ли ви се бе?

71

ГЕРБер

преди 12 години

Ха,еднодневен протес.Идеално,тъкмо на 30 ноември мислхме да отидем на семинар в някой 5 звезден хотел.Вие мръзнете по площадите,ние ще бъдем на морски деликатеси с хубаво бяло винце.

70

ЗАИНТЕРЕСУВАН

преди 12 години

ЕЙ НЕ МИ ПРАСКАЙТЕ ТИЯ ПАЛЦИ НАДОЛУ,АЗ НЕ СЪМ ЧЕНГЕ А ПРОСТО ИСКАМ ДА СЕ ПОДГОТВЯ

69

66

преди 12 години

Тая работа няма да стане. Моята партия я няма в листата на новите парламентарни избори. Комунисти и мекерета не щем. Гледайте си циркът още малко и си гласувайте по съвест на следващите избори, когато нещата ще са избистрени.

68

До 69

преди 12 години

Ми тя мерката е една и е ясна *** на никой не му стиска. В целата световна история е ставало само с една единствена мерка.

67

64

преди 12 години

Искаме, как да не искаме?! Ти какви мерки предлагаш, за да свалим филмът от екран?

66

Любомирчо

преди 12 години

Синдикатите ни не са нито по-хубави нито по-лоши от самите нас. Такива имаме. Обаче в момента те едиствени се опитват поне да защитят правата ни. Който иска да не протестира обаче после да не пита защо са МУ ОТНЕЛИ КЛАС ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ или защо са го съкратили

65

да-да,ама не

преди 12 години

У нас преход не е имало.В този смисъл и истински синдикати няма.У нас има ПРЕВОД на държавни пари,капитали и активи в частни.Всичко е както казва тиквата от Банкя : "шменти-капели" БКП,ДПС,НДСВ,РЗС,АТАКА,ГЕРБ,КНСБ,ПОДКРЕПА,БСП и пр. са си все едно и също нещо-МОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ.Бог да пази България.