91

Капут

преди 12 години

Мафията пере пари, а Дянков пере злоупотреби с държавно имущество. Закриването на държавния резерв е изгаряне на юргана заради бълхите в него, а мотото на Дянков е- кой крал, крал, мандрата затваря завинаги.

90

Анонимен

преди 12 години

най некадърно и просто правителство от 681 г. насам ! И се радват хората лелеле

89

Анонимен

преди 12 години

ББ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА МОМЕНТАЛНО ! А ПЛЕВЕНЛИЕВ ПРЕДИ ДА СТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ ДА СЕ ОТКАЖЕ ! КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТИЯ *** БЕ ??? АЛОООО БЪЛГАРИ ГЕРБЕРИ РОБИ !

88

Анонимен

преди 12 години

Ние нямаме държавници,всичките без изключение от 89 гд.досега са простаци и мошеници.Как може да закрият държавния резерв?То бива бива,ама чак пък толкова изпростели.Нямам думи.........

87

Анонимен

преди 12 години

84,По времето на Костов(когото толкова ненавиждаш-мира не ти дава) имаше надежда за обикновените хора!Пенсията на родителите ми нарасна 25 пъти-от 4 на 100$!Може за теб да не са много,но защо не се запази този ръст?А сега кажи за 3 години с колко са се увеличили пенсиите?С НУЛА!

86

Анонимен

преди 12 години

На какво ще разчитате, нали влакът е на две скорости? герб, много сте зле честно, груба грешка

85

Аз

преди 12 години

до 70 Честно казано имаше нужда тая държава да се поразцъкне ;) вече беше крайно време да се върне надеждата на хората, вярата им, че утре няма да са в положението на Гърция, Испания и други.. Много добре стана, че дойде МЪЖ и остана МЪЖ. Аз вярвам, че той и правителството направиха най-доброто за мен и за България. Не мога да кажа, че така направиха и другите преди него.

84

Анонимен

преди 12 години

Те затриват "Спешна помощ"-един от трите стълба на държавността във всяка една страна,че един държавен резерв ли ще им се опъне?

83

Анонимен

преди 12 години

Само едно да ви кажа:Ще си спомняте с умиление управлението на БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ през 1997-2001 г.!Ще си го спомняте,и ще плачете те да се върнат начело на Държавата,но вече е твърде късно!Такова "разцъкване" на властта са ви приготвили от герп,атака,бсп,и други ком-креатури,че свят ще ви се завие.Само гледайте! ............................Такова закриване само по времето на Костов имаше,тея зкриват държавни агенции,Костов закриваше и продаваше на безценница държавни предприятия.

82

соцялдемократ

преди 12 години

при станишев резерва беше 8 милярда, тия сега го смъкнаха на 4 и на сичко одгоре искат да го закриват!

81

леко изнервен

преди 12 години

да преведем идейката на разбираем език:)1. пари няма и няма да има докато герб е на власт и трябва по някакъв начин да излезем чисти. решението: закриваме резерва и оп няма да са нужни пари за поддържането му:)2. големите риби са платили за да няма резерв на жито:) разбирай хлебо става лукс3. кот можахме зехме от резерво сега ще го прикрием...счетоводно4. явно не смятаме да сме на власт след 2 години и се готвим за сладки опозиционни дни;)5. примиеро каза да садите картофи...ади действайте

80

mm

преди 12 години

Най после в тази държава започнаха да мислят с главите си БРАВО НА ДЯНКОВ

79

boqn4o

преди 12 години

Баси колко комунисти има в тая държава. И после що сме били зле. Аз каквито и факти да кажа за комунизма, които са негативни, веднага ми се цъка минус. Ужас!

78

mladen dzhen

преди 12 години

И политици не ни трябват, по-добре да разчитаме на Себе си, ще се оправим и без тях.......................................................................................................................................

77

omg

преди 12 години

:o

76

Анонимен

преди 12 години

Плюете срещу царя ама най добре живеехме по неговото време 2001-2005г най добре да станем монархия после ще е късно.

75

гост

преди 12 години

в нашия резерв от доста време няма нищо. Има само нефт защото сме задължени от Европа да имаме за 40 дни и зърно. Зърното се търгува чрез далавери, то не е за българите. Друго там няма освен служители който не работят или поне 90 % от тях , а иначе се ползват от всички облаги на държавен служител.Има много агенции които трябва да ги сполети същата съдба

74

до 64

преди 12 години

"Кризата действа очистващо! Дано спрят кранчето на всички клетки в организма, за да се размножи тумора" казала раковата клетка. Естествено тя нямала мозък, за да разбере че с умирането на организма умира и тя.

73

Анонимен

преди 12 години

еми правилно,държавата затриха,защо да има държавен резерв

72

boqn4o

преди 12 години

Кремиковци преди да стане частно, беше държавно предприятие. И типично по комунистически се бачкаше за да се създава една илюзия на икономика. Предприятие, което е на загуба от 1вия ден.