156

Анонимен

преди 12 години

Ще е грешка ако продължава да се чака, защото Иран скоро ще имат ядрено оръжие и тогава щем не щем пак трябва да ги ударим, но има вероятност те да ни изпреварят така, че трябва да се действа бързо и решително, иначе рискуваме ядрен апокалипсис защото радикалните ислямисти многократно са заявявали, че са обявили джихад на християните. В момента по арабските ТВ масово текат програми възхваляващи рад.ислям и настройващи хората срещу неверниците. Война ще има, въпроса е да ударим първи и да спасим

155

gogo

преди 12 години

Русия няма да позволи да бъде нападнат Иран,защото след това е техен ред ;) .Най вероятното е Иран ,Русия и Китай дори да се обединят и да *** мамата на великите ХАМЕРИКАНЦИ ,ама и 3 страни са ръководени от лидери които се имат за ......... .

154

Анонимен

преди 12 години

Иран е в състояние да затвори за дълго персийския залив ,гответе се за бензин по 10 кинта и скок на всички цени ,у ако видите някоя отвратителна чифутска мутра му вкарайте един токат за всички мизерии на които подлагат света тези ненормалници

153

Анонимен

преди 12 години

Албърт Пайк наричан масонския папа през 18 век ,чиито бюст стои точно срещу Белия дом казва ;-нашата вяра е светлината на Луцифер ,той е (истинския бог) за съжаление и Адонис-Христос също е Бог,но ние ще го избием от главите на християнските овце ,същия твърди ,че светът ще се подреди според техния(на илюминати)план след3 световни воини е вече двете минаха гответе се за 3 световна война запалена от отвратителните евреи

152

Анонимен

преди 12 години

Дрън дрън те щото преди време моссад не им очетка 6 ядрени физици и ко стана нищо само се дрищят докато САЩ много не се фали ходи и превзема.

151

Голям смях

преди 12 години

Иран е вторият най-голям петролен производител на ОПЕК и държи 10% от световните петролни запаси.Иран има вторите най-големи запаси от природен газ в света (след Русия).Имат първата атомна електроцентрала в Близкия изток АЕЦ Бушер.Да нападнеш държава с АЕЦ е лукс,който дори САЩ не могат да си позволят.Ако го направят,бъдете сигурни ще има 3 световна война.

150

Анонимен

преди 12 години

Еми оня дюнерджия за ко му е ядрено оръжие ззначи и той крои нещо като станат много световните мутри почват да си пречат да се спасяват.

149

до 169

преди 12 години

Залогът е много голям, така че цената няма значение. Ядрен Иран променя целия облик на Близкия Изток и то не в полза на Израел и САЩ.

148

просветен

преди 12 години

отвратително нагло *** племе.не им омръзва да тормозят хората по света.това са истинските терорости.и един ден всички ще го разберат.тогава ще съжалявате,че фюрера не ви е оправил на време!

147

Анонимен

преди 12 години

Че ко лошо има да маш 10 лаптопа браво на америшъните няма да държат хората на 100 лв пенсии я неслучайно са велика сила.

146

Анонимен

преди 12 години

162 най радикалната религиозна държава основана на религиозен фанатизъм е Изрел ,бил съм там тези са башка луди за вързване ,заради този религиозен фанатизъм едно хазарско племе от Азия нямащо нищо общо с Палестина запали 2 -та световна война та да се изнесе в чужда земя под претекст ,че някакъв( бог им я обешал) тези задължително трябва да бъдат спрени ,защото в ерата на ядрените оръжия стават изключително опасни за света

145

stoyanski

преди 12 години

Израел трудно ще нападне Иран в момента, защото разстоянието между тях е много голямо и такъв удар би струвал много скъпо.

144

Анонимен

преди 12 години

Защо всички си мислите, че Китай и САЩ се мразят толкова много? Двете са прекалено зависими една от друга. САЩ за да може да продължават да консумират и да си купуват евтино всичко, защото на кой не му трябват 10 лаптопа в домакинство с 3-*** души. А Китай за да има на кой да си продават ***, които произвеждат, защото Америка е най-голямия пазар. И толкоз, просто не могат едни без други.

143

666666

преди 12 години

Не мисля, че е взето каквото и да било решение, но се създава впечатлението, че Иран е все по-близо до създаването на ядрено оръжие, каза израелският президент. ; - IZRAEL NIMA NIAMAT IADRENNO URAZIE ??? OT TAZI KRIZA, IAVNO WE SE ;IZLIZA; SAS VOINA ....PAZI BOZE..

142

до Патилан

преди 12 години

Сега вдявам защо наскоро Саркози посети САЩ, а преди веме Обамата посети Кремъл какво ти говори това.

141

до 162

преди 12 години

Защо да нямат? Те на са луди, въпреки , че са религиозни. Пакистан също са религиозна държава , а имат атомно оръжие. Не трябва да има двоен аршин. Израел също са религиозни.

140

aide

преди 12 години

айде иде ред и на иран ,а мръсния евреин, който е мръсен не щото е евреин,:)не обажда че израел имат не малко ядрени ракети

139

Анонимен

преди 12 години

155:Значи ти си съгласен някаква религиозна държава да има атомни бомби така ли? За САЩ и Русия мога да те уверя, че няма да тръгнат да ги хвърлят, даже и Китай не са толкова луди. Ама някакви фанатици, които бесят хора по площадите за "разврат" не може да си толкова сигурен.

138

Анонимен

преди 12 години

Турция открито подкрепя Иран - гласуваха срещу нови санкции заради ядрената им програма.

137

Анонимен

преди 12 години

СЕГА ВДЯВАМ ЗАЩО СЕ ГОВОРИ ЗА КРАЯ НА СВЕТА ПРЕЗ 2012 Г ЧАКА НИ ЯДРЕНА ВОЙНА И КРАЙ НА СВЕТА КАКЪВТО ГО ПОЗНАВАМЕ ,ЗАРАДИ ЕДНИ НЕНОРМАЛНИЦИ САМООБЯВИЛИ СЕ ЗА( ИЗБРАНО )ПЛЕМЕ