137

Анонимен

преди 12 години

Чета тук сега и си мисля-събрали сме се анти правителствена агитка,а гербарските защитници ги няма-защо ли,защото спечелиха изборите с одкупите си.И се окриха в дупките си.Да ги стигне провидението,както стана с комунизма и по зле защото заслужават.

136

Охранител

преди 12 години

До 136: Не, не трябва да се пробват БСП! Трябва мижитурките като този министър - Тотю/тотко да се изчистят от кабинета...

135

азе

преди 12 години

Явно герб не стават, на другите избори ще пробваме пак бсп.

134

Охранител

преди 12 години

Няма нужда от увеличаване на мин. работна заплата. Тези работодатели, които искат да плащат според заслугите-плащат и то мин. раб. заплата умножена минимум по 3, така, че трябва да се увеличат пенсиите!!! Всичко друго е ГОЛ ПОПУЛИЗЪМ на неразбиращия нищо нито от икономика, нито от социални дейности и програми некадърник - подкрепаджията Тотю Младенов!!!

133

Охранител

преди 12 години

"Предвиждаме да има бонус за хората, които остават още по-дълго на пазара на труда." Ощеее по-големи бонуси им предвидете на тези хора и никога няма да започнат работа...излиза, че в България се плаща за да не работиш. А тези, които са работили по 35-40 години и са си плащали всякакви осигуровки, те да ***, на тях пенсии не им трябват и въобще никакви средства за живеене. Пълен *** е този министър и хабер си няма от керемидите, както казват англичаните...Бойкооо, натири го обратно в Подкрепа

132

на 40

преди 12 години

"Живеите си живота в компота"- това ни казват и показват Герб.И трябва да ги търпиме,заради предатели,продажници и излъгани хора.Колко мъка има на този свят...

131

Хектор

преди 12 години

Бееееееееееееееееееее,беееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,еееееебебебеббббббббббббеееееееееееееееебееееееееееееееееееееееееееебеббеееееееееееееее народ скапан-*** бееееееееееееееееееееееееее

130

КРИС

преди 12 години

И 136 ЛЕВА ВИ СА МНОГО,БОЙКО ВИ КАЗА,КАТО ИСКАТЕ ПОВЕЧЕ,РАБОТЕТЕ ПОВЕЧЕ,СТАНЕТЕ КРАВАРИ,САДЕТЕ КАРТОФИ,ВЪПРЕКИ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ПРАВЯ ПЪТИЩА И МУЗЕИ,И ВИЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА,ГЛАСУВАХТЕ ЗА ГЕРБ ПОД СТРОЙ.СЕГА МУ ДУХАЙТЕ НА НЕГО И НА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЦАРЯ КИРО.ЧЕСТИТО ВИ НОВ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ГЕРБ.

129

язе

преди 12 години

най-рано през 2013-та, най-късно през 2030-та

128

Sedesar

преди 12 години

Убеден съм, че тия няма да изкарат до 2013 г, затова се успокоявам.

127

селянин

преди 12 години

Пенсии тръгнал да оправя пенсиите.Оправи първо безработните и тогава всичко ще си дойде на местото.

126

Stas

преди 12 години

И какъв е смисълът да се осигурявам на максимума на младини, като ще взимам пак минимума на старини. Верно от комунист икономист не става.

125

Колело, ама друг път

преди 12 години

ГЕРБ са милиционери. Не им се сърдете. Знаете ли кога ГЕРБ ще даде нещо на народа ? Тогава, когато ви спре катаджия и ви даде пари вместо да ви вземе ! :)

124

социалист

преди 12 години

Тия ***, когато стигнат стандарта при Станишем и вдигнат пенсиите 2 пъти/500-700 лева таван, факт/ нека да свирнат. През мандата си не само че нещо сътвориха, но разсипаха и това, което остана от Станишев. Чакайте си сега увеличението на пенсиите до 2050 година и си се радвайте от изборната победа на комунистите. Светъл ви път към комунизъма-идиотизъма.

123

пенсионер на 70

преди 12 години

Ще доживея ли увеличаването на пенсията ми след 2-3 години с няколко лева? Нямате ли срам,бе господа ГЕРБАДЖИИ?

122

rumen221

преди 12 години

Националния ни интерес е БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, с некадърните си министри! Проектобюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;Изхода е Преработка на бюджета, заради:1. Американската финансова криза Освен Еврофондовете е нужно нисколихвено кредитиране на производството, от превишението на държавния резерв и само чрез ББР, при лихви 2-3%... 2. Световната продоволствена криза Поземлена реформа налагаща собственост на земя САМО ОТ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА И САМО до 1 000 декара и 500 гора, всички селскостопански плащания да са за СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ (не на ратайте-милионери) и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте...2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите ги фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Южен поток и Белене не по-малко от 33% са за Български фирми и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове чакат ни стотици милиони екоглоби, които ще ни върнат в каменната ера....5. Структурно-управленската криза възстановяване на институциите, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и реформи:- В Здравеопазването Всеки гражданин с вноска в Индивидуални дебитно-кредитни картови сметки здравни досиета;- В Образованието - Масово Професионално средно образование в Техникуми гимназийте, са доказана загуба на време;- В Регионалната политика шесттте Социално икономически зони, да се трансформират в Области и държавни поръчки за вишисти, да се правят, освен в Софийския и трите специализирани, само в шестте Областни Технологични Университета.- Съкращаване на държавния апарат с 30%.- За наука - 2 % от БВП, концентрирани в БАН, Сафийския, Специализирани и Областните Технологични Университети.Всичко останало е Пустословие и Нищоправене...

121

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ= МАГИСТРАЛНА ***

120

икономист

преди 12 години

Тотьоооо, не вдигай пенсиите, а дай на хората това върху което са се осигурявали и комунистите окрадоха. Махни тавана на пенсията, което е чиста дискриминация и грабеж, за да се осигуряват хората върху реалните си доходи и да се пълни хазната. Но от милиционери икономисти трудно се става.

119

Анонимен

преди 12 години

Избрахте си ги и си получавате.- среден пръст за увеличение на майчинските и детските- среден пръст за увеличение на пенсиите- среден пръст за намаление на милиционерите- среден пръст за намаление на парите за милиционеритеА показването на средни пръсти на матеряла тепърва започва!

118

Анонимен

преди 12 години

Поредните излъгани ''патки'' гласували на тази срамна партия.Лъгала е и ще ни(ви) лъже докато е на власт.Това е герб като краипътна ***.