5

ПешоТигъра

преди 12 години

Е сега ще цъфне и върже Видин, като не ги управляват тея "некадърници". Не стига, че ви е най-изпаднал района, точно ви трябваше кмет от ГЕРБ, че по-лесно да кандидатства за проекти, да покрива изискванията и т.н... *** щото сте племе и не се усещате.

4

...

преди 12 години

ДО 2:Абе айде стига бе, ***... контролиран вот, купен вот... пълни глупости. Просто няма алтернатива. Избра се по-малкото зло. А в случая за президент - не се избра тази *** Калфин.

3

до 1

преди 12 години

Гласуваш за Калфонс получаваш плевнята честито

2

Бойко Бokлyka

преди 12 години

Подмяна на вота с чували, над 700 000 невалидни бюлетини, недопустим (огромен) брой сгрешени изборни протоколи, купен вот (*** и бедните турци и българи), контролиран вот (държавните служители, администрацията и работниците на олигарсите), ограничаване на избирателните права (забранителните списъци на МВР и ГРАО и невъзможността да се гласува при огромните опашки), две години заплахи и политически репресии, плюс медиен монопол и купени социолози ... Такива са изборите, които направиха Боко и Чоко... Няма ЛЯВО, няма ДЯСНО, ДЕМОКРАЦИЯТА е натясно ...Факта, че все повече хора се изнасят от България, че талантливите деца, ученици и студенти мислят само как да пробият навън, е достатъчно показателен колко е успешно управлението на страната. Замразени доходи, замразени еврофондове, замразено бъдеще на цял един нещастен народ.резултата е че сме на опашката на Европа.

1

ВИДИН

преди 12 години

БРАВО !!! ПОНЕ В РОДНИЯ МИ ГРАД НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ "ГЕРБ" !!