52

c0ldblooded

преди 12 години

26 ***-податлив *** анонимен, като искаш да те еб*т за всичко даже и за въздуха който дишаш ходи да живееш в Лондон мекотели като тебе тук не ни трябват. Само в тая държава има ***-мазохисти дето ги еб*т от всякъде и викат "още!". Я кажи мамин - за 50% увеличение на данъците кво си получил А? Кво улиците ли са оправени? Градския транспорт ли е станал по-добър? Междублоковите пространства ли са оправени? Или бездомните глутници изчезнаха? КАКВО ПИТАМ?!!!!

51

Анонимен

преди 12 години

ааа, значи затова беше данданията в универсиада. да не ходи данчето на втори тур.

50

ФАНДЪКОВ

преди 12 години

Мнооого жалко, реално погледнато малко гласуваха за Фандъкова, а пък хоп и стана чудото дори без балотаж!!! Дали пък гласовете ни не са в кофите за ***;)) Титаните ще ги изхвърлят и готово, ако беше човека на БСП/вълка/ можеше и да ги закара в Универсиада;))

49

до 47

преди 12 години

Ще си чукаш ръцете...

48

до 45

преди 12 години

ти пък кога си бил на софия, че да знаеш

47

MILF HUNTER

преди 12 години

Искам да чукам Фандъкова.

46

Анонимен

преди 12 години

Така де, но според закона /Изборния кодекс/, резултатите се обявяват до 48 часа след приключването на изборния ден, т.е. резето хлопна в вторник /вчера/ в 20:00. Сега да се обявяват резултати е незаконно.

45

до 44

преди 12 години

Аз дупки в София все по-рядко виждам...

44

Анонимен

преди 12 години

Да ме почерпи чифт нови гуми, защото настоящите заминаха от превъзходните дупки по безупречно неподържаните пътища на милата ни столица... Повръща ми се...

43

АЛО

преди 12 години

тази на снимката ще *** майката на всички от софия/ дето живеят/мен не ме *** / защото живея в провинцията / морето/ а в село софе/ хич не ми се ходи/ абасе селския град/а честито чаооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо селяни

42

Анонимен

преди 12 години

Мдаа стадото има нужда някой да му казва колко е добре сега и колко зле са били по време на предишните.Колко много престъпления са разкрити направени преди но не сега.Какво да се прави-такъв е живота.Хората в България са зле не най-вече щото са ***.И нито едно образование дори и 100 висшета няма да ги направи умни.Просто някой трябва да им казва колко много е направено сега и колко малко преди.А после когато балона се спука наказателно на юруш се гласува за опонента.Стадо животни ще са по-умни.

41

Янко

преди 12 години

Супер, ГЕРБ има мнозинство и в общинския съвет! Какво по-хубаво от това? София ще се развива!!!

40

Дон Педро Бързия

преди 12 години

Добре, добре ще се асфалтират още улици ще има работа и за повече хора, а пък и ако изчезнат кучетата тогава ще гласувам пак за Фандъкова!

39

Анонимен

преди 12 години

към 35- плевнеЛИИИИИИИ Е ТУРСКО ОКООЧАНИЕ-СОРИ, АМА Е ТАКА

38

еми

преди 12 години

Нали затова цяла нощ разнасяха и разхвърляха бюлетини и протоколи. И нали затова ще им платят допълнително.

37

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ БСП!!!

36

Pernik

преди 12 години

Бая народ се дотътри от Перник да гласува в София за Тиквената Червенотиквеничковка. Кадиев е по-малко червен от тая, да не говорим че не е тиква. Аз познавам един кютук само, гласувал за "бате си Бойко" - и знам защо. На бабичката му й обещаха хонорар от общината - ако остане архитекта Диков.Той ще остане. Бабата- пенсионирана и на хонорари от общината няма да получи нищо или почти. Но няма да съжалява, защото "другите дори на са обещали" а тези обещават.Баси и *** в тая България.

35

Анонимен

преди 12 години

КАЛФИН ДОГАН СЕРГЕИ СТАНИШЕВ.......... ТОВА БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ЛИ СА????????????

34

Анонимен

преди 12 години

Само не разбирам защо гадните ГЕРБ не харесват гадните комунисти? Та нали всички от герб са кадри на БК(С)П? И плитките им мозъци разсуждават прекалено първосигнално - щом не си от ГЕРБ, значи си от БСП. С риск да ви разочаровам, валидно е точно обратното. И в двата случая говорим за изключителни ***, които, както вече стана ясно, наброяват 80-90% от населението на София. После защо градът изглеждал така.....

33

mynn

преди 12 години

Да, много е подходяща за кмет на столицата... много...