149

да-да,ама не

преди 12 години

Това вече не е нашата България.Това е "Чалгария" на мутро-милиционерите от ГЕРБ...библията им е "Винету" а химна "С бела роза закичиме"Бог да прости България...пп Не е смешно , трагично е.

148

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм на 50% с г-жа Брена. Че няма да издигне България - няма, но пък, че е феноменален - така си е - феноменален мошеник и манипулатор е! Признавам му!

147

Обичат го....

преди 12 години

За Коледа ще бъде поздравен от представителния ансамбъл за "Опрера и кючек" с главен художествен ръководител Цар Киро. Да му е честито

146

среща на титаните

преди 12 години

просълзих се

145

Мозъка

преди 12 години

Дo 129/Стоян/Чети внимателно ище разбереш.Правила на Тиквата ***.

144

до 143

преди 12 години

Лепа Брена не е сръбкиня, а мюсюлманка от Босна и Херцеговина. Името й е Фахрета. Мъжът й е сърбин! Тя самата се определя като югославка.

143

за 144

преди 12 години

Ами ела на публичен дебат да обясниш колко добре се живееше през соца и как нямаше цензура и имаше свободно слово. Като те заритат хората ще разбереш кой е манипулатор и кой не е. Червен лъжец.

142

Анонимен

преди 12 години

Тук има 1-2 професионални манипулатори. Балъци, дори това не умеете да вършите както трябва, сигурно с връЗки сте се уредили пак, такива и при Тошо и сега все се нагаждат..Но при тошо им бе по дискомфотно и трудно.За 140, 137 ..

141

БАЧКАТОР

преди 12 години

А колко плати Бойко на сръбкинята да му прави реклама?

140

СТАВА ОПАСНО

преди 12 години

Виж във Фрогнюз:Доган продава 400 000 гласаДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на Дондуков 2. Това съобщиха за Торнадо източници от Позитано 20 и площад Гарибалди.В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета Борисов с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът Пролетта на недоволството 2012 щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция Бояна. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн Стани, стани, юнак балкански. От щаба на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се надявали, че договорките между ДПС и БСП ще изкарат и негласувалите на първия тур да отидат до урните.

139

do 129

преди 12 години

Кака ти Лепа е искала една *** да направи на Бойко в кабинета му бре! Ти защо се възмущаваш?

138

за 137

преди 12 години

*** твърдят, че държавата и БКП тогава едва ли не са толерирали западните филми, което е лъжа. Обаче сега като се усетиха че иде големия шут и почнаха да лъжат.

137

Tina

преди 12 години

Тази жена е невероятна!Просто е емблема за сръбската музика!Красива и добра певица! И освен това изглежда и умна жена.Поздравявам я. Мисля, че ще направи много добър концерт.

136

Анонимен

преди 12 години

Само ГЕРБ! И само Цар Киро и Лепа Брена!Нашите политици като видят някой мюсюлманин и изпадат в екстаз. Лепа Брета-истинското име е Фахрета, родена в Босна, мюсюлманка по произход, оженена по-късно за сърбин. Има сестра и брат- Фарук. Лепа Брена е символ на чалгата и е идол на всички чалгари.

135

някой

преди 12 години

Напълно съм съгласен и подкрепям мнение номер 122! Точно така беше - личи си кой наистина е живял по времето на комунизма.Западните филми ги гледахме на видео, често се събирахме при приятели, които са имали долари за да си го купят, защото не се продаваха в магазините. Преводът беше от един човек, мъж който озвучава всички роли, често мърморещ под носа си и много малко му се разбираше. Абе не знам, може би на малките деца им звучи като приказките от Нарния, но за мен е повече от реалност!

134

Анонимен

преди 12 години

социализЪма е едно НЕДОНОСТЧЕ !!!!!Тодор Живков социалетата явно не са разбрали и затова ще отидат при него да им го повтори

133

:(

преди 12 години

имам известни опасения, той нали каза, че ще си търси жена за президенша

132

Анонимен

преди 12 години

Лепа+Бойко=ВОЛ

131

за 121

преди 12 години

Не се притеснявай, в неделя ти ще почнеш да квичиш. И ще квичиш много дълго време и другите *** също.

130

за 128

преди 12 години

Всички комунисти са тотално изтрещяли и затова скоро ще ги изтрещим тях тотално!