34

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ престанете да наричате инакомислещите - комунисти, болшивики и станишевци.Комунизма и демокрацията също са две страни на една монета, без значение коя ще избереш, все едни са там.

33

Анонимен

преди 12 години

Ръчно броене и касиране на изборите , ако се наложи!Виновните в затвора!

32

VoB

преди 12 години

Ако говорим за независимост, то Калфин е по-независимият кандитат.Калфин се е пртивостоял, даже е напускал БСП в знак на несъгласие с водената от Виденов политика. Бил е реформатор в БСП, даже когато ръководството на партията в лицето на Виденов бе срещу членството в НАТО.Докато Плевнелиев с нище не е доказъл, че е нещо повече от сянката на Борисов. В нощта на вота Плевнелиев показа, че няма собствено мнение, че чете написани от друг текстове, че няма мъжеството да се разграничи от нередностите по изборите, че не може да отговори на реални въпроси, а само на захаросани въпроси от платените медии.

31

Весела

преди 12 години

Здравейте скъпи клиенти.Чудите се,коя е тази изпаднала крава дето ви мята всеки ден на околовръстното до едни запалени гуми и ви предлага примоция 2 лефа за сфирка.Е аз съм драги.Не ме подминавайте с пренебрежение,а се фъзползвайте от мен.

30

Фют

преди 12 години

Сега разбрах, защо ГЕРБ взеха толкова. Защото гласът на Фидосова е признат за глас на цялата Монтанска област :-)

29

Анонимен

преди 12 години

Касиране!Защо вечно трябва да се правят компромиси за ГЕРБ, а за най-малкото нарушение на останалите да се оревава света до втръсване.Стига с тия глупости за герберската непогрешимост, че вече не знам на кого сте смешни...

28

Весела

преди 12 години

Аз се дразня на тези чиито имена липсвали в излирателните списъци.Аз цял месец роптая срещу досадните напътствия,които ме заливат от телевизионния екран :Да проверя дали ме има в списъка.Да си извадя нова лична карта или някаква служебна бележка,ако е необходимо.Да отбелязвам вота с кръстче и син химикал и т.н.Явно има доста *** в България и те са си виновни.

27

Анонимен

преди 12 години

Да, има несъответствие, касаещо 12 хиляди граждани. Това е под 0,01% в цялата странаИ понеже са под 0,01%, какво от това, че ги лишихме от правото на глас. На какво основание беше намален броя на секциите, което всъщност и беше причината за огромните опашки, особено в малките населени места. За "броенето" и "обработването" да не говорим.

26

darcas_real

преди 12 години

Или ръчно броене, или касиране на изборите. ГЕРБ всеки ден правят по някоя мизерия, но са първи навсякъде, нама как да е истина това.

25

Анонимен

преди 12 години

Касиране!Подробни обяснения!Наказания, ако трябва - затвор!

24

Огнян

преди 12 години

Благодаря на 16 .Оправи ми настроението за деня............

23

до 17

преди 12 години

Недей да мислиш така , представи си един 70 годишен пенсионер (от електората на БСП) който получава 3 бюлетини с общо 80 номера и партии в тях , той първо трябва да се ориентира къде е после да намери БСП и след това да се сети че трябва да отбележи с "Х". За тези хора е сложно , на парламентарни избори е много по-лесно 1 бюлетина и толкова а този път 3 .

22

Анонимен

преди 12 години

В Монтанския сайт, и по-точно във форума му, се прокраднаха изказвания за луд скандал заформен от Фидосова в една от ромските махали в края на изборния ден, при което твърдят, че държала тесте лични карти на роми, недопуснати да гласуват.Говори се че заради загубата на Герб в Монтана Борисов е готов и да я отсвири.

21

социалист

преди 12 години

За пръв път ще се съглася със Сидеров.Ами прав,ново броене трябва или да се касират изборите.

20

Анонимен

преди 12 години

Защото данните в списъците били нанесени още през 2007 година по време на правителството на тройната коалиция.пълни тъпотии, а що не са направили актуална извадка от масивите на Паспортните служби ? може би щото нямаше да има как да кажат че някой друг им е виновен пак ?

19

Анонимен

преди 12 години

Сидеров като президент щеше да изпълни всички свои обещания, в което съм уверен, поради простата причина, че неговата партия след някоя и друга година я виждаше ефективно във власта. Сидеров беше необходимото зло/всъщност зависи от гледната точка/ за да има баланс във властите , а не БСП кандидата. Сега трябва да се избира между двете лица на една монета, а имаше и резервен вариант - трето лице, като общо взето двете може да се оприличат така - ЕЗИ за мутризация ТУРА за турцизация. Касиране!

18

Анонимен

преди 12 години

А каква работа е свършил, ГРАО, след касто е ползвал данните от 2007 год. 100 години да управлявяте вие от ГЕРБ, все тройната коалиция ще ви е виновна, госпожо Фидосова, срамота е!

17

Анонимен

преди 12 години

Искра Фидосова обясни, че местните избори са достатъчно сложни, защото това касае няколко бюлетини.сложно е за неможещите да мислят, или за целящите да уловят по-едра риба из мътната вода...

16

Анонимен

преди 12 години

"И допълни, че делегацията от Нигерия е била впечатлена и окуражена от цялостното мирно водене на изборите." Подобна оценка е нормална, тъй като в повечето държави от този регион гласоподавателите завързват престрелки с избирателните комисии. За балотажа спокойно може да поканите наблюдатели от Афганистан.

15

Аз

преди 12 години

Да ги преброят , но ако няма грешки тези с претенциите да платят за броенето и съответно ако има другите да си платят а не НИЕ да плащаме!