34

Валентин

преди 12 години

Съгласен съм напълно с вас! Оставки трябва да има и ако не си ги дадат сами, да им се поискат!

33

Трътлив търтей

преди 12 години

"По думите му ключовият въпрос е защо този вот около 300 000 гласа, не е отишъл и за президент. "Ключовият отговор е, че се заигра Бъки, Софиянски и сие. Че за самият Румен Христов има сериозни подозрения, че е подводница на Доган.Резултат: сините си гласуваха за кметове, но за Президент гласовете се разлетяха към Плевнелиев, Кунева, Витков и негласуващите. Защо бе Мартине?

32

Христо

преди 12 години

ГЕРБ не е никакво ново СДС. Това е партия от мутромилиционерски тип и няма как да е дясна. Затова този вакуум ще бъде запълнен от Кунева.

31

Анонимен

преди 12 години

Мартинчооооооо, Мартинчо!!! Ти и бат' ти Иван съсипахте синята идея. В неистовия си стремеж за лапаница и с дявола ортак станахте. Осакатихте всички честни хора, та да се чудят ся за кой да гласуват - за по-голямото или за по-малкото зло...То не бяха обединения, не бяха разделения. Бах ти ОДС-то с партийки с по един файтон хора/някой и толкоз нямат/. Разпускайте се и да дойде някой нов. Друго не виждам вече.

30

Анонимен

преди 12 години

29, каза го съвсем точно!, в крайна сметка хората искат алтернатива на бсп и доган

29

Долли

преди 12 години

И Мартин Димитров и Румен Христов трябва моментално да си подадат оставките, ама не както казват ако е необходимо и тинтири-минтири! По-неуспешна кандидатура за президент не е имало, та и Прошко завлякоха надолу.....понякога си мисля, че нарочно издигат разни такива неизбираеми, съвсем да откажат хората от гласуване...

28

Анонимен

преди 12 години

сега ли да си го преместя,или по-късно се чудя

27

ZAKRIVAI !

преди 12 години

ZAKRIVAI !!! GERB E NOVOTO SDS !

26

Киртак

преди 12 години

По- добре е да се махнеш от нищото, отколкото да останеш в него. СДС е потънал кораб и не си заслужава да бъде изваден от дълбините на забвението защото там му е мястото.

25

555

преди 12 години

Ееее те няма да го пуснат.сега ще започнат да го увещават,че не е в него вината,че нещата ще се оправят. Или той си го знае,но се прави на съвестен пред народа.Който не му вярва вече...

24

Анонимен

преди 12 години

Турчин съм и гласувах за ГЕРБ , и в неделя пак Долу доносниците от дпс

23

Анонимен

преди 12 години

Мартинчо, не може батко да пригласяш на комунистите, на доган и на яне, и да очакваш да те харесват хотата.

22

бг

преди 12 години

ЕЕЕЕЕЕ,,,,,ТЕ МАИ РАЗБРАХА ЧЕ ДЯСНОТО Е ГЕРБ И КРАИНО ВРЕМЕ ДА СПРАТ ДА ПРАВАТ ЦИРКОВЕ И СИ ИЗМИСЛЯТ НЕВИДИМ ЛЕКТОРАТ КОИТО САМО ТЕ ГО ВИЖДАТ АМА С 1,2%,,,,,,,,,,,,,,НЕСТАВА ДРАГИ ,,,,,,,ХАЙДЕ ДА СЕ НАРЕДИТЕ НА ОПАШКАТА ПРИ БОИКО ИНАЧЕ ИЗЛИЗА ЧЕ СТЕ ЛЕВАЦИ МАИНА

21

444

преди 12 години

КЪДЕ ЩЕ СИ ТРЪГВАШ БЕ,КАКВО ДС ТИ КАЗА ЧЕ ВЕЧЕ СИ НЕНУЖЕН И СДС Е МИНАЛО.СВЪРШИХТЕ СИ РАБОТАТА ИЗИГРА СИ КАРТИТЕ И СЕГА СЛЕДВАЩАТА ГЛАВА ЗА ПОСТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НА България.но да ти кажа нещо,нещата не стават така както някои си е решил.историята го е доказала .има закони в този свят.на действието има противодействие.

20

Анонимен

преди 12 години

Мартинчо , Мартинчо , а преди два дни говореше че с ГЕРБ вече било свършено ...

19

дан

преди 12 години

с такъв бунак като теб СДС е мъртвец

18

Анонимен

преди 12 години

Абе Мартине, като ги говореха хората,че за нищо не ставаш защо не слушаш бе серсемино?! Какво си се ухилел като п. в нови *** Не само оставка но и г. трябва да подадеш да те оноди цялото сдс

17

до № 3

преди 12 години

Половината от написаното от Вас са пълни глупости, а за другата половина ще Ви кажа, че е по-добре турци от колкото мутри!

16

Що така бе, Миме?

преди 12 години

Що така, бе Миме? Кой ми те разсърди? Сладурчето сладко!Недей, мама, да си ходиш!Кой ще ме весели от телевизора, мама, а? Кой ще ми говори така сладко и смешно, а мама?Недей да си ходиш, моля те, Меменце!

15

интереско

преди 12 години

ама то има ли още СДС?