71

лили талпата

преди 12 години

Време е Лиляна Талпата да падне от министерския стол.

70

Помнещ

преди 12 години

Лиляна Павлова е дъщеря на проф. Павел Павлов - зам. ректора на ВСУ "Черноризец Храбър"! В правителството на Виденов е бил главен съветник и зам. н-к отдел в Министерски съвет. Доколкото знам, бил е в ресора на тогавашния вицепрезидент и министър на строителството и благоустройството Дончо Конакчиев, който в момента е професор във ВСУ към факултета по "Администрация и управление"! Естествено е дъщерята на проф. Павлов да завърши бакалавърска степен по МИО в УНСС при тати, после магистърска степен във ВСУ - пак при тати... След магистратурата си по "Публична администрация и евроинтеграция" в катедрата на тати, тя става хонорован асистент и записа докторантура по икономика , но май в УНСС или пак при тати?! Майка и е рускиня и е дългогодишен работник в Българска национална телевизия ! Шеметната кариера на новата министърка е плод на "усилията" и връзките на мама, тати и на влиятелните им приятели. Освен това скромното Лилянче притежава апартамент от 163 квадратни метра в центъра на София и над 100 хиляди в банка, както и два луксозни автомобила!!! След като е работила само като държавен служител, по моя груба сметка Павлова е трябвало да пести не само от закуски, но и да не близва обяд и вечеря поне 10години. А като я гледам, как върви по пътя на Фидеошо, малко се съмнявам.

69

Анонимен

преди 12 години

Падали талпи?! А рендосани дъски не падаха ли? Че ми трябват няколко да си довърша ремонта. Леле, како! Направо изкърти мивката!

68

!?!?!

преди 12 години

Шумата сега пък им виновна на тия ...Ми лятото какво правихте? Пътната агенция като събира пари за билбордове-убийци покрай пътищата, защо не дава тия пари за прорязване на клони и дървета.На това му се казва целогодишна подръжка на пътищата. Ами храстите - хем скриват пътни знаци, хем намаляват видимостта до 0 по завоите. Кой не се е сблъсквал с такова нещо?За тези "маловажности" обаче няма рязане на ленти - н`ъл тъй ;)За кривото какова и вълната ;) наближава 23

67

!!!!!

преди 12 години

Б.Б. е зает с рязането на лентички,иначе можеше да спре идването на зимата и да си имаме вечно лято !

66

Анонимен

преди 12 години

Добро Утро , не знам защо няма нито една новина за събития в Англия ?! По специално Дале фарм , в момента се води ... хм Война ? Една тумпа ромБи са се барикадирали .. буквално с телени мрежи и другите му мурафети а полицаите се мъчат да ги изкарат от тама ... Та , по интересни са коментарите нещо от сорта на "те не плащат данъци" и др които сме свикнали да виждаме по българсктие форуми. Ко прайм ся да не излезе , че и британците са расисти ?

65

55

преди 12 години

55, Не бе, пич, трябваше да се вземат мерки почистващата техника да е в готовност. Просто и ясно ! В 21 век цвета на листата на дърветата не е решаващ за прогнозиране на времето. Поне в нормалните държави ! А казармата я познавам много добре. 2 години съм се радвал на това комунистическо малоумие. И точно заради това мразя *** с власт, но с малко мозък, каквито явно са сегашните.

64

спомени...

преди 12 години

Дали аз закъснях или времето бързаше?

63

Анонимен

преди 12 години

Добре ,че бяха онези мъже от гражданска защита и военните.Те са истинските българи и професионалисти !33-годишната Лиляна Павлова, наследила поста министър на регионалното развитие и строителство, е наследничка и на фамилия с дълбоки партийни и властови корени в миналото. Според добре осведомени източници, цитирани от Галерия, младата дама е внучка на партизанин от отряд Чавдар Георги Павлов, който впоследствие става член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. Бабата на Лиляна Павлова, на която е кръстена внучката й днешен министър, пък е била политзатворничка. От своя дядо партизанин Павлова е наследила баровския апартамент на бул. Джеймс Баучер. Таткото на новата министърка е ръководен кадър във Варненския свободен университет. Проф. д-р Павел Павлов е заместник ректор в скандално известния ВУЗ. Г-н Павлов е добре известен с това, че подпомага увеличението на кадрите висшисти от партията на Ахмед Доган.Бащата на наследилата министерското кресло на Плевнелиев проф. Павел Павлов е завършил навремето в руската столица Москва и е женен за рускинята Рая Павлова. Известно време е преподавал в УНСС, а след като групировката Мултигруп създава частния университет във Варна, заема отговорни ръководни постове там. Преди това Павел Павлов е пръв помощник на Дончо Конакчиев министър в правителството на Виденов. В момента двамата с Дончо Конакчиев са колеги във Варненския свободен университет Черноризец Храбър. Преподавателският състав на университета е добре представен от кадри на БСП средите Георги Близнашки, Нора Ананиева, Велко Вълканов. Ректорът на ВСУ Ана Недялкова е бивш преподавател от партийната школа на ЦК на БКП АОНСУ. В този университет днешният министър на регионалното развитие и строителство Лиляна Павлова завършва магистратура. Бакалавърска степен е добила в УНСС

62

до wiktor

преди 12 години

А на теб ти предстои цял живот с изненади гарантирани от ГРОБ.Догодина ще те изненадат с по големи данъци и замразена заплата до 2020.Все изненади те очакват,нали знаш тоя дето си мени мнението вутрин,обед и вечер.

61

Гюро Михайлов

преди 12 години

"Зимата не ни изненада, тази година просто зимата дойде неочаквано рано." Значи, пак ви изненада.

60

!!!!!

преди 12 години

Б.Б. е зает с рязането на лентички,иначе можеше да спре идването на зимата и Б-я да е вечно лято !

59

Анонимен

преди 12 години

Лиляно моме, Лиляно.....

58

Adoren

преди 12 години

Stava mi gadno i dosadno da slu6am za nekadarnostta na tova pravitelstvo...Kak ne se nameri edin ot vas da kage edna hubava duma za g-n Borisov ?Ne vigdate li ,4e sega6nite upravlqva6ti se spraviha s lekota,povtarqm-lekota,v slognata zimna situaciq...Ot kakvo ste nedovolni...?Ot tova,4e reagiraha svetkavi4no,ot tova 4e spasiha tolkova hora s cenata na vsi4ko,ot tova,4e izhar4iha hilqdi levove za vas-da vi spasqvat...Samo,4e az se pitam struvalo li si e?Za6toto vie pak ste nedovolni,pak roptaete

57

Анонимен

преди 12 години

Зимата е виновна.

56

Анонимен

преди 12 години

Явно, дедо Господ си направи малко предизборен майтап с управляващите, предизборно така да се каже, да ги види народът колко са кадърни...

55

wiktor

преди 12 години

Чета последните стонове на червените платени писачи. Остават ви броени дни помиари!

54

Мат

преди 12 години

33-ти, ти добре ли си?... Какво като '' старчетата'' от БАН са предупредили.... Трябваше да брулим листата ли?, като едно време в казармата ,ако знаеш какво е това ?.... .

53

А' стига бе!

преди 12 години

"Зимата не ни изненада, а рано дойде", ама верно ли??! Каква... изненада! Зимата не се съобразила с местните кокошки.. пардон, министри, и дошла, пък те я очаквали по-късно. Невъзпитана Зима! То това чудо даже не може като хората да го коментира човек. всичките тия министри трябва да им опънем една циркова шатра и да ги показваме на хората срещу билетчета и може и да позахлебим малко.

52

Анонимен

преди 12 години

Winagi sym se 4udql, tezi hora slu6at li kakwo prikazwat. Nqma NIKAKWA LOGIKA w prikazkite i. Ako ste podgotweni, to togawa i lqtoto da dojde zimata pak 6te se oprawite. Kakwo ozna4awa podgotowka togawa za was? Psihi4eska podgotowka li imate predwid g-jo Ministyr? A maloumnite jurnalisti wmesto da dyrjat mikrofonite i da gledat umno moje i te da si wkliu4at mozycite i da gi pitat kakwo predstawlqwa podgotowkata im. Prostotiqta kraj nqma, do gu6a mi e do6lo. Powry6ta mi se we4e.