395

Анонимен

преди 12 години

Абе 402 -ти наистина ли си вярваш ,че който гласува за Атака щял да бъде (протестен вот) срещу правителството когато пътувахме стотици километри да подкрепим Волен мислехме ,че той наистина е алтернатива на крадливия политическо-икономически (елит ),а той взе ,че стана платен гъзолизец и крепител на най ретроградния представител на споменатия (елит)-Бойко Борисов Атака е поредната лъжа на кукловодите на грабителския преход

394

До 404

преди 12 години

В Лом се намира най-голямата психиатрична клиника в Северозападна България! Правиш ли връзката, а? Само луди вече могат да се връзват на глупостите на едно ченге от Държавна сигурност. Каракачанов е в политиката още от първия ден на "сценария за промяна", нали се сещаш тогава кои бяха водачи на разни измислени от ДС партийки и движения! Разни офицерчета он ДС, проверени и верни хора на партията!

393

до 398

преди 12 години

Еиии..ти нямаш спирабе бе...преди час излязох и те заминах с около 50 едни и същи тъпарски писанки...сега влизам-пак същото....това е маниакална депресия,в случая изразяваща се в ненавист към всички не съгласни с подобни абсурди,от нямане на какво да постигнеш и промениш и от липса на каквато и да била здрава мисъл , се изхождаш по 100 пъти с брътвежи,достойни само за посмешище ....пиши си,по смешен ставаш....

392

Мислете еййй!

преди 12 години

Да гласуваме за Хиподилатой ще ни пее за Крокодилаа за награда Соколаще си избърше сополаи нищо че леко смърдис кеф ще ни го подари!Братя българи мислете и на ком. пропаганда не се ловете! Това е от мен засегаако трябва пак ще ви навестя1

391

Анонимен

преди 12 години

Каракачанов в Лом: Всеки глас за ГЕРБ е глас за изчезването на българите

390

mm

преди 12 години

Кара, ела да ми седнеш на дедовия и ще ти обясня в прав текст как точно Светльо Витков ще ни представя пред чуждестранните политици :) Аз лично ще гласувам за него защото мисля че това е единствения начин да събудим нашите мърди политици. Нищо няма да се проимени ако продължаваме да си ги въртим едни и същи а те ни играят хорце на главите и ни се подиграват докато ни гледат в очите.

389

Само № 20!

преди 12 години

Който гласува за кандидатите на БСП, Герб, Атака и т.н. размива и дърпа от гласовете за Светльо Витков!)))

388

Анонимен

преди 12 години

С.Витков е *** на ГЕРБ да обере отклони протесния вот от ВМРО, РЗС и Атака

387

До 394

преди 12 години

И кво ще прави Хиподила в президентството ли? - Всеки петък след обяд ще изнася концерти на посланиците ни с песни като "Надървени въглища" или пак ще се провиква, както в онова ТВ предаване, но тоя път вече от "Дондуков 1": - "Яжте ми гъъъззаааа" . И вие неговите избиратели ще ръкопляскате и ще се кефите на глупостите му. Е това ли е държавата за която Левски и Ботев загинаха, първо БСП докара турците на власт, с които 4 г. крадеше като за световно, а сега иска да ни натресе това недорузомение"

386

dedo

преди 12 години

до :394 добавен от: КараА ти сподели как точно виждаш някой от другите кандидати да направи каквото и да е за нормалните хора ? Аз 22 години не съм видял такова нещо ;)

385

Знаете ли, че...

преди 12 години

Който гласува за Светльо Витков значи гласува за БСП и Доган ага защото на такива като него уж независими, кампанията им правят с червени пари, целта е дърпане на гласове от ГЕРБ и евентуален балотаж. Не случайно в този червен сайт ежедневно десетки пъти агитират за него, а сега пък обширни интервюта, това доказва правотата на твърденията ми. Между другото този човек в едно участие в ТВ предаване каза ясно и отговорно Яжте ми *** и явно това задълбочено изказване много се е харесало на някои партийни функционери и сега хоп кандидат президент, но с какви пари, като знаем че е гол като пушка така, че мислете и не се връзвайте на червената пропаганда!

384

Анонимен

преди 12 години

Каракачанов в Лом: Всеки глас за ГЕРБ е глас за изчезването на българите

383

svetoslav

преди 12 години

EI PRECIDENTE

382

алтернатива

преди 12 години

абе witor, какво точно положително видя за тези 2 години ? всички ние искаме да живеем добре и в европейска модерна държава,с добри заплати, добро здравеопазване, добро образование, но герб показаха, че не могат и няма да ни го предоставят ! Така че по-добре да се даде глас на някой, който наистина има шанс да спечели срещу мутрите от герб, отколкото да си измисляш, че няма алтернатива ! Винаги има алтернатива !

381

Кара

преди 12 години

Как точно виждате Витков да ни представя пред света и чуждестранните политици ?! Той не разбира и грам от политика - може би ще им изнесе някое от "високо интелектуалните" си парчета и това ще е диалогът им ! Абсолютно ще ни затворят вратите от всякъде !

380

wiktor

преди 12 години

до 388wiktor е нормален човек от народа, който иска да живее добре, в модерна европейска държава, с добро здравеопазване, добро образование за децата му и достойни пенсионни години. Също така за разлика от много от сънародниците си wiktor разбира, че едно място, на което е цапано повече от 20 г. не може да се изчисти за 2 години. Но wiktor вярва в ГЕРБ и Бойко Борисов, и вижда резултатите от това управление, макар и минимални, затова ще гласува за тях, защото няма алтернатива за момента.

379

до 390

преди 12 години

Платено *** на ГЕРБ е Волен СидеровМоля,не бъркай имената......***

378

до Ради

преди 12 години

В графата прикрити хомосексуалисти,както и Роска Плевенлиева

377

Анонимен

преди 12 години

С.Витков е *** на ГЕРБ пуснат в изборите за да обере протесния Вот от РЗС, ВМРО , Атака

376

wiktor

преди 12 години

БСП - от тях достатъчно сме видяли, ДПС - та те дори не трябва да съществуват, СК/НДСВ - политически трупове, АТАКА - ако живеехме 50-60 години по-рано, може би да. ГЕРБ единствената приемлива алтернатива за българско управление на изпълнителна, местна и президентска власт.