79

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям те напълно N 88.Иван Костов уби синята идея след 2-та година управление.Това беше мародество на една шайка мошеници.Но, има още 2-3% ***, които му вярват, както комунистите вярват на партията майка.

78

BIG AL ::)))))

преди 12 години

рапона :Трябва ни 100% мутренска държава , 100%- моя , мутренска власт , за да ви определя АЗ -по- високи заплати..И да не съм чул някой да говори за Гоце , *** , златев или ИПОН без МОЕ разрешение ::))

77

АТАКИСТ

преди 12 години

ХЕР ВОЛЕН Е ПРЕЗИДЕНТ!БЮЛЕТИНА 9 !ВСИЧКИ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ !СТИГА ТОЛКОВА *** И ТУРЦИЗАЦИЯ!СТИГА ТОЛКОВА БЕДНОТИЯ!СТИГА ТОЛКОВА КОМУНИЗЪМ!СТИГА ТОЛКОВА МАЧКАНЕ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ!СТИГА ТОЛКОВА КОРУПЦИЯ!ТОВА ЩЕ ОПРАВИ ЗАЩОТО НИЕ СМЕ АТАКА ,А НЕ НЕЩО ДРУГО,НИЕ НЕ СМЕ ЕНИЧАРИ!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

76

dedo

преди 12 години

1% си е победа направо, да. Те и към това се стремяха толкова години де, от цялата власт в държавата и всички институции, огромно доверие на народа - до 1% на избори, иначе са сини отвсякъде де ;)

75

електорат

преди 12 години

Евгений Минчев е като Шварцнегер пред тоз!!!!

74

Анонимен

преди 12 години

интересът към СДС се възражда в мозъците на шепата бивши приватизатори /разбирай разсипници на държавата/ - Костов, Бакърджиев, показаният на снимката Мими и др.

73

Луцифер

преди 12 години

В каква заблуда живеем само.Продадоха ни приватизационни бонове /ще ставаме съдружници,майтап/,купиха си предприятията на безценица,разпродадоха къде каквото видят,подържат ни на хляб и вода,зада може да им изкарваме парите,а ние се захласваме, се псуваме по форумите и мислим,че решаваме нещата.Вероятно има и по-добър път.

72

Демократ

преди 12 години

Синята идея умря след втората година от властта на Костов. Клиентелата на бай е пасмина от мошеници и меркантилни плазмодии. Те убиха духа на чистата и непорочна вяра на българския народ да живее и да се развива в едно по- добро интелигентно и цивилизовано общество, но уви.

71

Анонимен

преди 12 години

Интереса е видим...двете статий са една до друга"Интересът към СДС и старите десни партии се възродил""Потрошиха офис на ОДС във Враца"

70

джагашвили ваш

преди 12 години

кой ли вас ще ви пита... СДС и нищо друго !!! На България не са и нужни комунисти....

69

Аз

преди 12 години

Мистър Бийн възражда други интереси в мен.

68

ХА,ХА,ХА,,,,

преди 12 години

....МНОГО Е ВАЖНО ---КАТО ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ ПРЕД ХОРАТА, ....ДА СИ ВЕРВАШ..ХА,ХАА,ХАААА....

67

лех

преди 12 години

дали,дали,ама надали

66

Анонимен

преди 12 години

СДС ако вземат 1.5 % ще го броят за огромен успех.

65

смешник

преди 12 години

Сините ще се скъсат да гласуват за ГЕРБ. Даже и по два пъти. Защото Бойко ги прави на смешни как са се молили за постове. Смпатизантите на Кунева-също. И тя му се е молиа за службица.зА РЗС,ВМРО , ДПС и др. да не говорим Естествено не правя механичен сбор от гласовете на всички, но пак са доста над тези на Плевенлиев. Снощи го видях и вие видяхте.Плевенлиев не мръдна, Но Кунева и Калфин -доста. Това са хора , които не са избрали още за кой да гласуват и тях не съм ги броил. Така , че

64

Анонимен

преди 12 години

никой не е отвратен от СДС, постоянно го повтаряте , вероятно се успокоявате взаимно.Страх ви е ,много ви е страх!Можете ли да ми отговорите защо всички кандидат президенти са били членове на БКП/БСП.Тук разбира се голямото изключение е Румен Христов кандидата на СДС.Той никого не е членувал на в БКП/БСП. Е ...кажете нещо..май "амен, амен4", ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПАК ЗА КОМУНИСТИТЕ А...........

63

Луцифер

преди 12 години

На никого не вярва народа.Даже и на ГЕРБ.Вярва на Бойко който им разтяга локуми,но и то няма да е вечно,защото хиляди може да излъжеш веднъж,но един не можеш да го излъжеш хил,пъти.А безсилието на тия се вижда.Никой не може да реши нещо без разрешението на ББ.

62

Анонимен

преди 12 години

PLIVATA E MNOGO CHESTEN IMA SAMO EDNA KASHA NA SELO POKRITA S PLIAVA

61

Десен

преди 12 години

Гладна кокошка просо сънува. За съжаление с такива СДС няма никакъв шанс.

60

Радушев

преди 12 години

Благодарим ти Бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, академиците, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.Рибарите ти благодарят че им бутна бараките!Гласоподавателите ти благодарят, че им отне правото да гласуват за районни кметове!Цяла България ти благодари за такса ЕЛЕКТРОМЕРА Росен Плевнелиев къта 7 къщи и 12 млн. в банка.Толкова щастливо си живеем, например след новината, че отново няма да вдигат пенсиите от Дянков.......има и друга, за това как, младежи са убили старец за СЕДЕМ ЛЕВА!