47

Анонимен

преди 12 години

Комунистите не могат да преживеят това друг да прави далавери. Само те имат право на това.Почервеняват от ЯД. Личи си по коментарите.

46

ето я истината

преди 12 години

абе хора.. я малко се поинтересувайте преди да говорите. Истината е следната - Мазният Миро трябваше да подпише една наредба за регулиране на зем.земи, която да не позволява промяна в предназначението им. Той не само че не го направи, ами с решение от 01.08.2009 ЛИЧНО негово, Мазният разреши промяната в предназначението на заменени земи - става въпрос за 84 000 дка зем.земи + 43 горски имота. Може да търсите за инфо Батков, Гергов и други другари медийни монополисти.

45

прасчо

преди 12 години

бе не е лошо Винету да покрие някои по-наакани индианци по време на избора на нов племенен съвет....например Дъхаво месо или Говорещия с ***......

44

tankist

преди 12 години

хи хи, мишо мършата, от *** ветринар до министър през едно ирландско месо. егати биографията, ама те всичките ни герберугери са такива, смех смех , само тоягата за таквиз *** и яко бой по кратуната, е и неговото време ще дойде само да не риве като го подритват бопаджиите по паркетя.

43

qwer

преди 12 години

Най-виновен за всичко до сега е Хитлер,че не изби до девето коляно комуназите,това племе крадливо и лъжливо е останало да се развива само в противната на цял авят Русия,С.Корея където дечица вече умират от глад и за наша жалост и в Б-я,а причината е една изпростяване на населението,защото в тази партия членуват само бавноразвиващи се ***.Смърт за всички червени ***,да бъдат избити до крак, заради кражбите извършени от тях,заради това че винаги са пречели за развитието на държавата

42

До 39

преди 12 години

Ами много просто - не е още в затвора, защото неговите другари са се окопали в "назамисимата" съдебна власт и въпреки псувните и откровените заплахи на народа към тях, не им пука и до последно ще стискат властта, така, ккато само *** знае.

41

ооо

преди 12 години

Миро, идва време и твоите далавери да излязат на бял свят. Те се знаят де, ама сега имаш имунитет. Колкото до останалото, две години имате цялата власт. Защо нищо не направихте за тези заменки и всеки, който е винове, да си понесе заслуженото? Май ще излязат и твоите заменки след време.

40

горски

преди 12 години

МАЗЕН МИРО ДА СИ ГЛЕДА САЛАМИТЕ А НЕ ДА ХВЪРЛЯ МЕДИИНИ БОМБИ, ЗАЩОТО НИЕ ЗНАЕМ ЗАМЕНКИТЕ ЗА КОЙ БЯХА.ПЪРВИ В СПИСЪКА С НАЙ-МНОГО ЗАМЕНКИ Е ЕМИЛ ДИМИТРОВ- СЕГА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБВАЛЬО ЗЛАТЕВ- ИГРАЕ КАРТИ ЗНАЕТЕ С КОГОЦЕКО МИНЕВ- ЮЛЕН, СПОНСОР НЕ НА КАЛФИН ИЛИ КУНЕВА, А НА ГЕРБ.... ААААЙДЕ У ЛЕВО

39

АБЕ ТОЯ

преди 12 години

АБЕ ТОЯ МИРО МАЗНОТО ДЕТО НИ ПРОБУТВАШЕ СТАРОТА МЕСО ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ. НАЛИ ГО БЕШЕ ХВАНАЛ ШАПА ЗИМАТА. ВРАЧАНСКОТО *** ПАК МУЧИ ОТ ГРОБИЩАТА НА МУТРАТА. Я СИ КАЖИ ГОВЕДЦЕ ЗА ШАПА КОЙ Е ВИНОВЕН. АКО КАЛФИН Е ВИНОВЕН ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО. АМИ ТИ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ГРОБ НАЧЕЛО С МУТРАТА , ЗАЩО ЗА 2,5 ГОДИНИ НЕ ОПРАВИХТЕ НЕЩАТА. ИСТИНАТА Е ЧЕ И ВИЕ СТЕ В ИГРАТА. СЕГА ТАКА ВИ Е ИЗГОДНО ДА МРЪНКАТЕ ТОЯ Е ВИНОВЕН ОНЯ Е КРИВ -САМО ГРОБАРИТЕ СА СВЕТЦИ. ДЕМАГОЗИ И КРАДЦИ СТЕ И ВИЕ КАТО ДРУГИТЕ. ИДЕ 23-И

38

?

преди 12 години

Ами като е виновен Калфин защо не е в затвора ? 2 години не е на власт ? Щом е престъпник, защо не е разследван, арестуван и осъден ? За кога чакат ГЕРБ?

37

Анонимен

преди 12 години

Ама много се кефя как този Светльо от Хиподил се кандитатира. Сега ще има по-висок резултат от кандидатите на СДС, ДСБ, ВМРО, РЗС и другите независими. А тези всички мазници сигурно са дали по няколко милиона за кампания....

36

Цецо

преди 12 години

Да позная ли какво ще стане? Никой няма да си върне горите или парите, а ние ще си платим 8 милиарда, така че, мили сънародници, затягайте коланите!:)

35

Жик-Так

преди 12 години

На този *** съвсем му се е размътила главата. Аре марш обратно в ***

34

Анонимен

преди 12 години

Виновни винаги има. Но не видях за повече от две години някой наказан. Кой е виновен?

33

Анонимен

преди 12 години

Ако беше само Ламбо щях да гласувам с две ръце за него, но аз за този мазен тип Калфин няма да си дам гласа и за 10 000 бона...

32

Анонимен

преди 12 години

Карадере, Кардере, Карадере............Станишев, Станишев брат, Калфин..........

31

Анонимен

преди 12 години

Комунистите ни дърпат към дъното, те набират електорат след бедните и неграмотните хора и затова ни тласкат към мизерията и нищетата.

30

Анонимен

преди 12 години

Миро Мършата,този известен с вноса на 25 годишно месо и той се изака!

29

Анонимен

преди 12 години

Комунистите превъртяха. Калфата яко е лапал. Най-добрия комунист е умрелия.

28

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо всички пишат глупости. Без да имам каквито и да е предпочитания много ясно, че Плевнелиев ще е президент. Без да има никакви специални качества, това е най-немазния човек в тази кампания.