887

До 889

преди 12 години

АААА,не така.ДС му направи детето,ДС да му плаща издръжката.Серьожа откраднатите парички няма да ги разваля за една издръжка.

886

Анонимен

преди 12 години

1. Хайде всички фенове на БСП да ми посочат в коя европейска страна доходите в последните в 2 години са се увеличили? Посочете ми ПОНЕ ЕДНА!2. Цените на горивата и храните растат В СВЕТОВЕН МАЩАБ!!! Проблемът е,че нашите доходи са ниски,а не че правителството "вдига цените".Но доходите по време на криза не могат да растат. И нека сега някой да не се обърка и да каже,че кризата в Европа е свършила,защото не е! И всички европейски политици и икономисти са на това мнение!3. Инфлацията в последните няколко месеца е отрицателна !!!! (Говоря за потребителските стоки-храна,дрехи и т.н.)4. Къде са всекидневно фалиращите малки и средни предприятия ??? Пикът на фалитите беше в през 2010! Освен това едно от най-важните неща за излизане от кризата в България нама фалирали банки, а финансовата система е стабилна. Примери за обратното:- Португалия,Испания,Гърция,Ирландия,САЩ,Великобритания5.По-голямо облажване с европейски средства от времето на Тройната коалиция няма! Та нали именно заради нечувана корупция по времето на БСП+ДПС спряха еврофондовете ! Или и това забравихте ?!?!?!Нека само да припомня какво се случи по време на Тройката,за да не може другарят Станишев да си измива ръцете,че ги били обвинявали за наследството:1. Изхарчиха за 9 месеца (межди август 2008 и април 2009) 4 млрд. лева от фискалния резерв!!! При това без никой да знае къде и за какво !!!!2. Обединиха сметките на НОИ и НЗОК и така обезкървиха и двете структури , та следващите да нямат откъде да вземат пари3. Поеха ангажименти по публични поръчки, но не заложиха парите в бюджета, което изкара дефицит от над 1 млрд. лв. , които нямаше откъде другаде да се платят освен от резерва! (за което сега БСП обвинява ГЕРБ-БЕЗУМИЕ!!!)4. Направиха ремонти за ведомствени сгради за по 4000 лв. на кв. метър5. Заменки за стотици милиони6. Престъпност-бум на отвличания за откупи,изнасилвания,грабежи по магистралите!!!7. Спрени еврофондове! ВСИЧКИ ДО ЕДИН!

885

Анонимен

преди 12 години

Червените другарки не са ревали никога толкова силно срещу друго правителство на България! Това да ви говори нещо? Ако бяха в един отбор ГЕРБ и БСП щеше да цари мир и спокойствие както по времето на Царя. Сега всички ДС-*** са впрегнати да съборят пречещото правителство! Изкараха от нафталина Софиянски, Кунева-Пръмова, Ламбо, скоро и Цола Драгойчева може да възкръстне, за да поведе червената борба. Напразно, другари - разкрити сте.

884

аз

преди 12 години

Българите са доказано най-нещастната нация света. Това добре, но всъщност има допълнение - Българите са най-мазохистичната нация в света.Гласувайте са БСП. Гарантирайте си фетишистичния мазохизъм. Изтрещяла нация. Кеф ви е да сте в мизерия. Като някой гледа да направи добро за нацията (ГЕРБ, драги психично болни мозъци), вие изпадате в паника че не ви мачкат комунистите.

883

Бойчо

преди 12 години

За герб ще гласуват индивиди които са крайни, заблудени или храненици! Хората живеят трудно и едва ли ще искат това да продължи! Плевн. изобщо не става за президент, защото е кукла на конци!

882

Хан Крум

преди 12 години

Ама верно, че колкото повече се приближават изборите толкова повече на швестера му увяхват усмивките защото като загуби и тези избори / срещу Бойко винаги е губил тъй като гей не може да спечели срещу мъж / агент Гоце ще го изрита като мръсен *** от Шератон и ще трябва да живее само от крадените пари а те както е известно - бързо свършват особено като трябва да издържа т.наречената си съпруга, детето и и бащата на детето и. А пък харчовете им са големи. Сори Серж и сбогом-писна ни от теб.

881

Kakvo stava Balgario

преди 12 години

KAKVO MI DRASKASH MINUSI BRE KAPUT I TI LI SI OT TOY BARDAK ZARADI TAKIVA KATO TEBE HORATA VAV BALGARIY SA NA NIVO OCELYVANE I SME VAV POSLEDNATA DUPKA NA EVROPA .Vseki den se sabudame i slushame za zaplahi ,ubistva ,shistov gaz, krajbi, prodajbi na pechelivshi predpriytiy za stotinki,protesti ,sakrashteniy,hora koito nemogat da saberat pari za lecheniy na decata ili rodnini i tormoz ot vsykade ,da ne zbravyme obidite za materiala,za kuchetata,za inata.

880

Kakvo stava Balgario

преди 12 години

Harodnoto Sabranie see prevarnalo vav BARDAK ot GEOVE,LIZBIKI,MOSHENICI,KRADCI,RAZBOINICI,PSIHARI I VSYKAKVA PRESTAPNA ZGAN a pak ot HOLLYWOD mogat da ni zavidyt napravo sme EKSHAN DARJAVA vav glavnite roli Boiko-LENTATA,C.Cvetanov- IZVANZEMEN MARSIYNEC ,Stanishev-GEICHETO,Volen-PSIHOZOMBI,Kostov-RAZRUSHITELYT ,Y.Ynev -KLONA i uchastvat oshte 6 ili 7 miliona kaskadiori .Kak nad 2 miliarda Kitai se opravyt ne mi go pobira glavata a nie sme kolkoto edno selo na Kitai napravo sme smeshni

879

нямам думи

преди 12 години

ГЕРБ ще спечели още повече омразата на всички ! Не мога да ги гледам вече ! Е сега с тоя шистов газ ! С нова безвредна технология щели да го вадят в България ! В Америка след Шеврон остават само пустини и тук няма да е различно! Боже, какви *** и *** ни управляват !

878

Rado

преди 12 години

ave ei jik -tak , *** skapan , 6to ne se IMBECELNIRA6 ot zad, ei stani6ko mmmm *** rusko kopelence gadno si ti, vlasta ti b6e uuuuuuu racete GAD mrasna i sega pak iska6 da krade6 ***-ni6to ne ostana za naroda i s tez malcinctva kato gi za6titavate- napraihte gi niakade kam 1,500,000 choveka i sega se biete svirki im praite da glasuvat za vas ---pak koi gi hrani ,BEDNIA NAROD -GRKIA

877

до 882

преди 12 години

"ГЕРБ ще спечели!!!!!!!!!!!! "Българската омраза !

876

Бойчо

преди 12 години

Много хора очакват от 23 да започне нещо ново, различно от досегашното гербово лъжливо говорене!

875

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ще спечели!!!!!!!!!!!!

874

Дали не придойдоха

преди 12 години

некои от Бузлуджа , со се чинията ?

873

времето

преди 12 години

Няма морал за ГЕРБ, за тях всичко е наглост, просташки изказвания, игра не криенциа в тежки моменти и рязана на лентички за замазване на очите на наивните !!!23-ти е денят, когато ще станете само лош спомен за нас, малкото останали интелигентни хора в тази държава !

872

Жик-Так

преди 12 години

Колкото и абсурдно да звучи Бойко Интелекта и Цецко Мозъка сами превръщат БСП в приемлив избор за Българите. Имбецилните гафове на Бойковата бригада са политически автоголове достойни за Гинес и именно те свалят рейтинга на ГЕРБ. Без да се усеща, с настоящия си ход Борисов укрепва единството в политическият си противник. Ако ГЕРБ загубят изборите, то ще бъде главно заради собственото им политическо IQ!!!

871

Халтурко

преди 12 години

Новия морал на ГЕРБ е Мутра-Мижитурка-МилиционерГарантирано от ГЕРБ

870

Българин

преди 12 години

Народе на България събуди страната има нужда от теб на 23 октомври да отсечем главите на триглавата ляма БСП,ДПС и РЗС с бюлетина в ръка за бъдещето на нашата страна

869

Объркан

преди 12 години

Помните ли една от последните, станали публично известни пирамиди за измами с привличане на клиенти, които като внесат една сума, ще спечелят многократно повече, ако доведат нови баламурници, със сбъркано мислене за бързо забогатяване. Казваше се бизнес клуб Галакси. Един от шефовете на клона й във Велико Търново е бил настоящият кандидат за кмет от ГЕРБ Даниел Панов, който е и директор в отпуск на общинската туристическа агенция Царевград Търнов., пише сайтът afera.Това ли е новият морал?

868

избягал от кенефа

преди 12 години

да ви кажем по сърбойски-***,братковци,***-*** по усти ,сурати,отгоре додолу *** по комуномутрите Станишкови,Бокови,Костови,Доганови,Симеонови.,хаха!един не пропущаме,а вий ще си правите избори до дупка т.е. до гроб!като един път не сторите всенароден БОЙКОТ на цялата пасмина-така ще е!е,един път няма ли накрая да пробвате по новому,друго-ОБЩА ВОЛЯ ЗА БОЙКОТ-т.е ЗА ПРОМЯНА?Както и да ви нарече че и напсува яовек-малко ще ви е! серете им по суратите и по бюлетините,БОЙКОТ-власт от Европа!