18

До сините

преди 12 години

"Присмяла се кука на криво дърво"

17

Анонимен

преди 12 години

И "сините" и дпс и бсп и ндсв бяха на власт, но НЕ искаха да предприемат каквото и да е срещу "Цар" Киро...сещате ли се защо?! По същата причина политическата мафия се опитват всячески да се противопоставят на управляващите в момента, защото не са едни от тях.

16

osata

преди 12 години

Е, защо се възмущавате от изявлението на БЗК /Хелзинкски комитет/? Ясно е откъде черпят информация за проблемите с *** малцинство в Б-я. Това, което нашите политици правят в борбата им за власт, нанася огромна беда на държавата ни като цяло! То бива, бива плюене, но до такава степен, стигаща до европосланиците у нас, не е нормално! Господа политици, спрете се и помислете за огромната вина, която нанасяте за дискредитирането на държавата ни! Увлякохте се прекалено в лакомията си за власт!

15

До 13

преди 12 години

Нищо чудно ДПС да подкрепи наистина Христов. от няколко дни Христов тръби че целта му е да отиде на балотаж с Калфин. Основен конкурент за балотажа срещу Калфин смята Кунева.......Според него след случилите се събития Плевнелиев вече просто е отписан и ще се бори за 4-5 място със Сидеров

14

Истината

преди 12 години

прав е Станишев за това което каза днес...........Според него обстановката в страната сега е ужасна и подтискаща.Той изтъкна, че българите обедняват и вече живеят в две реалности на нормалния човек и медийната реалност, която по думите му е представяна от управляващите.

13

до 10

преди 12 години

Не мисля, че ДПС ще подкрепи пълния аутсайдер Румен Христов. Гласовете им пак ще отидат за червените.

12

българин

преди 12 години

Това, което казват сините, е съвършено вярно. Но, не знам кой ще ги чуе. Като гледам българите колко са ***, неуки, крадливи, ебливи и мързеливи, те си харесват и ГЕРБ, и БСП, и ДПС, и НДСВ, и Атака, и всеки червен грабител и мошеник, който им обещае лесен и охолен живот без много работа. та, да, ние сме си и сега резерват на комунизма и тъй като и сините са слабички, а няма кой друг да противодейства на това, ще си останем такъв. Нейсе.

11

rom miren

преди 12 години

NIE OT ROMSKATA OBSHTNOST V KV.SVETA GORA VAV V.TARNOVO BLAGODARIM NA PP.PARTIA GERB I POLICIATA ZA BEZREZERVNATA NI PODKREPA KOQTO OZAPTI I SMAZA BALGARSKITE OPITI ZA RAZPRAVA S NAS. NIE V TOZI GRAD SHTE PODKREPIM MASOVO KANDIDATA ZA KMET NA GERB I G-N PLEVNELIEV. NIE KONTAKTUVAME S NASHITE BRATIA OT CQLATA STRANA I MISLIM 4E EDINSTVENO GERB NI ZASHTITI KAKTO OCHALVAHME I OHLADI STRASTITE NA BALGARITE DA NI IZGONQT OT STRANATA

10

Анонимен

преди 12 години

Синята коалиция е договорила подкрепата на дпс за Румен Христов.Предатели.

9

Анонимен

преди 12 години

Не се пънете да измисляте определения за това, на какво ще заприлича България. Засега най-точното определение е на чешкия склуптор, който ни сравни с *** тип клекало.

8

Анонимен

преди 12 години

Чудя се, как е възможно в "европейска" страна, традиционната десница да е с 3-4% избиратели??

7

някой

преди 12 години

Тук сините са абсолютно прави. Само че в България вече няма кой да ги чуе, защото така се ос...ха, че вонята още се носи!

6

Анонимен

преди 12 години

Расте рейтинга на ГЕРБ сред *** и турско-*** население заради полицейската охрана на ГЕРБ на семейството на Цар Киро. Същевременно Атака с фашистките си атаки срещу *** помага на ГЕРБ, ГЕРБ да се представят като приятели на ***. В същото време СДС и ДСБ гласуват срещу вотове на недоверие на ГЕРБ. Мила родна картинка и тотален изборен цирк.

5

Иван

преди 12 години

ГЕРБ има сигурни 700- 800 000 *** гласа с явната подкрепа за тях,но така мисля няма да спечели много......вкара си автогол.........Да,мутрокомунистите имат вече *** гласове,но безвъзвратно загубиха Българските..........

4

wiktor

преди 12 години

Червена агония. Гарантирана от ГЕРБ!

3

Анонимен

преди 12 години

Сини ***!Те не могат да бъдат единни, седнали да упрекват другите. Аре бегайте ми от главата.

2

13

преди 12 години

Малко са се поизсилили а и отново се излагаме публично,плюейки се един друг!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Всички жалки политици, управлявали ни досега са имали контакти с *** цар киро, а сега всички се правят на девствени. И бсп и дпс и сдс са имали вземане-даване с него, цар киро не се появи тази година, съществува още от 90-те години. Много жалка опозиция, много жалка.