105

kuku

преди 12 години

а в това писмо, на печата на гербавите има адреса на сайта им ...обаче: The domain gerb-bg may be for sale. Click here for details.

104

...Анонимка...

преди 12 години

Долу ГЕРБ, СДС,БСП,ДПС, РЗС, АТАКА. , ще пусна празна бюлетина със текст ,....Еб***си Майката и бъдете щастливи....

103

Анонимен

преди 12 години

Кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев се изцепи по Нова телевизия, че в България ПОЧТИ НИКОЙ не се интересувал от темата на деня Катуница: Почти никой в България не се интересува от тази тема Катуница. Вчера бях на среща в Бургас, хората искат само да стиснат ръката на кандидата.

102

Анонинмка

преди 12 години

...Пудела на Меркел е хванал въшки от тиквата на Борисов...

101

филолог до 96

преди 12 години

И кое му е неграмотното на това писмо?

100

Шоплука

преди 12 години

Никога повече Герб и БСП народееееееее !!!

99

Анонимен

преди 12 години

Долу Герб и БСП

98

Жик-Так

преди 12 години

Плевня само един въпрос имам към тебе каке! Защо гардовете от НСО те наричат ПрезидентКА?

97

Анонимен

преди 12 години

е затова няма да гласувам за Герб

96

До михаела

преди 12 години

Като знам, аз как работя, да ти таковам качествената работна ръка!

95

николай

преди 12 години

Виж са бе мишок! - kalfin.bg/uploads/file733.pdf?1317806183537От 36 агенции, които работят за ГЕРБ, според публикации в медиите, един ли нормален не се намери да напише едно грамотно писмо? Че ви е страх, то е ясно...ама не бива, искаш президент да ставаш

94

Анонимен

преди 12 години

Не иска референдум за Белене защото знае че народа е твърдо ЗА Белене! А така може да протакат докрай докато си наместят техните си фирми и договорят високите комисионни

93

до михаела

преди 12 години

а щом са си тръгнали значи ги е имало преди това? какво ли мисли Борисов по този въпрос? Май пак ще му начупят очилцата... (сигурно сте забелязали че известно време ходеше без очила)

92

михаела

преди 12 години

"През тази година от България излязоха огромно количество финансови средства, каза икономическият министър.Причината за това е, че чуждестранните компании - майки са започнали да изтеглят капиталите си от България, за да посрещнат своите разходи."Ами как няма да излязат.. никой не вярва на герберите. Ако в България икономическата ситуация беше рай,както го описват и Дянков и Борисов, шяха всички да си стоят тук с тази евтина, но качествена раб.ръка.

91

Анонимен

преди 12 години

През 2009 година герберастите даваха кебапчета предизборно на площада "Насред село" в Княжево, Тогава не отидохме, обаче сега като дават ще ходиме и ще хапнеме. Така и така са платени с нашите парички, а после ще гласуваме за друг.

90

До усъмсе и четри

преди 12 години

Ни си у ред бе, ко му й наглото на Роската? Туй че има 3 дича ли?

89

Наша работа

преди 12 години

Нашата работа стана такава - седнал бедният да учи богатия как се правят пари!Бедността е страшен порок, защото ражда духовна бедност, която се възпроизвежда в тотална бедност!и сега до ха ХаА иначе ние сме уникален пример за това как една *** може да реже клона, на който седи и да си мисли, че само другите маймуни ще паднат от него, а тя самата ще остане!

88

Анонимен

преди 12 години

Борисов спечели ***, но загуби... БЪЛГАРИТЕ!

87

11 юни 2011

преди 12 години

Никой няма право да спряга името ми за Президент!- Заяви Стефан Данаилов пред Стандарт, по повод забраната му от Сергей Станишев да не казва, че няма да се кандидатира за президент. В изповедта си той разкрива, как на последния пленум на БСП, Сергей Станишев му забранил да обяви, че няма да се кандидатира за президент, за да не се демотивирали другарите. Сергей Станишев е забранил на Данаилов да опровергава публично кандидатурата за президентските избори.Как така? Това няма да стане!

86

valeri

преди 12 години

До 81 - Не, вие хвалите само вашите без значение колко се оливат. Плюенето ви издава панически страх.