45

до 47

преди 12 години

Руснаците винаги са били с нас. Само дето ние не ги искаме. Жалко!

44

turbonegro

преди 12 години

Нека вкарат *** в резерват,както ония в щатите.

43

попа

преди 12 години

тоя да не се обажда много и да не ги обяснява нещата, че покрай ромите, "които ако имали 1000лв правели показност", а които всъщност ние издържаме и лекуваме с нашите осигуровки за да ни крадат и убиват, ще вземе да емигрира и той. Принудително. Саркози ви показа как трябва да станат нещата и че не се интересува от никой и никой не може да го пипне, когато трябва да си защити народа. Ама нашия Гоце не може да вдене. Гласувайте пак за него, че и Бойко да преизберете, ако *** той не ги купи.

42

Анонимен

преди 12 години

аз все съм про американски настроен ама май само руснаците са си с нас

41

Интеграция

преди 12 години

Инеграцията на ромите означава да се интегрират в пакетчета за *** с надпис мангалмолив. За по здрава и сияеща кожа вземете новия напълно екологичен вид сапуни, направени по специалната технология "Цар Киро ***".

40

Анонимен

преди 12 години

Проверете доходите на Илия Илиев от ДРОМ

39

Анонимен

преди 12 години

Ултрасите на Зенит: България за българите, а не за мръсотията! NOMENT

38

Лили

преди 12 години

Аз пък си мислех, че тоя дето изкара хората на протести се казва Кирил Рашков или просто Киро ***! Май пак нещо не съм разбрала, сигурно защото съм българка и нещо не ги разбирам ромските работи!

37

333

преди 12 години

"Българите и ромите винаги са се обичали и разбирали" - е и аз това казвам .... защо тогава не пуснат момчетата в махлите да пообичат малко всичкото роми

36

123

преди 12 години

Този пък *** от къде изникна? Ела *** да ми го кажеш в очите ела да видиш какво ще направя с теб. Няма по долни сащества от такива като този *** които извличат дивиденти на чужд гръб. Защо не излезе *** пред протестиращите и да извикаш това, сега на парченца щеще да си *** твар нищожна

35

Анонимен

преди 12 години

За този същия Блиц писа оня ден, че са домъкнал в Красна поляна да вдига *** от витнамските общежития на бунт! Защо МВР не провери тази информация?!

34

Парадокс

преди 12 години

Политиюеска партия ДРОМ, чийто членове се наричат ДРОМИ хахахахах ще падна от смях!!!

33

Анонимен

преди 12 години

*** с 1000 лева веднага ги показвал и се хвалел. А ти, мойто момче, колко пари си имал и как ги спечели, че се хвалиш с Майбах, във всеки случай за повече от половин милион? И явно тези пари са ти били излишни, щом си се решил да го придобиеш, че и да го поддържаш! Хайде, скрий се, не дразни научните работници, преподавателите и другите образовани и работещи българи, които не могат да си купят и едно голфче на старо, защото фамилията им ще умре от недояждане!

32

Анонимен

преди 12 години

"Българите и ромите винаги са се обичали и разбирали" Ей тоз направо уби рибата, винаги сме обичали ромите, аве ей кестен недорасъл кой ти даде право да говориш такива неща ве , за какво да ги обичаме тия *** за това че им плащаме тока и водата а те ни крадът и убиватли.*** мазния *** тоз как ще ми говори той на мен че Българите обичали ромите.Тоз трябва да бъде арестуван веднага за насаждане на етническа омраза, не може при ставащото в момента да говори такива неща.

31

Shark

преди 12 години

Сидеров - президент!!! След всичко, което се случи се убедих че той е едниствения разумен избор. Всички други са нечии пионки.

30

Хитлер

преди 12 години

Работим върху възобновяеми източници ***.

29

до 26

преди 12 години

Подкрепям, а и не само аз затова протестите като се видя, че се използват политически взеха да отшумяват по улиците, защото има доста хора разумни, но и те имат търпение та управляващите да се взимат в ръце вече ще е добре.

28

ан

преди 12 години

ДО 89 ГОДИНА ПРОБЛЕМИ С *** НЕЕ ИМАЛО. ПО СТАРИТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ *** РАБОТЕХА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ВЪВ ЗАВОДИТЕ В ЧИСТОТАТА И НЕ СЪЗДАВАХА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. ИМАШЕ ЧЕРНИ ОВЦЕ И МЕЖДУ ТЯХ КАКТО И МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ НО ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА ***. ТЕЗИ ЧЕРНИ ОВЦЕ СИ ПОЛУЧАВАХА ЗАСЛУЖЕНИТЕ ПРИСЪДИ И И СИ ЛЕЖАХА В ЗАТВОРА. СЛЕД КАТО НИ ДОКАРАХА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И УНИЩОЖИХА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗАВОДИТЕ И ВСИЧКО КОЕТО ДАВАШЕ ХЛЯБ НА ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ЕКЦЕСЙИТЕ

27

Анонимен

преди 12 години

Заради такива като този ще гласувам за Сидеров - не че е стока

26

аватар

преди 12 години

Че Сидеров е крайно арогантен човек за това спор няма,но за Илия Илиев трябва незабавна проверка от НАП за доказване на приходите си и придобитото имущество тъй като има съмнения за откраднати пари от евро проекти за интегриране на ромкото население в България.Самия той краде от *** и си прави палати от 54 стай,това мисля че подлежи на проверка от НАП !!!!!!