390

До РОМ-лянина

преди 12 години

НаЗ, демек ВаЗ, ще станете определяща прослойка, тогава и само тогава, когато започнете да се трудите и от този труд се формира принадена стойност, по- голяма от издръжката ви! И понеже знам, че на ВаЗ ви е трудно да разберете какво казвам, ще го кажа на сръбски: Мало радимо, више смрадимо! Е, те това сте Вие ***, смрадливи мързеливи и паразитиращи ***!

389

Анонимен

преди 12 години

Не знам какво трябва да се направи...но са си проблем и то голям

388

РОМ

преди 12 години

какво сте повече от наз та да се махаме махаите се вия на северния полюс.

387

ЛУДИЯ

преди 12 години

АБЕ ВЪОБЩЕ НЕ РАЗБИРАМ ,ЗАЩО ИЗОБЩО ИМ ВИКАТЕ РОМИ КАТО ТЕ СА ЖИВИ *** И МАНГИЛИ.ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ ДЪРЖАВАТА ИЛИ ДА НАМЕРИМ НАЧИН ДА ГИ ИЗБИЕМ ТАЙНИЧКО С НЯКАКВИ ВИРУСИ.ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАТ И ОБРАЗОВАТ.ИЗЛИШНО ХАБЕНЕ НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА Т.Е. НА НАШИТЕ ПАРИ.

386

РОМ

преди 12 години

МЕЧТИИИИИ и само тя ви остава заштото много скоро ше сте зависими от наз хаха

385

До 385

преди 12 години

Алоооооооо а за холокоста на 80 000 000 милиона руснаци 1,5 милиона арменци къде пише за 200 000 и нагоре българи избити от слугинажа на холокостниците ай сектир освен *** има още една мила нацийка дето сички и пречат най убууу ги заселят в израел да си се оправят и без това манталитета им е еднакъв женят се 1 ви братовчеди лъжат се алчни и лакоми са и не се къпят

384

Анонимен

преди 12 години

aide v india ili na juznia polius.

383

ЛУДИЯ

преди 12 години

СЪГЛАСЕН СЪМ.ПРЕДЛАГАМ АУШВИЦ ЗА ТЕРИТОРИЯ.ДА ГИ ЗАТВОРИМ ТАМ И ДА ГИ ИЗТРЕПЕМ ВСИЧКИТЕ *** МИРИЗЛИВИ,КРАДЛИВИ,ЛЪЖЛИВИ ,УРОДЛИВИ И ГНУСНИ ***.

382

РОМ

преди 12 години

МНого се се размечта ли хахаха СМЕШНИЦИ

381

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментарите тук вече съм сигурен, че ще бъда свидетел на нов Холокост. Готови сме, светът е в рецесия, расизмът набира сила, обикновените хора са отчаяни, ценностите са девалвирали, арабските държави са слаби, Европа и Америка се тресат от криза.. Отговаряме на условията. Кой е виновен да се стигне до тук? ***, черните или тези с белите якички от "срещите на върха"? Жалко за хората, все циклим едно и също и все ни минават с един и същи номер, че "виновен е еди кой си", ние не.

380

Анонимен

преди 12 години

Няма да стане това. Коя страна ще се лиши от толкова много територия? Ами, те са номадски народ. Не ги гледайте, че живеят в къщи. Тях ги влече катунът. Обаче за кончетата трябва много земя за паша.

379

sd

преди 12 години

Тумор самостоятелно не може да живее!

378

до 371

преди 12 години

Тия, които сега у нас се смятат да "турци", са българи, приели исляма. Не е мястото под тая статия да коментираме това, но примери колкото искаш. Но дори и да ги приемем за турци, ти чул ли си през турско, българин да се ожени за туркиня и да я заведе в дома на баща си. Абсурд. Турци са се женили за българки, но тези жени автоматично са били изключвани от българската общност. А за т.н. "изнасилвания" е смешно да се говори. Населението през тия векове е имало завиден морал. Насилвания е имало по време на война, но дали от турци, дали от други.... По времето на кърджалиите също, но те май повечето били българи, помаци /пак българи/ и еничари /повечето пак българи/.

377

poohy

преди 12 години

Крайно време е и те милите, както всички останали народи, да си имат своя собствена държава. Стига вече са били "дискриминирано малцинство" тук и там по целия свят. Да си изградят страна, където ще са мнозинство, в която ще РАБОТЯТ и УЧАТ за собственото си благо.

376

Lavro

преди 12 години

Бате, ако си направим само *** държава, от кого ще крадем бе??? А помощи откъде? Тоз Слота голям дискриминатор бе...

375

...........

преди 12 години

Не е ***,просто му е писнало от ***,това е!

374

kabuli

преди 12 години

Националистите от рода на гореизказалия се *** Ян Слота и комунистите, от рода на нашите либерални демократи, си приличат като две капки вода, защото са близнаците на една майка, направени от двама бащи - Сталин и Хитлер, като са им пляскали въодушевено Мао и Пол Пот.

373

до 371

преди 12 години

абе момче, спри да пиеш бе!1) Да си чувал за "турски етнос"? От край време турците са смесица от тотално различни племена, обединява ги само силната ръка която ги бие и контролира - то тях с добро не можеш контрлира.2) Да си чувал да има екстрасенси или извисени личности в Турция - аз поне не съм...3) Да си чувал за американската нация? Да си чувал че те са доста различни по произход?

372

Анонимен

преди 12 години

Само си представете какво ще представлява една държава някаде отделена и вътре събрани всички *** от цял свят!Не ми се мисли каква изродщина ще е!

371

до 371

преди 12 години

Никога и никъде по света не е имало чиста генетична раса. Как ще говориш за генотип, като нямаш еталон? Дори при затворени островни системи има примеси от "преди това". Затова тези генетични изследвания в този вид са чиста глупост, харчене на грешни пари, но пък може да обосноват какви ли не претенции и мераци. Така че - у лево!!!