375

Анонимен

преди 13 години

ДО 390ИДИ СИ ВЗЕМИ ЗАПЛАТАТА И ОТИВАЙ ДА ПАЗИШ РЕД ПРЕД ЦИК ЗА ЗАПИСВАНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.ТИ ЯВНО НЕ СИ ДОБРЕ!П.П.-ТЕ И КОМУНИСТИТЕ ВСЕ ТЪРСИХА ВРАГА ,ПА СЕ ОКАЗА ,ЧЕ НЯМАТ ПО ГОЛЯМ ВРАГ ОТ ТЯХ САМИТЕ.

374

ДОЛУ БСП

преди 13 години

ЧАО ОТ МЕНЕ КОМУНИСТИ ТУКА МОЖЕ ДА СТЕ ПОВЕЧЕ НО НЕ И НА ИЗБОРИТЕ ГЕРБ ПАК ЩЕ МАЧКАА И В ДОБРИЧ И В ЦЯЛА БАЛГАРИЯ АЗ САМ ОТ ДОБРИЧ ЧОВЕК С МНОГО ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ ВСИЧКИ ВИЖДАТ ЧЕ ГРАДА НИ ПРОСПЕРИРА И ВСИЧКИ ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ИЗДИГНАТА ОТ ГЕРБ ЗА 3 ПЪТ.МОГА ДА ВИ ПОЗДРАВЯ С ВТОРОТО МЯСТО :)))))

373

djurow

преди 13 години

ВОЕННА ДИКТАТУРА! но и там кадрувани от ***. Тогава турски аскер да дойде! Стига са ни плашили от турците - по-малкото зло от комунистите. И през турско не е било така!

372

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."Това е ГЕРБ:)

371

Анонимен

преди 13 години

Да си припомним: "Конгрешънъл куотърли": Бойко Борисов е свързан с българската мафия !И американците са го разбрали! Ненапразно Буш нарече Станишев "Мистър Клийн", а Бощо - мафиот:)))

370

Емигрант

преди 13 години

Като сте го подхванали този престъпник-Б.Борисов,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !

369

До 351

преди 13 години

Като чета това което си написал изобщо не разбирам какво всъщност искаш? Хем искаш децата ти да живеят без комунизъм, хем цвилиш "Само ГЕРБ". Няма друга партия в която комунистите да не са си върнали членските книжки. Само в ГЕРБ пазят партийните си билети ( от БКП) като бежански облигации, начело с антикомуниста доц. Мутра.Много говньовци като тебе не знаят за кого гласуват. Броят на двукопитните като теб е 1670000 според преброяването от 5.07.2009 г.

368

Анонимен

преди 13 години

Бойко браво ! Отново воят е голям ! Само ти можеш да изкараш комунистическата *** на живот и смърт! Комунистите усещат краят и затова вият на умряло ...Успех на Плевнелиев-защото е най-добрият от всички кандидати и е твърде висока топка за "интелектуалците"-комунисти!

367

Анонимен

преди 13 години

до ИванТи си гласувай за ГЕРБ,аз гласувах също за тях,но сега няма да гласувам.Те се издъниха и не оправдаха моето доверието и на народа.Смешно и трагично е ,че в думите на Борисов прозира,че аз,моят дом и семейство съществуваме благодарение на милостта на министър председателя.Е пак няма да е така,аз ще защитавам домът и съществуването си.На изборите ще се броим.

366

442

преди 13 години

...Ало Брюксел.... до кога ще позволявате на две *** като Бойко Борисов и Цветан Цветанов да се вживяват като главни герой от сериала >ПОД ПРИКРИТИЕ<......

365

избягал

преди 13 години

Сер Ге&#1117; , когато беше на власт слуга ли беше и на кого ?

364

Истината

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

363

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ и Бойко си показаха лицето! На инат ще убиват хората в Добричко! Що бе Бойко си толкова отчаян! не ти стигат гласове и си решил да избиеш другите, че дано спечелиш изборите!:)) ***!

362

ГГГ

преди 13 години

След краха на комунистическия режим в световен мащаб стана ясно, че комунизмът е една антихуманна идеология. Последиците от него са печално известни - тотален икономически срив, политически репресии, отричане на религията и Църквата, отричане на националните ценности и интереси, раболепно подчинение на бившия СССР... Дори днес, 17 год. след вътрешнопартийния преврат в БКП на 10.11.1989 г. сме свидетели на последиците от комунистическия режим - безработица, ниски доходи, бедност, бюрокрация... И това е само една малка част от последиците от комунизма, който разсипа живота на няколко поколения. Много писатели са описали този жесток режим, който беше наложен насилствено в редица страни - Александър Солженицин, Виктор Суворов, Георги Марков и т.н.На 26 април 2000 г. Народното събрание гласува Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен. Законът беше обнародван в Държавен вестник, бр.37 от 5 май от 2000 г.Дано поне децата ни живеят в един свободен свят и никога да не стават свидетели на този бич за човечеството - комунизма.

361

В ДОБРИЧ

преди 13 години

НА ПЛОЩАДА ИМАШЕ 70- 80 ЧОВЕКА, ПОЛОВИНАТА ГРАЖДАНИ МУ СЕ ПРИСМИВАХА А ХОРАТА С ПЛАКАТИТЕ ГО ОСВИРКВАХА - ПРЕДИМНО МЛАДИ ХОРА БЯХА ПОВЕЧЕТО МОМИЧЕТА. КАТО ОТИДЕ НА ИГРИЩЕТО В ДОБРИЧ И КАЗА " ОТКРИВАМ ВИ ОБЕКТ ДА СПОРТУВАТЕ" ХОРАТА МУ ОТГОВОРИХА " ТОВА Е С НАШИТЕ ДАНЪЦИ Г-Н БОРИСОВ, ЗАЩО ВСЕ СИ ПРИПИСВАТЕ ЧЕ ВИЕ НИ ПОДАРЯВАТЕ" БОЙКО ИЗМЪРМОРИ НЕЩО НЕРАЗБИРАЕМО,ХОРАТА БЛИЗКО ДО НЕГО ТВЪРДЯТ ЧЕ Е БИЛА НЯКАКВА СМЪРТНА ЗАПЛАХА. ИСКАХТЕ ГЕРБ- НА ВИ ГЕРБ НАААААААААА

360

баба Цонка

преди 13 години

аз държах плакат в Добрич,защото Станишев ни излъга,че ще ни почерпи с кебалчета, но както винаги ни излъга.,

359

АСАЖ

преди 13 години

САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ГОСПОДИН РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

358

Анонимен

преди 13 години

Фраш е с платени писачи. Всички с идеята "разделяй и владей" - "граби и се смей". А обикновените хора ще се избият помежду си заради тях...

357

Анонимен

преди 13 години

Ами че е по-българин от Станишко!

356

как живеете ааааа

преди 13 години

България в ценови шок,икономическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 2 години 1.74 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !