179

робинята Изаура

преди 12 години

робинята Изаура:Ама този дето му викате Цветанов е Леонсио бре будали!Само как се е дегизирал мръсника му ниеден като милиционер...................Помислил си е ,че нема го разконспирирам,линч и на въжето!!!

178

до 184

преди 12 години

"Мръсни комунягиииии, спрете да драскате по форумите!!! Вие никога няма да дойдете на власт вече и от този факт умирате от яд...."-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Леле колко те е страх...Със заклинания не става,пък и с другите методи ,които пробахте от 23-та до 44-та година ,не става.

177

До 199

преди 12 години

Ти на колко годинки си бе лапе? Аз ли не знам какво е комунизъм? Много добре знам, та аз съм живял по него време бе....А ти вземи си изтъркай майчиното млекце от устата и тогава коментирай, ***....

176

Анонимен

преди 12 години

Борбата за кокала е жестока.Във Франция в момента бивш съветник разкрива че е пренесъл със самолет милиони евро в куфарче от африкански президенти които са финансирали изборите на ширак и сарко...Народа в Европа трябва да се събуди

175

да

преди 12 години

Тоя Цветанов много *** бе.Каква издънка само,той въобще разбирал ли е за какво става въпрос .Но това е манталитет и той не може да се промени.Наши хора поискаха рушвет и той ни каза и въпроса за него е приключил.Щом си втория човек в изпълнителната власт това не е достатъчно драги мой.Но неговия птичи мозък не може да го проумее.

174

поля

преди 12 години

Прощавайте,но тук на околовръстното нета ни спря за 5-6 минути и не можех да коментирам.Всеки ден съм на работа тук до запалените гуми.И тъй за читатили на Днес.бг примоция 2 лева сфирката.Айде народеее,който разбира при мен са спира.

173

Анонимен

преди 12 години

До антикомунистНикакъв антикомунист не си. Даже не знаеш какво е това комунизъм. Казано в твоите термини - сегашните са по-големи комунисти от онези по Живково време. Другояче - комунистите вече са във властта, колкото и да не ти харесва.

172

leonsio

преди 12 години

"Икономиката и политиката в Европа показват, че хората не вярват на леви формации, понеже те ги вкарват в кризи, а не могат да ги изкарат. Това ще бъде определящо в мнението на избирателите и у нас." прогнозира още Дянков. Браво, бе, Кашпировски! Понеже вие така ни изкарвате, че още не може да излезе!

171

Доцент

преди 12 години

"Плевнелиев, Калфин, Кунева и Семов са тип европейски политици"- Taka e г-н Борисов, но вие не се вписвате в това описание. Вие сте отломка от мутризацията през 90-те и пренесохте този манталитет в управлението на държавата. За 10-12 години в политиката един език дори не сте научил та ви бъркат по международните конференции с охранителния персонал. Затова ви нарекоха "Бабаит в Армани" в чужбина, а у нас сте известен като "Тиквата" заради интелектуалното ви сходство с плодовия зеленчук.

170

дзвер

преди 12 години

"Цветанов е подъл." А ГЕРБ се показват като партия за която на важат никакви закони, но какво да искаме от тикви и пипони.Управляващата партия ГЕРБ продължава да води политическа агитация сред деца, независимо, че няколко подобни случая досега доведоха до шумни скандали, последвани от партийни наказания и разграничение от страна на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Този път сигналът е за организирано тържество в градинката пред детска градина Надежда в Пловдив. На рекламния постер под наслов Довиждане, лятна ваканция под логото на ПП ГЕРБ, организаторите обещават детско парти с много забавни игри, изненади, подаръци и лакомства, съобщи сайтът За честни избори.Депутатът Стефан Дедев: Да се правят такива тържества навсякъде

169

aannonim

преди 12 години

кадиев също е участвал в нечисти сделки за което е бил и разследван преди време.ще излезе и това наяве,повярвайте ми.

168

поля

преди 12 години

Само глупости, интриги и шушумигания, достойни за занимание на *** булка. С тва ни занимавате. Недоклатените се вълнуват. Задоволените просто гласуват. За Герб разбира се!:-)

167

ново 25

преди 12 години

Е как е пропуснал да накара качулатите да го арестуват пред камери с фразата "Ти си престъпник"? Кво стана е оня дето го арестуваха в сериала "Падни на земята"?

166

12

преди 12 години

Питате за доказателства,ами точно Цветанов хвърли бомбата,той е доказателството.Цветанов твърди,че някой е искал от Плевнелиев рушвет.Ако Плевнелиев има гражданско поведение каквото трябва да има президента е редно веднага да подаде сигнал в прокуратурата,а той какво направил наковладил съветниците който му искали подкуп на началниците им и случаят е потулен.И разбира се Плевнелиев е получил обекта,защото е мълчал за рушветчиите и даже го направиха министър за това си мълчание

165

Еmma

преди 12 години

До 183, нали за това става въпрос, че Роско е послушко и каквото му се продиктува това ще става. Затова казвам, че не става за президент.

164

До 188

преди 12 години

Около Борисов гравитират главно малодушни и безхарактерни персонажи. Не знам, дали той умишлено се обгражда с тях или те окупират "светлата " му личност. Това, което е ясно на всички е , че нерешителността е качество несъвместимо с поста Главнокомандуващ

163

Мариана

преди 12 години

Дойде време Плевенлиев да се измъкне от сянката на Бойко и престане да бъде Мистър Послушко. Ако успее-добре, ако пък не му достигне воля или характер- жална ни майка на всички Българи и приветствувайте неомутризма в деиствие.

162

поля

преди 12 години

Само глупости, интриги и шушумигания, достойни за занимание на *** булка. С тва ни занимавате. Недоклатените се вълнуват. Задоволените просто гласуват. За герб разбира се!:-)

161

До БУДНА СЪВЕСТ

преди 12 години

Предпочитам Сидеров и Пехливанов /от АТАКА/!

160

До ХИТРЯГА

преди 12 години

Ама много си *** ,бе хитряго!Хайде обясни каква е връзката между Данаилов и Кадиев?Единия искаха да го номинират за Президент,а той категорично отказа , другия е номиниран за кмет на София!Та къде е на камиларя ...,а къде е на камилата ...!