30

Охранител

преди 13 години

Тази Лиляна Павлова много охранена още на 33 години бе! Тя е бъдещето на ГЕРБ! Ще надмине Фидоската със сигурност!

29

Анонимен

преди 13 години

Тази 33-годишна Павлова, толкова ли е компетентна и с опит в строенето на магистрали, колкото Плевнелиев? И къде и кога го натрупа?!!! Нова "калинка"! Не разбирате ли, бе, хора, че ви манипулират отново по най-болшевишкия начин?!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев е възможно НАЙ-ДОБРИЯ президен, за който може да гласуваме. Всички други са мазни лисици, врели и кипели в политиката и лъжите. И са навързани като свински черва с мафията в българия. Плевнелиев дори не е живял тук, няма как да носи всичките тези **** след себе си. Ако го изберем за президен съм сигурен, че ще свърши 100 пъти повече работа от другите. Той в БГ да работи, а ония само приказват

27

до Георги

преди 13 години

В твоя подкрепа ще кажа работя в държавна институция и от както ГЕРБ е на власт свиха издръжката ,което е добре защото беше разсипия ...работя счетоводство и за това знам...не не съм платен .....мое мнение.

26

Анонимен

преди 13 години

Гербери пускат мас по адрес на Плевнелиев - мас без филия! Тежки, мазни, безсрамни, ориенталски хвалби. Същите с които *** джамбази хвалят на конския пазар дърти кранти, прописвайки им качества на арабски жребци.

25

DGD

преди 13 години

Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Искате ли да си купите много неща ще трябва да се продадете.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори?Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост?Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Докогато това е истина,това ще е истината!

24

Анонимен

преди 13 години

Човека идва с добра банкова сметка и достатъчно имоти а не като другите гладни мишки които свързват постовите си само с пари. Може и да си има кусури(кой няма) но е най доброто решение за момента. Останалите като се упражняваха в политика 20 години да не би да са ни направили цветуща държава.Не е нужно да се биеш по гърдите че си политик и че само политици могат да се кандидатират. Умен човек винаги може да направи много за България стига да я обича. Поне ново лице че старите ми омръзнаха.

23

Анонимен

преди 13 години

Докога пък някакви си 30-33% ще определят съдбата на останалите близо 70% ???? Я излизайте всички да гласувате и си отваряйте очите,да не ви ги затворят тия,които на всяка цена искат да са на върха на властта!

22

до 19

преди 13 години

Не си чувствителен...Оаканите ще са герберастите крадливи КомунистиА всъщност да,те герберастите ще са нааканите комунисти,прави си

21

Анонимен

преди 13 години

на накендзани комунисти от герб

20

гласуващ

преди 13 години

Най-накрая един нов човек не професионален политик (лъжец), който ще предложи нещо повече от кухи фрази и обещания на народа. Аз лично ще гласувам за него.

19

Анонимен

преди 13 години

сами себе си да хвалите е малко като да правите сметка без кръчмар. Кръчмаря ще ви даде сметката октомври месец. Знам че сте притеснени от този факт, но хайде малко по-хладнокръвно.

18

Rosen Maznaliev

преди 13 години

Госин Мазналиев....а куфарчетата от парите на БЪЛГАРИТЕ?!?!?!Или и вие взехте от тъщата за да направите вирма в ГЕРМАНИЯ,която имала много обекти???Как си спи на паркинга и ХОП фирмичкааа....Ама то верно,те там в германия плащат в сливи

17

leketo

преди 13 години

*** ПРЕЗИДЕНТ *** И ДЪРЖАВАТА

16

Фидел

преди 13 години

Браво започвам да вярвам че България ще върви към нещо по добро.Дано има повече хора като него.

15

Георги

преди 13 години

Значи ще ви кажа как стоят нещата.. Горе долу и преди и сега едни пари взимам. По времето на Станишев, имаше много хора с много пари спечелени от далавери. Беше хубаво защото като им работиш взимаш много пари за малко работа. Сега горе долу пак същите пари взимам, но имам 3-4 пъти повече работа. Плащат по-малко, но пък се овтори повече работи покрай това масово ремонтиране на инфраструктура. Сега по-трудно си изкарвам парите, но мисля че е по-добре така :). Преди беше луда работа..

14

за 6

преди 13 години

Ахахахахахахахаахахахаахаахааахахахахахахахахахахаахахаахахах 1200лв ама за 2 месеца хахахаа

13

АНИ

преди 13 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДИСЦИПЛИНИРАН ,ЧЕСТЕН РАБОТОХОЛИК ,ПРИРОДНО ДОБЪР ЧОВЕК , ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,ИМАМ ДОВЕРИЕ

12

Анонимен

преди 13 години

samo rosen

11

РЕАЛ-ността

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ!!! А ПЛАТЕНИТЕ КОМУНИСТЧЕТА -КОМЕНТАТОРИ ПО-ДОЛУ - САМО ЩЕ ВИ КАЖА, ЧЕ НАРОДЪТ ПАК ЩЕ СИ КАЖЕ ТЕЖКАТА ДУМА И ЩЕ ПОДКРЕПИ ЧЕСТНАТА И ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА, А НЕ КРАДЛИВАТА НА ДПС ОКТОПОДИТЕ И БСП КРАДЦИТЕ!!!