131

Анонимен

преди 12 години

и...о, дааааа...бих искал да видя дебат светльо - кунева...например...кандидатурата му е просто начин да се протестира..а на младите ни писна да гледаме борисовци, костовци, догановци, куневици, цецки, капонки, овчаровици, желювци и ***...и за разлика от шута жорж ганчев - за светльо поне е ясно как си е изкарал парите - със свирене, в България!!!

130

Анонимен

преди 12 години

аз също ще гласувам за светльо..наказателно..знам досегашните какво направиха - едно голямо нищо..не очаквам и светльо да направи нещо..освен да им разбие скапаното статукво..не е моят кандидат, но МИ Е НАЙ - МАЛКО ПРОТИВЕН ОТ ВСИЧКИТЕ!!!!

129

Мис Долно Уйно 1915

преди 12 години

Само ако е ходил в казармата - ще гласувам за Светльо.

128

Сова Харис

преди 12 години

Витков и Плевнята отиват на балотаж, защото първият ще вземе 1/3 от гласовете на негласуващите и разочарованите.После не се знае какво ще стане.Калфата е трети, Болен-четвърти, Куневица-пета, Христов-шести, помакът и Кейми-то са под 1%.

127

Анонимен

преди 12 години

Що си мислите , че младите хора ще гласуват за Плевнелиев? Заради магистралите ли ? Или заради тика с езика ?

126

Пинко

преди 12 години

Със сигурност ще бие рекетьора и кривоустата!

125

Maraba

преди 12 години

И Давид со малката прашка центрира Голиат у десетката!И стана цар на народа...

124

до 32

преди 12 години

Абре приятел ти в кой век живееш!? Какви революции какви 5 лева сънуваш. Единствения начин да протестираш в държава като нашата е да гласуваш. И именно заради това ще гласувам за Витков! Кой си мислиш ще ти позволи да ходиш и да трошиш по улиците това да не ти е Англия. На първия счупен Мерц ще ти пуснат кордон куки и баретите вече има гласуван закон с който НСО може да стреля по хората. Хвани слез на земята и виж какво е положението наистина. Армията ни е по-малка от полицията.

123

Инкогнито

преди 12 години

До 124: От 10 концерта по клубове. 10х1000=10000Някой му плащал, за да краде гласове от Плевнелиев... 'Айде, моля ви се!Що се уплашихте толкова много, ГЕРБ-ери? Нали щяхте да печелите на първи тур? Сега малката кандидатура на Светльо, който се затруднява да събере 7000 гласа, изведнъж се оказа най-големият ви проблем и почнахте с конспиративите теории.Земята не се върти около ГЕРБ и кандидатът им за президент, успокойте се - не всеки, който се явява на изборите, отива да се бори с него.

122

панко

преди 12 години

ааеххаехеахеахеааехаехаех, абе, умрях си от смях четейки коментарите! Не знам какви хора са ги писали и дали са платени или не, но се разплаках...

121

Анонимен

преди 12 години

Чудя се, кой ли му плаща на този за да граби от гласовете на Росен Плевненлиев? Откъде този беден рокер ще има 10 000 лева за кандидат президентски пост и регистрация в ЦИК?

120

Инкогнито

преди 12 години

До 122: Сидеров? Хахахахахахаахахахахахах

119

Анонимен

преди 12 години

Вучков няма ли да се кандидатира! Иначе адаша е добър вариант, има 3 книги , черен колан, и не ми е крал от парите.

118

Do 118

преди 12 години

Za sajalenie si mnogo prav... i az sam za Vitkov , ama ne znam kak da mu pomognem....

117

fen

преди 12 години

Светльо Витков ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕЗИДЕНТ

116

до 117

преди 12 години

Чичо Гошо няма как да стане тва с балотажа, щото баба ти Пена и дядо ти Цанко решават какъв ще е балотажа, а те за Витков не са чували, а ако чуят съвсем няма да гласуват за него. В България решават те, защото сме застаряваща нация с неорганизирани и неориентирани млади хора. Прибави към пенсионерите *** и турците, и Витков е довиждане. Да си говорим както е, Витков само ще разпилее гласовете на младите, без реален ефект върху крайният резултат.

115

chicho vi Gosho

преди 12 години

Искам Витков и Плевнелиев на балотаж !

114

ПРОЧЕТЕТЕ № 11...

преди 12 години

Прочетете написаното от 11 и веднага ще разберете кой стои зад това изкопаемо- Витков. Ще си позволя да ви подскажа- стоят тези, на които този пере неуморно пари !

113

Анонимен

преди 12 години

Името Хиподил произлиза от кръстоска между хипопотам и крокодил (които според думите на Светльо Витков са два мъжки екземпляра, които са се заклещили). :D

112

защо

преди 12 години

Някой знае ли каква е делаверата,че купчина ненормалнизи и шантавелки се явяват на избори в България?Освен да си видиш мутрата по телевизията и да си кажеш глупостите на повече хора,освен домашните околи масата.Една кампания не е ли много пари и хора и защо го правят?