101

РЗС-ар

преди 12 години

Няма и никога не е имало толкова гадна пасмина като тези (бивши комунисти) от ГEPБ!!! Не търпят никаква критика, от когото и за каквото и да било. Ако някой се осмели да им противоречи - не секундата бива заклеймен от "острия им език" като "комунист" и т. н. НЕ си служат никога с фактически доводи, а само с вулгарни обиди като целта им е скоропостижно демотивиране на опонента като го направят на "пух и прах" още в зародиш на дискусията. Без скуполи си служат с лъжи и инсинуации. Долу ГЕPБ !!!

100

до 102

преди 12 години

Доколкото разбирам от нефелните ти бръщолевения, искаш НИЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ, да свалим Бойко, за да дойде пак Вожда ти - *** Серж, че да си доволен. Ама защо бе, другарю комунист искаш пак някой друг да ти свърши работата? Като ти пречи Бойко, свали си го сам, на мен ми харесва, особено като виждам как страдате

99

Анонимен

преди 12 години

Това, всичкото, което става е пълна порнография! Срамота е! Просто е срамота! Яд ме е, че най после у нас победиха мутрите, милиционерите и най-гадната част от бившата БКП. Дайте да видим имотите и парите на управляващата върхушка преди десети? Какво имат те? В сравнение с това, което имат борците срещу тях. Не съм сиромахомил, но ми се повръща от морала на управляващите. СРАМОТА Е!

98

Анонимен

преди 12 години

РАВНОСМЕТКА Казах аз, но кой да чуе. Пожарната не е държава. В пожарната са два маркуча и със малко пипе става. Държавата е сложно нещо- здравеопазване, финанси. Проблемите са твърде много за неопитни стажанти. Колко пъти да те лъжат теб, народе глуповати. Сбирщина от кол и въже да направиш депутати. Защо бе братя нискочели избрахте тоя главанак. Не го ли виждате-не фели, не става даже за чирак. Дадохте му много време, да седне да се обучава. Но къде ти, няма начин, свикнал е да поучава. Проблеми купища се трупат. Прииждат нови на пълчища. А министрите нещастни, са като пилета в калчища. Прекарал се е и си трае. Такъв е нашият народ. Одери му десет кожи, няма да се мръдне пак.

97

до 98

преди 12 години

Напиши сега и за мезонетите на Гоце :))) Щото това с Цветанов се изтърка и не е интересно вече. За някакви си 300 000 лева, смешни пари, няма какво да търсим произход. Къде, къде по-интересно обаче е да разбулим мистерията на имотите за МИЛИОНИ ЕВРО на доносник Гоце, не мислиш ли?

96

Хитлер

преди 12 години

Абе таранкоолу "75 факти!!!" ти кого мислиш че баламосваш бе червен сурикат,всички които са биле членове на БКП и сега не са, са биле насилствено вкарани в тази *** партия,а мижитурките,кариеристите и простаците са си я избрали самоволно и сега са си останали вътре в нея за да смучат,крадат на воля,техният и твоят прогрес в живота е немислим без БСП,немислим без каражбите и демагогията която водите,вие сте най-мръсните предатели на Б-я,а в комплект с ДПС сте се превърнали и в отврат народна.

95

аз

преди 12 години

Крадеца вика дръжте крадеца!'защото разказва много приказки и върши малко дела'Лицемерни ИЗМЕТИ. Само болен мозък би гласувал за тези деградета, вредни за България.

94

я какви фокуси

преди 12 години

Отказът на СГП да образува дело едва ли ще бъде преразгледан, тъй като по този казус няма пострадала страна, която би имала право да обжалва решението на обвинителите пред горна инстанция. Остава единствено вариантът по-висшестоящите прокурори сами да се занимаят със случая, което обаче едва ли ще се случи.От прокуратурата и НАП отказаха повече подробности за ревизията, тъй като, за разлика от зет им, тъстът и тъщата на Цветанов така и не дадоха разрешение данъчната им тайна да бъде разгласявана. По този начин остава забулен в мъгла въпросът как така в края на февруари данъчните установиха разминаване между доходите и разходите на Васил и Стефанка Георгиеви между 2004 и 2009 г., а в началото на септември вече всичко се оказва наред.

93

до 96

преди 12 години

Да вярваш на скалъпените флашки на Трактора, с прередени думи в тях, трябва наистина да си доста *** човечец.

92

а бе забравани

преди 12 години

БОРИСОВ ТАНОВ Б. Б. Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак. В. Т. Да? Б. Б. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция. В. Т. Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: "Аз карам влака, да дойде при мене". Б. Б. Да.В. Т. И аз го изпратих и повече Сега в момента ми се обадиха, че някакъв гражданин звъни, че туй работи, Бирената. И има и дежурен телефон, че са изпратили мобилната група да види какво правят през нощта вътре в завода. В смисъл, казва, че работи заводът при отнет лиценз. Аз му звъннах по мобила и му казах: "Тази бира, която е налична, бутилирай я, докато оправим нещата" го извика и аз не знам те какво са се разбирали.Б. Б. Аз го видях Дянков и го пратих при него да се разберат.В. Т. Аз звънях на министъра и му казвам: "Г-н министър, имахме уговорка с премиера по този въпрос. Вие го извикахте, кажете ми какво сте се разбрали последно. Той ми вика: "Нищо не съм се разбирал с него. Казах му да си извади тази бира, която е останала там и това е". И аз сега не знам какво да им кажа. По принцип звъннах и няма да щото аз заминавам утре за Македония, тъй като има три дена среща на Световната. И им казах: "Хората са писали, няма да го завеждат и искам да ми го докладват на мене". За да мога да разговарям с вас и да видим какво даБ. Б. Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не...В. Т. Да де, обаче работим в различни посоки. Аз правя едно, а министърътБ. Б. Не бе. Аз го виках и му казах и точно това съм му казал. Затова, кой е пратил групата там?В. Т. Ами то е станало по обажданеБ. Б. Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говоримеВ. Т. защото, ако ги заведа, той няма лицензБ. Б. Да. И това да се направи в момента.В. Т. Аз това казах. Материалите да бъдат на моето бюро и няма да се прави нищо, докато не се върна да взема решение по въпроса.Б. Б. Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.В. Т. Разбрано. Сега ще звънна на министъра и ще му кажаБ. Б. Кажи му на министъра. Значи звънни му на министъра, кажи му какво съм казал и същото и на Мишо му се обади и му го кажи.

91

Анонимен

преди 12 години

Шумкарите да се потапят

90

Анонимен

преди 12 години

Никога вече БСП

89

до 92

преди 12 години

То от самият ти пост си пролича, кой точно е злобния ***...другарю :))

88

Анонимен

преди 12 години

Герб е партията на простаците и арогантните бездарници на които все някакви "комунисти" са им виновни че са злобни ***.

87

Българин-до84

преди 12 години

Ти не си "Гробарят" ,а си ГЛУПАКЪТ. Такива като теб" клаха народът ,тъй както турчин не го е клал" Едва ли знаеш от къде е този цитат. Ти освен да ругаеш ,псуваш и се заканваш друго не си научил.Ти си един ***.Съжалявам те.

86

Анонимен

преди 12 години

Волен е новия президент на България

85

Анонимен

преди 12 години

Голямата лъжа герб е мутромилиционерска престъпна организация с цел еднолично и авторитарно управление на циклофреника Борисов.

84

Анонимен

преди 12 години

Аз ще гласувам за АТАКА и Волен. Единствения българин

83

Койота

преди 12 години

Волен президент

82

Партизанин

преди 12 години

А как ще коментираш за избитите без съд и присъда деца в ЯСТРЕБИНО фашист долен и мръсен, малко сме Ви избивали, трябвало е до 9 коляно да изтребем