272

до Мирослав Иванов

преди 13 години

Мирчо,хубаво си го написал: "БАЛКАНСКА ЗЛОБА И ПРОСТОДУШИЕ, НИКАКЪВ УСЕТ ЗА ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОМЕНИ!".А защо мислиш е така, на какво се дължи "злобата и простодушието"? Давам ти жокер - когато всеки ден газиш в помията, неусетно завоняваш и ти самият. Пишеш, че се радваш, че живееш навън. ОК, но не мислиш ли обаче, че животът в одеколонена Европа е възможно малко да е променил възприятията ти по отношение на балканите? Тук всичко е по-иначе, Мирчо... Тук се заключваме с по три кофара...

271

дедо

преди 13 години

голема грешка с таа мома стана, ам нейсе то нали им е дълга скамейката со кадри, сите се специалисти, бравос, а па ние нека си потъваме

270

За Витков!

преди 13 години

Е хубаво за правописа ,а по въпроса!?

269

Мирослав Иванов

преди 13 години

ДоктУрантура малко хора знаят как става. Щото вече никой не иска да е доктУр :)

268

БЕЗПАРТИЙНО

преди 13 години

неутрален съм по политическите въпроси, ама аджиба как така започваш трудовия си стаж като катапултиран директно на мениджърски пост и забележете в периода 97-99 тази дама заема 3 отделни управленчески позиции, а през 1999 дори и трите едновременно? Мила родна картинка.

267

За Витков!

преди 13 години

за 265 беше това предишното!

266

Анонимен

преди 13 години

Не му знам историята, а и не разборам защо трябва да те "светвам" за каквото и да е! 20 години не са малко. Казвам само, че коментарите, оплюващи часния модел, само защото е такъв, са необосновани и тесногръди.

265

Келепирджиев

преди 13 години

Майтапа на страна, но Лилянчето трябва да отслабне и то спешно, за да направи добро впечатление на брюкселските чиновници, от които зависят парите за магистралите. Кой дава пари на тлъст човек за бизнес, без да се усъмни, че тези пари няма да бъдат изпапани и злоупотребено с тях.

264

За Витков!

преди 13 години

Човече без да си кривиш душата ще ми кажеш ли на 20 -25 години какъв пост ще заемаш от изброените ак не те бутат!? Нормалното е човек на тези години независимо от кой ВУЗ излиза да се опитва да гради някаква повтарям някаква кариера където някой му е дал шанс да се изяви без опит и стаж! Като погледнеш годините ти става ясно каква кариера и къде я е градила та тя има СВ на човек на 42-3-и години. Имаш ли представа как се кара доктурантура!?

263

до мирослав иванов

преди 13 години

абе що не светнеш какъв е този частен университет-на кого е...основан в далечната 1991 като първия частен университет,но без "собственици"...да не е филиал на симеоново нещо...просто питам...

262

triniti

преди 13 години

Ей, т`ва българина е страшна работа!!! Искам само да попитам - на колко от вас им стиска да застанат на това място?!?

261

Мазнев

преди 13 години

Това охранено и самодоволно комунистическо отроче, което не е помирисало физически труд и на което никога не се е налагало да се бори с реалните трудности в живота, няма да издържи дълго на този министерски пост защото с купени дипломи и докторски степени не се става успешен ръководител. Жалко за единственото министерство, което вършеше някаква работа през последните 2 г.

260

Мирослав Иванов

преди 13 години

До 259Имам екип от 9 души. Всички са завършили частни университети (двама свободния, един новия български). Изключително добре подготвени! Имал съм и хора, завършили СУ и УНСС - също професионалсти. Така че не ми говорете така обобщено. Вярвам, че завърлите в държавни университети са много по-мързеливи, свикнали да получават на готово и без достаъчно подготовка. Но не поставям всички под този знаменател. По-важно е каква е нагласата и работените проекти!

259

aissan

преди 13 години

Свири , свири Лили , Ах , подлудявай ме , не спирай , Макар да знаят всички , че Лилитo свирейки умира ... ( Извадки от текст на популярна песен на Лили )

258

Анонимен

преди 13 години

Успех на Лиляна! Много добра подготовка, значителен опит и перфектна репутация (пред когото трябва, а не пред отрепките от този "форум"). А безпочвените приказки срещу всички университети, които са различни от СУ, са ми известни отдавна, както и техният прогнил генезис. Нали знаете, че да си завършил СУ не е достатъчно. Да не започвам с изброяването на примерите, защото те са много и са чудовищни. Нали всички ***, които съсипаха България са завършили точно СУ.

257

Анонимен

преди 13 години

*** животнуту

256

Бравус

преди 13 години

Брависхвалъ на тъкъви ора

255

Не е вярно

преди 13 години

Лъжете ! Тази млада дама не може да седне в стола на Плевнята - малък е за нея :) Още малко ще кажете, че Доган е вдигнал Фидосова :)

254

251

преди 13 години

Не изпадайте в истерия, и не пишете с главни букви (не говори добре за вас). Никой не е казал, че не може да се учи в свободния университет във Варна, казваме само, че там ходят само такива, които им трябва диплома за нещо си и са сигурни, че там ще я получат. Аз лично познавам много хора, които си взеха отлични дипломи от този университет и дави призная - ужасно зле са повечето. Аз не знам кой би дал диплома на човек, който не може да чете и пише като зрял човек, а да не говорим за другото.

253

Мирослав Иванов

преди 13 години

Миналото на роднините й несъмнено помага, но не задължително в този план, който посочвате. В заключение ще кажа: БАЛКАНСКА ЗЛОБА И ПРОСТОДУШИЕ, НИКАКЪВ УСЕТ ЗА ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОМЕНИ! Сега можете спокойно да я погнете, най-малкото защото е по-пухкавка. Затова се радвам, че учих, работя и живея извън тази държава, пълна с такива забити хора. НАПРЕД, Г-ЖО/Г-ЦЕ ПАВЛОВА !!!!!!!!!!!!!!