11

антиЕС

преди 12 години

до Хитлери не само това, да пишат за истинския ни произход,да пишат и за руската окупация над БГ .щото те не са ни освобождавали,те са ни окупирали

10

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е това да стане. Някой родители са забравили ученическите си преживявания. Да учиш до 30 юни е смърт. Жега, лято, нищо не ти влиза в главата, напечена от слънцето. Дори туроператорите нямат сметка от това - на 5 септември най-късно всеки се е прибрал, ако има дете ученик.

9

мим

преди 12 години

аз предлагам,да почват училище децата още като се родят, и никакви ваканции. ХОРА ТЕЗИ ПРОСТОТИИ САМО В БГ ЛИ СА?

8

Анонимен

преди 12 години

според мене не може тоя *** да решава еднолично кога ще почва учебната година - поне за това да направят референдум . следващия министър ако поиска учебната година да почне от средата на декември ???

7

Анонимен

преди 12 години

Ох, точно се бях затъжила за тая мумия и той пак се изказа. Как пък за 20 и повече години едно умно нещо не измислихте? А само глупост след глупост с цел да отвратите децата. Е, браво! Постигнахте целтта си! Съкратете им лятната ваканция, пък зимата да киснат вкъщи и да се чудят каква простотия да измислят, щото е студено и няма нищо за правене! Поздравления, Игнатов! Програмата за тоталното съсипване на образованието върви по план!

6

Хитлер

преди 12 години

в учебниците за 2 св.война да пишат че холокоста е лъжа и

5

братчет

преди 12 години

Учебниците за 5 и 6 клас били "модернизирани", защото са писани от братовчеди на Игнатов!

4

aaa

преди 12 години

Абе тоя що не ходи да си гледа мумииите вместо да прави "революционни" закони. Частните у-ща ако искат да почват и от 1 август. Как може от 100 години учебната година да почва от 15 септ. А той сега се намери големия гений да каже, че това е грешно. Айде марш у вас!

3

Аз

преди 12 години

Кадър на НБУ, само като се спомене откъде идва и вече ти е ясно за какъв корумпеняк става дума.

2

NIE OT BSP

преди 12 години

AA PA 6TE PRAVIM PROTESTI MI KVO DA PRAVIM A

1

Анонимен

преди 12 години

а бе я по-бързо да си тръгват гърбавите от властта защото все по-големи радикални простотии измислят