156

DO.DR,BORISOV

преди 13 години

MOLIM, DRUGARJU BORISOV, MILOM VI OT SURDCE,NEKA VASHITE SUVETNICI DA ZAPISVAT MUDRITE VI MISLI,DA SUBIRAT LENTICHKITE I NOJICITE S KOITO STE REZALI NA OTKRUVANIATA ZA DA SE OTKRIE EDIN MUZEI NA SLAVATA NA GERB. MISLITE VI KATO NA HRISTO BOTEV, DA BUDAT ZAPISANI SUS ZLATNI BUKVI, ZA DA OSTANAT I VODJAT POKKOLENIJATA V SVETLOTO NI BUDESHTE I KOGATO UMRETE EDIN DEN,NEDAI SI BOJE,SNAJNAOTO VI TELO DA E V MAVZOLEI ZAEDNO S TELATA NA DJANKOV I CVETANOV.DA GLEDA NARODA KAKVI MUJE E IMALA BULGARIJA.

155

ГЕРБер

преди 13 години

ГЕРБ не реже ленти!Ленти може да реже човек. Ало, автора ......Ти журналист ли си или някой селянин/да не ми се обиждат образованите селяни/?;)

154

denis

преди 13 години

И се очаква в най - скоро време да бъде прерязана лентата на завода за производство на ленти за прерязване ;) Стига вече!

153

бай Курти

преди 13 години

До 151.Батка много си се заблудил. Бойко е нищо повече от една пионка без възпитание. Да го бяха научили поне да говори пред хора, че до момента речите са му като за във "Факултета" при "братчедите"..

152

лора

преди 13 години

не мога да не споделя с вас това, на което попаднах онзи ден гледайки новините - един от най-доверените на властта и личен приятел на Цецко гръмко съобщи на цяла България, че тяхната амбиция е да ни върнат във времето преди 1989 г.! - youtube/watch?v=1AxfWZubKAc Не че ме учудва този порив, той е очевиден, но по-очевидна е наглостта на тези хора. Аз лично смятам, че трябва да гледаме в друга посока..и ако ще се връщаме в онова време, аз лично мисля да се спася навреме...

151

Анонимен

преди 13 години

пичове от ясно по-ясно хората ви разправят че най-вероятно ще *** от глад.вие им викате :ура" хахаха

150

Анонимен

преди 13 години

срязаха лентата и на БУЛГАРТАБАК, току що, на най-ниската предлагана цена от 10 год.на сам

149

ЖАН ВИДЕНОВ

преди 13 години

"Такава бедност и отчаяние сред хората не е имало от втората световна война насам. Кой е виновен не знам, но това е ФАКТ."АЗ ЗНАМ! ;)

148

АТАКА

преди 13 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!............... И ТУРЦИ!

147

Анонимен

преди 13 години

Такава бедност и отчаяние сред хората не е имало от втората световна война насам. Кой е виновен не знам, но това е ФАКТ.

146

наглец

преди 13 години

*** какви ленти реже бе? На чии обекти? Не стана ли ясно на всички, че от 127 обекта на които е рязал ленти, само 7 са тези, които са построени от тази власт. Всичко друго е от "лошото": наследство... Нахалник! Асфалът ще ни храни! Кога? Когато не останат млади хора тук защото не могат да му гледат тъпата мутра, когато измрат пенсионерите или напълно изчезне малкият и среден бизнес? Тогава ли ще ни храни? Кой ще се движи по построените "магистрали"? със скъпото гориво на Вальо ли?

145

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ!

144

просто мошеник

преди 13 години

Бойко Борисов е премиер на Вальо Златев, на Пашата, на Цветелина, на Цветан Василев, на Цецо, на цялата дружина депутати от свещеното четирибуквие, на американските компании, на Росен (а през Росен и на много други), на Котараците, на Данчето и т.н... НО НЕ И НА БЪЛГАРИЯ!!!

143

АЗИС

преди 13 години

РЕЖЕТЕ ЛЕНТИ,ТЕ И ОБЩИНАРИТЕ ВЪВ ПЛОВДИВ ОТРЯЗАХА МЕРАЦИТЕ НА ДЕЦАТА ЗА СПОРТ,МИ ВЗЕХА ИМ ГРЕБНАТА БАЗА,ЩЕЛИ ДА Я ДАВАТ НА КОНЦЕСИЯ,ЗНАЕТЕ ЛИ НА ГРЕБНИЯТ КАНАЛ КАКВИ ХУБАВИ КРЪЧМИ МОГАТ ДА СЕ ПОСТРОЯТ?

142

Анонимен

преди 13 години

az iskam dogan kostov i bsp da varnat parite na naroda kadeto kradaha 20 god

141

Пенчо

преди 13 години

Вземете да прережете лентата на някой ремонтиран затвор, че да живеет комфортно след време гербери крадили... Протстият народ за пореден пък излъган ще си остане!

140

mind twist

преди 13 години

Предизботно, платените коментари на престъпната гмеж стават по плиткоумни и по напористи. Пълнят форумите с небивалици, лъжи и нискоинтелектуални страсти.Работят срещу народа си.

139

Анонимен

преди 13 години

човека в долния пост иска заплата 2000 лв и нормално е да го иска при тези цени,а някои му дават минус да,*** вашта проста *** кратуна да ***.

138

-9=-

преди 13 години

Да си пишат химн на келявата партия,да върнат Асамблея на мира,къде си Тато,да ги видиш достойните ти наследници...Популисти и демагози...

137

Анонимен

преди 13 години

gerb sa veliki bravo