106

Пешо

преди 12 години

...е тройката що не построи нещо и да го заграби, те направо си гребеха без да строят... и кво ще си вземе спортната зала в къщи ББ, или магистрала Люлин....

105

Юрист Яне

преди 12 години

Мисля, че юрист Яне Янев изчерпа умствения си запас. Остана агроном Яне със селски манталиетт, сипещ наляво и надясно селски лафове, на които никой освен М.Заимов не се връзва. След изборите през октомври неговата партия ще се превърне в залязваща и като такава бързо ще изчезне от хоризонта. защото с лъжи, "сигнали", компромати, записи електорат не се печели.

104

Анонимен

преди 12 години

Само казвате ГРоП гради какво са изградили ГроП какво хайде кажете нещо за магистралата и за бюджетния дефицит Дянтов каза че сме постабилни и америка и ЕС имаме финансова дисциплина нали ама това са само думи хайда дайте някакви цифри да видим

103

RED

преди 12 години

ГРАДИ ЗА ДА ГРАБИ МНОГО УМНО НАПРАВО СЕ ХВАНАХ .ЗА ГЕРБ СМЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ПРАВИ НЕЩО РАЗБИРА СЕ С КОСУРИТЕ СИ

102

счетоводител

преди 12 години

Всеки бюджетен шеф иска да строи така е от край време , защото в строителството са най големите комисионни , бил съм счетоводител на училище и на община и знам. Всеки гледа да ореже другите разходи да му останат повече пари за ремонт и строителство.

101

Анонимен

преди 12 години

Още един червен *** на снимката!

100

анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са единствената нормална партия която прави нещо за България и някакъв си се намира да говори глупости ...

99

Анонимен

преди 12 години

Най големите печалби са в строителството сравними само с наркотиците. Боко като старо куче опитен наркодилър , добре се ориентирал.

98

ico

преди 12 години

AMAN OT ANONIMNICI.VSICHKI KOITO PLUIAT PO GERB SE PISHAT "ANONIMEN".ZASHTO TAKA BE "DRYGARI"? SRAMYVTE LI SE, ILI SE STRAHYVATE? KUDE VI E :GORD SUM CHE SUM KOMYNIST - SOCIALIST. NASLEDNICI STE NA YBIICI I OBIRACHI NA MANDRI.DOSTOINI.

97

фб

преди 12 години

Лудото Яне с 0,01% избиратели /от социологическите публикации/непрекъснато е в медийното пространство ,затова като ще говори за грабежи. първо да каже откъде открадна 4 млн, за да си построи ранчо в родното си село.

96

ив

преди 12 години

"ГЕРБ стига само до граденето на мрежи за купуване на гласове и на мафиотски схеми за източване на държавата ... така ок, обаче незнам кой купува гласове господин Янев .... я се погледнете вие "някакъв *** такъв" youtube/watch?v=FjlOBRsQjJY

95

сисс

преди 12 години

Абе тия хора, абе ейй вие нормални ли сте?!?! Партия ГЕРБ се опитва по някакъв начин да въведе страната ни в ред и затова направи този слог "Градим България", за нещо по - добро! Хайде стига с тези плюнки по партията!

94

янн

преди 12 години

Така, този *** от РЗС да вземе да си затваря кирливата и подкупна уста. Понеже на него и партията му никой не имобръща внимание, дрънка само глупости!

93

Анонимен

преди 12 години

Дано да умрат всички герберски *** които съсипаха България, да умрат и привържениците им, защото те ни натресоха тази ***

92

Баджанак Помак

преди 12 години

Неуважаеми мутромилиционерски и новомилионерски ***, явно абревиатурата РЗС и мисълта за ред, законност и справедливост ви действа първосигнално и единственото нещо, което ви идва наум да обвинявате Янев, доцента Семов и другите в хомосексуализъм. Елементарно Цветанов, колкото и да си бръснеш главата - няма да си скриеш рогата, от твоя баджанак-***.

91

До миналите

преди 12 години

А ВИЕ ГРАБИХТЕ БЕЗ ДА ГРАДИТЕ! Това ли успя да ти измисли извратеното подлярско мозъче?

90

Янее,

преди 12 години

къде ти е ...невестата ?

89

нормално ....

преди 12 години

...гледат от 20 годишните ...ГРАБИТЕЛИ!....А предишните ,за какво се притесняват...?

88

Сокол

преди 12 години

На този полуграмотен *** хомосексуалист защо въобще му се дава трибуна??Егати и политиците, дето имаме...:))

87

РЗС (разтройство)

преди 12 години

Като чуят РЗС всички гербонедорасляци, гербоюнгенд, обикновени формени герберасти плюс Дим Дуков и цецовата тъща получават разстройство и започват газ да пикаят! От страх, не ли?!