30

Анонимен

преди 12 години

Колко е прав министъра за данъци 2000 легла(официалните хотели) * 1,5 = 3000 лв. на вечер събират в Созопол , а иначе 40 000 туристи което трябва да е 60 000лв/вечер * 3 месеца активен сезон ? 5,4 милиона могат да влезнат в община Созопол само от един туристически сезон !!! *** тогава и кинти за проекти и за плаж и за всичко ще има ! Ама НЕ алчния кмет и общински съвет трябва да взимат рушвети!Хазяите пък много голема печалба крият .... СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ СЪНАРОДНИЦИ!

29

Анонимен

преди 12 години

Наистина си намират оправдание тези ***!Тези курорти не са като Троян и Трявна,където броя на жителите е постоянна величина.В морските курорти през лятото броя на хората нараства 20-30 пъти!Е тук е скрит ключа от мазето за да се намери оптималния вариант и това е работа на хрантутниците от съответните министерства!Иначе се получава"ще ви направим пречиствателни станции,ама друг път"!

28

антиЕС

преди 12 години

до Венци,много си прав ,потвърждавам това което казваш,то там са мръсни гърчоля

27

работещ

преди 12 години

Като оставим настрана шмекерлъците на морските кметства и туристическата "индустрия", министерство и пр. лапачи, приказките на Плевналиев отново са КРАЙНО НЕПРОФЕСИОНАЛНИ и ПОКАЗВАТ, ЗАЩО ТОЯ ВЕЛИК "МЕНИДЖЪР" трябва да има МАЛКО ПОНЕ СПЕЦИАЛНИ ПОЗНАНИЯ. КАПАЦИТЕТЪТ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ НЕ ЗАВИСИ ОТ БРОЯ ЛЕГЛА В ОБЩИНАТА, ГРАДА, СЕЛОТО и пр. Има си други критерии. НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ, САМО ЩЕ ПОХАРЧАТ 20 милиона за "дълбоководно заустване" - следва еутрофикация. ГЕРБави ***.

26

дн

преди 12 години

Изобщо цялата тази истерия за легловата база и натовареността на някои от курортите - особено на юг, май ще се окаже балон.

25

поля

преди 12 години

Абе как Петър Вучков се нави да направят такава ултра *** смешна и гавреща се реклама с главата му. *** прости

24

ДА ВЕ

преди 12 години

То за политиците ,все ще се намери някаква спънка ,за да се ....ОТКРАДНАТ КИНТИТЕ ,СТАР НОМЕР!

23

Анонимен

преди 12 години

21 - Бизнесмените са за да строят,а държавата да регулира и контролира:)

22

Венци

преди 12 години

Не ходете в Созопол там е претъпкано.Злобни хора ,коли и паяци ви дебнат от всякъде.Там нито има къде да спреш с колата си нито можеш да идеш ,където и да е с нея.Отвсякъде те посрещат скандали със злобни собственици на къщи ,които пазят местата пред домовете си за клиенти.В заведенията ако кажиш кафи и кола ,казват че заведението не предлага.Ако не искате почивката ви да се превърне в кошмар не ходете там.

21

Анонимен

преди 12 години

Брей, как така няма да строят.Нали преди една седмица бойко мощтно се изказа, че до 2 години ще построи пречиствателни станции навсякъде.

20

антиЕС

преди 12 години

тия пари за пречиствателни станции що не ги изтръскат от бизнесмените с хотелите,та нали те са виновни за променената инфраструктура,строяха безразборно без да мислят

19

Пламен

преди 12 години

Чакай малко, бе, Плевнелиев, откъде накъде ще заустваш в морето, да не е твое? И всички ще страдат и ще плуват в ***, понеже вашето правителство не може да се справи с контрола (да не говорим за предишните)??? Я слагайте тапата на всички зауствания и вдигайте глобите за замърсяване стократно - да фалират общините и да започва събарянето на тия хотели. Заустването не е решение - това просто е отлагане на проблема за "следващите". Не наказвайте редовните, заради нередовните, научете се!!

18

11

преди 12 години

11, Тасос далеч не е най-добрия избор в Гърция, но пак е по-добре от БГ Черноморието. А с узото си се поизхвърлил, дори в магазините е по-скъпо :)

17

Анонимен

преди 12 години

Най-гадно е като видиш да плуват край тебе люспи от домати,пък знаеш,че най-близката доматена градина е на 10 км от тебе....

16

Аз

преди 12 години

Роска, скъпо ли ви се вижда изграждането на пречиствателни станции по морето бре. Там има разни бизнес партии във всяка община и те си печелят, а ГЕРБ го духа. Затова е по-лесно да не правите нищо там.

15

Схема

преди 12 години

Резходка, ленти, телевизия, гръмки думи, балъци верват, нулев резултат и някой друг остава виновен :)

14

ева

преди 12 години

Нали знаете защо на Какао бийч му казват така?! хахаха, щото цветът е на какао, но се докарва от други субстанции хааааааааааааахахаххаха

13

антиЕС

преди 12 години

предпочитам на басейн пред всякакви плажове

12

Анонимен

преди 12 години

Несебър е балон

11

Дид

преди 12 години

Затова не стъпвам по българсокото черноморие,защото последния път на един от най скъпите комплекси във водата плуваха лай... и се пенеше все едно сте в пералня,да не говорим за миризмата.Просто си се къпеш в телесните си мръсотии.Чудя се как може да има човек ,който да се потопи в тая бълвоч.Ходя само на Тасос,където водата е кристално чиста,шезлонгите и чадърите са безплатни,а бутилка Узо 200 гр.е 1.50 евро,печено пиле с гарнитура около 6 евра,мешено скара(плато) е около 8 евра...чудно нали!!!