64

Анонимен

преди 12 години

Кике, ама той опложда, демек и други недоразумения ще остави след него.Така че, оплождайте, да надминете Цецко като любовник!

63

БРАТ ПИТ

преди 12 години

Kaква е политиката на ГЕРБ?Преди изборите беше НЕясна,а сега ощеповече!Бих казал, хак да им е на тия дето ти повярваха, но ще се въздържа - щото ни е хак на всички. Мама му стара, няма да му дойде акъл на тоя народ и това си е. Допустимо ли е една правова държава да се управлява по маниера на мафията?Възлагането на каквито и да е надежди на новия Отечествен фронт, наречен ГЕРБ,представлява тъжна карикатура на моментното състояние на българската общност.

62

Стреснат

преди 12 години

Силовото министерство на държавата ни е в ръцете на изумителен ***. Това е силно притеснително. Приятел на Веско-Потното, крещящо *** и нагъл, крадец на дребно ... и тази държава съществува все още ?! Това е изумително ...

61

Тра-ла-ла

преди 12 години

Ами прав е другарят Дянков - много пари похарчени за полиция и отбрана, а ефект почти няма. Че кой финансира ей така неефективни разходи?

60

кико

преди 12 години

Цецо ка да ти го кажа за да разбереш? Ти си генетично недуразумение

59

@@@

преди 12 години

Интересна нация сме!Вместо в затвора да бъдат мутрите,българите ги избират в управлението на родината си!?А сега де....

58

Свиреп

преди 12 години

Какво трябва да се случи, за да бъде изритан този *** Цветанов от управлението на скапаната територия на която съм роден ?!

57

Анонимен

преди 12 години

Тука има много фенове Цеци!Лошо, много лошо.

56

Раз-два-три

преди 12 години

Търся учител по физическо възпитание - да е *** и ***, за предпочитане и да е тиква.

55

БоСимеонов

преди 12 години

Има много материал за коментиране тук, но не ми се занимава. Отивам да обърна едно. Дреме ми на *** какво един *** казал по адрес на друг.

54

лук ОЙЛ - $

преди 12 години

За всички е ясно, че Добрев получава горивата на изключително изгодни цени директно отЛукойл, където тежката дума има Валентин Златев, който е известен като приятеля на ГЕРБ. А младият Добрев пък парадира с добрите си отношения с баш ГЕРБ-ерът Цветан Цветанов. Който използва връзките си, за да урежда на Кирил Добрев супер евтино гориво от същия този Валентин Златев. Говори се, че част от тези 200 хиляди месечно влизат в джоба на Цветан като таен съдружник и покровител на Кирил Добрев.

53

Анонимен

преди 12 години

Милиционер е диагноза,не е професия!

52

Copy And Paste

преди 12 години

Върхът на мюлюционерската простотия, нефелност и абсолютна наглост - че кой друг, освен финансовия министър има най-голяма роля в разпределянето на бюджета, бе, *** недоносен?

51

Анонимен

преди 12 години

СК +ГЕРБ -

50

Чичо доктор..

преди 12 години

Цецко да си сложи сламената шапка, напекло го е слънцето и е слънчасал.Не че има нещо в главата му, ама така ...

49

Анонимен

преди 12 години

Не е лесно да си *** и ***!

48

Швейк

преди 12 години

Цецо Функцията решил да направи дълбок анализ. След кратък размисъл стигнал до не по дълбоко от набръчканото му ниско чело, решил че няма по-дълбока истина от максимата "рънътъ прави бурбътъ". След което захапал парче напукан маркуч за да докаже че функцията на зъбите е да хапят и дъвчат, но не и да ядат. Ето това е желязна логика.

47

шушу-мушу

преди 12 години

От английския посланик дочух, че изтеглят цецо шлифера в братска Англия за да им реши проблемите. Там ще бъде под агентурното име цецо мантата и ще се прикрива като насач на мантите на чистачките от Даунинг стрийт 10. Последното се прави сцел за да няма ответен удър срещу нашата татковина, за която той, борисоф и дянкоф биха си дали живота немедлено, освен ако нямат мачле с момчетата от аерогарата.

46

mao_dze_dun

преди 12 години

Започвам да си мисля, че Дянков при все кусурите му и факта, че е дразнещ до няма и къде, е все пак най-читавия от цялата камарила в министерски съвет. Какво се е разпенявил Цецо Апартамента? Ами не може целия бюджет да отива за МВР. Ако проблема с престъпността се решаваше само с пари, отдавна нямаше да има такава. Воля трябва, а за това бюджета няма как да помогне. Болници затварят, училища затварят, социална политика няма, ама дай да дадем на МВР още пари да не правят нищо. Айде у лево...

45

kk

преди 12 години

Що бе,Цвъчко?!С какво ДАНС,ГДБОП и други знайни и незнайни,ще получават по 6-7000 лева?!С какво ги заслужихте?!Преборихте ОЛИГАРХИЯТА,ПРЕСТЪПНОСТТА ли какво?!За народа няма хляб,ВИЕ се изживявате като ВЕЧНИ и БОГОПОМАЗАНИ!Не ви ли избраха да служите на народа,а не срещу него!Стига с тия локуми,че задмина БОКО!Знаеш ли,че в целия ЕС се съкращава бюджета на администрациите с по 20-25%?!А в БГ се замразяват пенсии,заплати на всички останали,само не на "Твоето МВР"!Народът- "кучета го яли"!